Paranormal Activity ili najstrašniji horor svih vremena.Htio bih čuti vaše dojmove za mene je film bio odličan
Paranormal Activity ili najstrašniji horor svih vremena.Htio bih čuti vaše dojmove za mene je film bio odličan
Imaš jako puno mišljenja i komentara na film u temi paranormalno, pa provjeri.
gledao sam ga po noči sam oko 2 ujutro,nikog nije bilo doma 2 dana prije pa sam se nekako naviko na tišinu...e kad ju je uhvatio za nogu pritisnuo sam pauzu i zapalio cigaretu.eto sad znaš!
gledao sam ga po noči sam oko 2 ujutro,nikog nije bilo doma 2 dana prije pa sam se nekako naviko na tišinu...e kad ju je uhvatio za nogu pritisnuo sam pauzu i zapalio cigaretu.eto sad znaš!
hehehehe tako je bilo i slično meni al mi i nije baš najstrašniji horor
Ja sam film gledao tačno u ponoć sa rođakom i bratom u sobi i opet sam se tresao od straha bez obzira što nas je troje bilo u sobi.
ja sam prvi put vidio triler kao ljudi ulaze u kino sretni a van svi ko da su vidli pravog duha a ne veliki ekran
Pogledo trailer...
Iako nemogu sudit samo po njemu..izgleda mi kao još samo jedan film kojem je jedini cilj uplašit gledatelje..a radnja je sporedna stvar...
istina al u trileru se ne čini kao strašan film samo kao neki nevidljivi duh koji radi glupe stvari otvara zatvara vrata i tako al kad pogledaš cjeli film nije tako
Gledao sam ga sam u sobi po noći i nije mi baš bilo ugodno.Ali film nije ništa posebno,podsjeća me na one "scary ghost video" video klipove na Youtube-u.
idem ga gledat sljedeću subotu, inače nisam baš tip za horore, al ovaj oću pogledat, makar popišanih gaća izlazio iz dvorane...
budem posto dojmove, wish me luck.
Ja ga mislim noćas gledat...Obožavam horrore i uvijek ih gledam po noći, ali u nijedan se nisam toliko uživio kao u The Blair Witch Project...Nadam se da ču bar s ovim... :P
danas igra ja balun sa babon jednom starom i zabija mi ona dve gajbe.
nije to paranormalno?
Mislim da je film retardiran i ne zasluzuje onoliko paznje koliko je dobio.
Ljudima je film strasan samo zato sto u zadnjih par godina nije bilo dobrih horrora. ustvari osim Saw 65 nastavka i losega remakea Halloweena i nije bilo horrora
Ja sam do tog trenutka izdrzo, nisam dalje, kad sam to vidio...
Mislim da je film retardiran i ne zasluzuje onoliko paznje koliko je dobio.
Ljudima je film strasan samo zato sto u zadnjih par godina nije bilo dobrih horrora. ustvari osim Saw 65 nastavka i losega remakea Halloweena i nije bilo horrora
e zaboravio si dobar stari krug to je dobar film
prijatelji govore da je super, gledo sam trailer na YT, i izgleda super. Moram ga posudit u videoteci :D
e sad ako ti ga ima u videoteci
ma ljudi...
ja sam pogledala taj film...
bas mi nije nes...:S
kolko sam cula o njemu... svi bejze, ovo ono...
jos mi frend reko da je skako s kreveta, da nije ni pogledat do kraja mogo...
ja si mislila, ajd ono, ak je tak "strasan" idem i ja pogledat... (inace volim horore...(: )
a ono... kad sam pogledala... ma totalno se razocarala...
glupost obicna... nije nis gore od... neznam... SAW il petak 13...:S
al aj... ko voli, nek izvoli...:)
Meni je film bas bezveze...
najveće sranje,čak i veće smeće od onog KRUGA. ovaj film bi se trebao zvati PARANORMAL ERECTIVITY
pa meni je film bio dobar e ne ovako očajan istina nije baš najstrašnije al da je strašna je
Mene je u cilom filmu najviše i jedino pristrašila scena kad ju je iz kreveta vuka za nogu. 3 dana sam skuplja noge i neda bog da prst poviri iznad pokrivača
mene isto heheheheheh
Meni je film ok, nije ni blizu najstrašnjijem kako su ga predstavljali....
idem ga gledat sljedeću subotu, inače nisam baš tip za horore, al ovaj oću pogledat, makar popišanih gaća izlazio iz dvorane...
budem posto dojmove, wish me luck.
Ovo mi je prejako ! xDD
Idem ga i ja kupit, danas cu ga pogledat pa da vidim :)
Neznam, film mi nije nimalo strasan, sve je to vec isfurano i prozvakano, film po meni nije uspio docarati ''istinitu snimku'', slicno kao i projekt: vjestica iz blaira, ugl. nije strasno kad duh otvara vrata, prica gluposti i povlaci ljude za noge... stari dobri horrori su puuno bolji, pogotovo japanski(oni sve rade bolesno)...
Totalno me razoćaro film.Največe sranje koje sam pogledo.
ja sam gledao malo na youtubu strasno izgleda na pocetku trilera ali poslje samo vidim da nest otvara vrata navlaci plahte ostavlja tragove po podu i ono zkj bi to bilo tako strasno ne kuzim
Moja preporuka. Gledajte film sa curom. Definitivno će se cura za vrijeme filma stiskati uz vas a vama će biti baš ugodno.