Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.798
|
čitano: 8.002.375
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
12 godina
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Koji mi film preporućujete nekakva komedija ali samo 80-te?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
16 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Hyperion kaže...

I kakvi su komentari na trailer? 

Tipicni J.J. style kao sto je to napravio i sa star trekom, nadam se samo da nece biti samo neprekidna akcija jer lik ne zna usporit.

smells fishy

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
tommy2103 kaže...

Meni se ne sviđa ovaj lightsaber, ne sam oblik, nek više ova dva mala izgledaju kao da su flamethroweri a ne kratki lightsaberi xd

Zrak se oko užari.

15 godina

Inaće postoji tema za nadolazeće filmove koja je iz nepoznatog razloga postala neaktivna. Možda bi bilo dobro da ju neki mod poveže s ovom i ostalom o filmovima.{#}

13 godina

Možel preporuka dobrog horror filma, većinu sam ih gledao, a ovi novi isto ništa ....

14 godina
Hyperion kaže...

Tipicni J.J. style kao sto je to napravio i sa star trekom, nadam se samo da nece biti samo neprekidna akcija jer lik ne zna usporit.

onaj dio s x-wingovima i s millenium falconom mi se toliko dojmio, nemogu ga lošije napravit od phantom menica napravit

13 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

da al star trek je uvijek bio o filozofiji i postojanju zivota,usklađenosti civilizacijskog poretka i ostalim pitanjima koji su se ticali vise filozofije,politike i socijologije,dok je star wars od pocetka bila akcija,umjerena doza jednog i drugog mi je dobro dosla u djetinjstvu,zavisi kako sam za sto bio  raspolozen.Znam da si nabrijan na voyager;meni isto najbolji serijal kojeg sam volio kao djecak.Stoga samo da ima umjerenog dijaloga i da nije akcija bez prestanka tipa neki "transformeri" ili onaj predzadnji star trek.Moglo bi ovo cak i dobro ispast na kraju,iako mi era u kojoj se događa pišti retro sci-fi-ovima iz sedamdesetih,cijeli ovaj štih(što mi se osobno ne dopada,ostavimo sedamdesete iza) al vrijeme ce pokazat.Drzim fige za ovaj film(zato jer dogodine u to doba nema hobita :,,,(( .

Epistula non erubescit
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 21:07 (Nitro233).
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Trebao bi nekakav film o Prvom svijetskom ratu,Napeolenu ili o Nastanku SADa

Znaci film nebi trebao biti predug jer bi ga gledali u skoli i nebi smio biti dosadan.

Pomoci cu jos ako netko predaje povijest ili se sijeca-gradivo sedmog osnovne.Zaduzio me razrednik pa evo trazim vasu preporuku {#}

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 21:55 (drakula789).
11 godina
neaktivan

Dosta glup dizajn :D

Inace pogledao sam trailer sigurno 30 puta dosad, moram mjenjat gace :/

15 godina
drakula789 kaže...

Pozdrav svima

Znaci film nebi trebao biti predug jer bi ga gledali u skoli i nebi smio biti dosadan.

Pomoci cu jos ako netko predaje pobijest ili se sijeca-gradivo sedmog osnovne.Zaduzio me razrednik pa evo trazim vasu preporuku {#}

A film može biti bilo kakvi u tom dobu, ili mora više vući na dokumentarac?

Znam da mi je War Horse bio odličan film, uz to režisirao ga Spielberg. Samo je problem što traje duže.

10 godina
protjeran
drakula789 kaže...

Pozdrav svima

Pomoci cu jos ako netko predaje povijest ili se sijeca-gradivo sedmog osnovne.Zaduzio me razrednik pa evo trazim vasu preporuku {#}

http://www.imdb.com/title/tt0365675/

Super film o prvom svijetskom ratu

11 godina
neaktivan

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) i
The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Dakle filmovi snimljeni po knjizi Hobbit(Tolkien),dakle dosta slični Gospodaru prstenova i neki glumci su iz Gospodara prstenova,po mom mišljenju jako dobro urađeno,malo je slabij od gospodara,ali filmovi su definitvno dobri,jedva čekam 3. dio kao zavšetak trilogije izlazi u decembru ove godine,svako ko voli Gospodara prstenova neka pogleda i The Hobbit.

Ocjena:9.5/10

The Wicker Man
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 0:09 (The Wicker Man).
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
drakula789 kaže...

Pozdrav svima

Pomoci cu jos ako netko predaje pobijest ili se sijeca-gradivo sedmog osnovne.Zaduzio me razrednik pa evo trazim vasu preporuku {#}

A film može biti bilo kakvi u tom dobu, ili mora više vući na dokumentarac?

Znam da mi je War Horse bio odličan film, uz to režisirao ga Spielberg. Samo je problem što traje duže.

banee kaže...
drakula789 kaže...

Pozdrav svima

http://www.imdb.com/title/tt0365675/

Super film o prvom svijetskom ratu

Hvala Vam,posluzit ce

12 godina
drakula789 kaže...

Pozdrav svima

Paths of Glory je vrhunski film tematike prvog svjetskog rata.

Glumi legendarni Kirk Douglas, a redatelj je Stanley Kubrick. Film je naravno nešto stariji što ne bi trebalo nikoga obeshrabriti.

Postoji i čitava lista filmova, serija i sličnih uradaka koji se bave ovim ratom na Wikipediji.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 5:47 (pr0n_addict).
12 godina

Interstellar

jedan od boljih filmova sto se snimilo u zadnjih 10 - 15 godina

sci-fi-modern-post "apocalyptic" ma fenomenalano!

Film traje 3h, prvih 60 minuta je malo usporeno sve, ali sve je to objasnjeno na kraju tako da pazljivo gledajte!

Preporuka svima, cista desetka. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...
drakula789 kaže...

Pozdrav svima

Paths of Glory je vrhunski film tematike prvog svjetskog rata.

Glumi legendarni Kirk Douglas, a redatelj je Stanley Kubrick. film je naravno nešto stariji što ne bi trebalo nikoga obeshrabriti.

Postoji i čitava lista filmova, serija i sličnih uradaka koji se bave ovim ratom na Wikipediji.

Ja sam predlozio njemu odma taj film,ali kaze da je prestar,treba noviji jer kao da vidimo kako je to bilo sve...

16 godina
hrčak kaže...

Koji mi film preporućujete nekakva komedija ali samo 80-te?

Naked gun, Airplane, Beetlejuice, Blues Brothers, Trading places, A fish called Vanda (Cleese koji u donjem vešu čita na ruskom, predobro), Goonies, Three Amigos, Meaning of life, History of the world, Spaceballs, See No Evil, Hear No Evil, Heathers, Bachelor party, Gods must be crazy, Crocodile Dundee, Spies like us... evo, imaš kaj za gledat do nove godine... :)

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
16 godina
Onjegin kaže...
tommy2103 kaže...

Meni se ne sviđa ovaj lightsaber, ne sam oblik, nek više ova dva mala izgledaju kao da su flamethroweri a ne kratki lightsaberi xd

Zrak se oko užari.

Tu sam odgovorio LINK

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Nema veze sto traje duze. Film je odlican,vec sam bio zaboravio na njega. Drago mi je sto se netko sjetio da ga spomene.Svakako preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 15:25 (tadic).
15 godina

Zašto komentirate "loš" dizajn laserskog seksualnog pomagala, pored katastrofalnog ostatka "trailera"?

16 godina

ne znam, necu suditi po teaseru, al nekako su mi storm trooperi bili interesantniji i misticniji kada im nisam vidio lica ni nista..

al valjda moraju zadovoljiti rasnu jednakost pa ce medju njima biti crnaca, zutih, pakistanaca i navajo indijanaca..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
nixass kaže...

ne znam, necu suditi po teaseru, al nekako su mi storm trooperi bili interesantniji i misticniji kada im nisam vidio lica ni nista..

al valjda moraju zadovoljiti rasnu jednakost pa ce medju njima biti crnaca, zutih, pakistanaca i navajo indijanaca..

Nije onaj jedan prikazan crnac, nego bijelac koji je pod uticajem nekog kvazi Sunca izgorio.

11 godina
neaktivan

Interstellar - 9.0

Dobar i više nego ga hvale.

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
16 godina
neaktivan

Lucy http://www.imdb.com/title/tt2872732/?ref_=fn_al_tt_1  Bez glave i repa, film koji neuspjesno balansira/koprca se izmedju zelje da bude 'pametan' i u isto vrijeme trivijalno 'zabavan', a uzrocno podbacuje u obje sfere.Cak ni angazman renomiranih 'korejaca' ne pridonosi kvaliteti, a i preslika dokumentarnog Freemana djeluje u ovom settingu karikaturno samo po sebi.Izgleda da ja ipak funkcioniram samo na animalnih 10%  stoga jedino sto mogu preporuciti ovdje je par kadrova Scarlett Johansson te dok ne uzadjem na visi nivo od mene preskok

14 godina

If I Stay

Danas pogledao i svidio mi se. Govori o djevojci koja dozivi nesrecu skupa s obitelji i probudi se u izvan tjelesnom stanju gdje odlucuje zeli li se uopće probuditi iz kome s obzirom na okolnosti. 7,5/10

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 20:41 (maxy0).
14 godina
neaktivan

pogledah dva zf filma

the maze runner - nešto kao tinejđerska kocka, samo manje napeto,strašno , al gledljivo iako se nadam da neće snimit nastavak iako sve upućuje na to. Sve u svemu niš novo 6,5/10

predestination - film koji se igra s vremenskim paradoksima, zanimljiv, iako bi rekao da je dosta psihološka drama uz taj ZF, 7,5/10

Smrt fašizmu, sloboda narodu
14 godina
nixass kaže...

Misliš ovakvi?

Swedish latin super funk.
16 godina
sirka666 kaže...
nixass kaže...

Misliš ovakvi?

luke je poznati storm trooper, od starog storm troopera sin

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 0:21 (nixass).
12 godina
neaktivan

{#}{#}.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 1:29 (Reichz).
13 godina
Tcherot kaže...

Lucy http://www.imdb.com/title/tt2872732/?ref_=fn_al_tt_1  Bez glave i repa, film koji neuspjesno balansira/koprca se izmedju zelje da bude 'pametan' i u isto vrijeme trivijalno 'zabavan', a uzrocno podbacuje u obje sfere.Cak ni angazman renomiranih 'korejaca' ne pridonosi kvaliteti, a i preslika dokumentarnog Freemana djeluje u ovom settingu karikaturno samo po sebi.Izgleda da ja ipak funkcioniram samo na animalnih 10%  stoga jedino sto mogu preporuciti ovdje je par kadrova Scarlett Johansson te dok ne uzadjem na visi nivo od mene preskok

Upravo pogledao film i mogu reć da je film fantastičan, to je sci fi movie a ne dokumentarac. 10/10

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 8:23 (Cryogenic).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice