Koji mi film preporućujete nekakva komedija ali samo 80-te?
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
- poruka: 40.798
- |
- čitano: 8.002.294
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I kakvi su komentari na trailer?
Tipicni J.J. style kao sto je to napravio i sa star trekom, nadam se samo da nece biti samo neprekidna akcija jer lik ne zna usporit.
smells fishy
Meni se ne sviđa ovaj lightsaber, ne sam oblik, nek više ova dva mala izgledaju kao da su flamethroweri a ne kratki lightsaberi xd
Zrak se oko užari.
Inaće postoji tema za nadolazeće filmove koja je iz nepoznatog razloga postala neaktivna. Možda bi bilo dobro da ju neki mod poveže s ovom i ostalom o filmovima.
Možel preporuka dobrog horror filma, većinu sam ih gledao, a ovi novi isto ništa ....
Tipicni J.J. style kao sto je to napravio i sa star trekom, nadam se samo da nece biti samo neprekidna akcija jer lik ne zna usporit.
onaj dio s x-wingovima i s millenium falconom mi se toliko dojmio, nemogu ga lošije napravit od phantom menica napravit
da al star trek je uvijek bio o filozofiji i postojanju zivota,usklađenosti civilizacijskog poretka i ostalim pitanjima koji su se ticali vise filozofije,politike i socijologije,dok je star wars od pocetka bila akcija,umjerena doza jednog i drugog mi je dobro dosla u djetinjstvu,zavisi kako sam za sto bio raspolozen.Znam da si nabrijan na voyager;meni isto najbolji serijal kojeg sam volio kao djecak.Stoga samo da ima umjerenog dijaloga i da nije akcija bez prestanka tipa neki "transformeri" ili onaj predzadnji star trek.Moglo bi ovo cak i dobro ispast na kraju,iako mi era u kojoj se događa pišti retro sci-fi-ovima iz sedamdesetih,cijeli ovaj štih(što mi se osobno ne dopada,ostavimo sedamdesete iza) al vrijeme ce pokazat.Drzim fige za ovaj film(zato jer dogodine u to doba nema hobita :,,,(( .
Pozdrav svima
Trebao bi nekakav film o Prvom svijetskom ratu,Napeolenu ili o Nastanku SADa
Znaci film nebi trebao biti predug jer bi ga gledali u skoli i nebi smio biti dosadan.
Pomoci cu jos ako netko predaje povijest ili se sijeca-gradivo sedmog osnovne.Zaduzio me razrednik pa evo trazim vasu preporuku
Pozdrav svima
Znaci film nebi trebao biti predug jer bi ga gledali u skoli i nebi smio biti dosadan.
Pomoci cu jos ako netko predaje pobijest ili se sijeca-gradivo sedmog osnovne.Zaduzio me razrednik pa evo trazim vasu preporuku
A film može biti bilo kakvi u tom dobu, ili mora više vući na dokumentarac?
Znam da mi je War Horse bio odličan film, uz to režisirao ga Spielberg. Samo je problem što traje duže.
Pozdrav svima
Pomoci cu jos ako netko predaje povijest ili se sijeca-gradivo sedmog osnovne.Zaduzio me razrednik pa evo trazim vasu preporuku
http://www.imdb.com/title/tt0365675/
Super film o prvom svijetskom ratu
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) i
The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
Dakle filmovi snimljeni po knjizi Hobbit(Tolkien),dakle dosta slični Gospodaru prstenova i neki glumci su iz Gospodara prstenova,po mom mišljenju jako dobro urađeno,malo je slabij od gospodara,ali filmovi su definitvno dobri,jedva čekam 3. dio kao zavšetak trilogije izlazi u decembru ove godine,svako ko voli Gospodara prstenova neka pogleda i The Hobbit.
Ocjena:9.5/10
Pozdrav svima
Pomoci cu jos ako netko predaje pobijest ili se sijeca-gradivo sedmog osnovne.Zaduzio me razrednik pa evo trazim vasu preporuku
A film može biti bilo kakvi u tom dobu, ili mora više vući na dokumentarac?
Znam da mi je War Horse bio odličan film, uz to režisirao ga Spielberg. Samo je problem što traje duže.
Pozdrav svima
http://www.imdb.com/title/tt0365675/
Super film o prvom svijetskom ratu
Hvala Vam,posluzit ce
Pozdrav svima
Paths of Glory je vrhunski film tematike prvog svjetskog rata.
Glumi legendarni Kirk Douglas, a redatelj je Stanley Kubrick. Film je naravno nešto stariji što ne bi trebalo nikoga obeshrabriti.
Postoji i čitava lista filmova, serija i sličnih uradaka koji se bave ovim ratom na Wikipediji.
jedan od boljih filmova sto se snimilo u zadnjih 10 - 15 godina
sci-fi-modern-post "apocalyptic" ma fenomenalano!
Film traje 3h, prvih 60 minuta je malo usporeno sve, ali sve je to objasnjeno na kraju tako da pazljivo gledajte!
Preporuka svima, cista desetka.
Pozdrav svima
Paths of Glory je vrhunski film tematike prvog svjetskog rata.
Glumi legendarni Kirk Douglas, a redatelj je Stanley Kubrick. film je naravno nešto stariji što ne bi trebalo nikoga obeshrabriti.
Postoji i čitava lista filmova, serija i sličnih uradaka koji se bave ovim ratom na Wikipediji.
Ja sam predlozio njemu odma taj film,ali kaze da je prestar,treba noviji jer kao da vidimo kako je to bilo sve...
Koji mi film preporućujete nekakva komedija ali samo 80-te?
Naked gun, Airplane, Beetlejuice, Blues Brothers, Trading places, A fish called Vanda (Cleese koji u donjem vešu čita na ruskom, predobro), Goonies, Three Amigos, Meaning of life, History of the world, Spaceballs, See No Evil, Hear No Evil, Heathers, Bachelor party, Gods must be crazy, Crocodile Dundee, Spies like us... evo, imaš kaj za gledat do nove godine... :)
Meni se ne sviđa ovaj lightsaber, ne sam oblik, nek više ova dva mala izgledaju kao da su flamethroweri a ne kratki lightsaberi xd
Zrak se oko užari.
Tu sam odgovorio LINK
Nema veze sto traje duze. Film je odlican,vec sam bio zaboravio na njega. Drago mi je sto se netko sjetio da ga spomene.Svakako preporuka.
Zašto komentirate "loš" dizajn laserskog seksualnog pomagala, pored katastrofalnog ostatka "trailera"?
ne znam, necu suditi po teaseru, al nekako su mi storm trooperi bili interesantniji i misticniji kada im nisam vidio lica ni nista..
al valjda moraju zadovoljiti rasnu jednakost pa ce medju njima biti crnaca, zutih, pakistanaca i navajo indijanaca..
ne znam, necu suditi po teaseru, al nekako su mi storm trooperi bili interesantniji i misticniji kada im nisam vidio lica ni nista..
al valjda moraju zadovoljiti rasnu jednakost pa ce medju njima biti crnaca, zutih, pakistanaca i navajo indijanaca..
Nije onaj jedan prikazan crnac, nego bijelac koji je pod uticajem nekog kvazi Sunca izgorio.
Interstellar - 9.0
Dobar i više nego ga hvale.
Lucy http://www.imdb.com/title/tt2872732/?ref_=fn_al_tt_1 Bez glave i repa, film koji neuspjesno balansira/koprca se izmedju zelje da bude 'pametan' i u isto vrijeme trivijalno 'zabavan', a uzrocno podbacuje u obje sfere.Cak ni angazman renomiranih 'korejaca' ne pridonosi kvaliteti, a i preslika dokumentarnog Freemana djeluje u ovom settingu karikaturno samo po sebi.Izgleda da ja ipak funkcioniram samo na animalnih 10% stoga jedino sto mogu preporuciti ovdje je par kadrova Scarlett Johansson te dok ne uzadjem na visi nivo od mene preskok
Danas pogledao i svidio mi se. Govori o djevojci koja dozivi nesrecu skupa s obitelji i probudi se u izvan tjelesnom stanju gdje odlucuje zeli li se uopće probuditi iz kome s obzirom na okolnosti. 7,5/10
pogledah dva zf filma
the maze runner - nešto kao tinejđerska kocka, samo manje napeto,strašno , al gledljivo iako se nadam da neće snimit nastavak iako sve upućuje na to. Sve u svemu niš novo 6,5/10
predestination - film koji se igra s vremenskim paradoksima, zanimljiv, iako bi rekao da je dosta psihološka drama uz taj ZF, 7,5/10
luke je poznati storm trooper, od starog storm troopera sin
Lucy http://www.imdb.com/title/tt2872732/?ref_=fn_al_tt_1 Bez glave i repa, film koji neuspjesno balansira/koprca se izmedju zelje da bude 'pametan' i u isto vrijeme trivijalno 'zabavan', a uzrocno podbacuje u obje sfere.Cak ni angazman renomiranih 'korejaca' ne pridonosi kvaliteti, a i preslika dokumentarnog Freemana djeluje u ovom settingu karikaturno samo po sebi.Izgleda da ja ipak funkcioniram samo na animalnih 10% stoga jedino sto mogu preporuciti ovdje je par kadrova Scarlett Johansson te dok ne uzadjem na visi nivo od mene preskok
Upravo pogledao film i mogu reć da je film fantastičan, to je sci fi movie a ne dokumentarac. 10/10