Koju seriju trenutno pratite? izdvojena tema

poruka: 16.546
|
čitano: 3.282.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Koju seriju trenutno pratite?
Armor kaže...
Počel sa You S5 (Netflix).

Prve dvije epizode i već se pošteno zakuhalo, serija nije izgubila čari.

Pogledao cijelu, onako.. nije loše :)

It is always darkest just before the dawn.
13 godina
Koju seriju trenutno pratite?

Je meni je ova sezona You najbolja nakon prve. Dosad su bile svaka sve gora, sva sreca pa sam odlucio izgurat do kraja jer je ova prilicno dobra.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
21 mjesec
KIKI3ooo kaže...
 Epizode su preduge, prevelika investicija za mene

nije problem u sadržaju već u konzumentu. a konzument je postao fastfood gutač sadržaja. istovremeno se gleda serija/film i bulji u mobitel jer treba sve popratiti. fokus na nešto traje koliko tik-tok video. nema tu prostora za nešto kvalitetno, manje komercijalno, nedaj bože da kažem za "art".

ovo je poput sažetka lektire, jer nema se vremena pročitati knjiga.

pitam se zašto uopće gledamo, možda je lakše da nam sve netko prepriča u 5 minuta.

zapadnjački stil života je vidim jako pozitivno djelovao na nas, imamo sve, a nemamo ništa.

15 godina
millennial kaže...
KIKI3ooo kaže...
 Epizode su preduge, prevelika investicija za mene

nije problem u sadržaju već u konzumentu. a konzument je postao fastfood gutač sadržaja. istovremeno se gleda serija/film i bulji u mobitel jer treba sve popratiti. fokus na nešto traje koliko tik-tok video. nema tu prostora za nešto kvalitetno, manje komercijalno, nedaj bože da kažem za "art".

ovo je poput sažetka lektire, jer nema se vremena pročitati knjiga.

pitam se zašto uopće gledamo, možda je lakše da nam sve netko prepriča u 5 minuta.

zapadnjački stil života je vidim jako pozitivno djelovao na nas, imamo sve, a nemamo ništa.

Kazem, nisi me citirao skroz, za ovaj tip serije mi je prevelika investicija. Da je kraće bi pogleda čak jer su me zainteresirali malo. Ovako mi je neisplativo, meni. Previses drame.

Inace mi sviđa dugo trajanje epizoda, više manje danas sve serije imaju duže epizode. Problem je netflix šta stavi mekane serije, razvodnjene od druge treće epizode već, pa gurne 2 sezone te sapunice. Hvala bogu da je gore kolega Minneyar stavio upute za Stremio, svaka čast! Junački!!! Bokte gledam 4K, hdr10 nesto, dolby digital, pitaj gospu sta sve ne, bez cekanja i zezancije. Kao lord :). Šaljem svima koga zanima link na tvoju temu da se vataju na tvoj referal kolega.

Ali, je. Danas je mozak na pašu i vrti tiktok. Ali ti ljudi onda nikad nisu volili filmove i serije toliko...  to su ljudi koji ne vole ni čitat knjige, to su ti tipovi čovjeka, kladara i utakmica... to je taj đir.

... 

Ja i žena smo isto odustali od You nakon prve sezone. Nema do Dextera. Evo sin mi krenio Dextera i poceli opet pratit. Odlican je... pripreme za gledanje spinoff-ova

14 godina

KIKI3ooo kaže...

Šaljem svima koga zanima link na tvoju temu 

Kolega ako ti nije problem pošalji mi taj link.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2025 23:55 (HOME123456).
15 godina
HOME123456 kaže...

KIKI3ooo kaže...

Upises u google stremio bug hr tako sam nasa. Zna sam da ima jos onih koji ne znaju

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:03 (KIKI3ooo).
16 godina
HOME123456 kaže...

KIKI3ooo kaže...

Evo link na temu:

https://forum.bug.hr/forum/topic/televizori/uputa-stremiorealdebridtorrentio-streaming/302474.aspx?page=0&jumpto=6785721&sort=asc&view=flat

Tigar Krezumica
14 godina

KIKI3000  fromcelltohell 

Hvala.

11 godina

Samo ću reć pravilan redoslijed - Andor S02, Empire Strikes Back, Andor S01, Rogue One. Za ostalo me zaboli kifla. Ipak su The Boys top nakon Mučki i Šopranoša, al Andor 2 je najbolja serija trenutno i to izi.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
6 godina
Super64 kaže...

Samo ću reć pravilan redoslijed - Andor S02, Empire Strikes Back, Andor S01, Rogue One. Za ostalo me zaboli kifla. Ipak su The Boys top nakon Mučki i Šopranoša, al Andor 2 je najbolja serija trenutno i to izi.

Salis se il si ozbiljan? Sta znaci trenutno? Serija je ok al da je bas toliko dobra...... 

15 godina

Najbolja stvar kod Andora je bila što se ne pojavljuju đedaji, ne spominjes sila, što je toliko "prizemna". I to mi je njena najveća snaga. Kada se gleda kroz prizmu star wars svemira onda je gušt gledat. A sad bogami imamo SW materijala, sad je đir slagat maratone i gledat po pravom redosljedu filmove i serije, ne kako su izlazile.

Sad mi već ide na živce šta se navija da se pojavu darth vader i car. Iskreno se nadam da netko tu ima mozga pa će samo koketirat sa tim. Dosta ti je u 2 sezone samo jednom izvuć lightsaber, ono kratko, samo onaj zvuk kad je izvadi - hvala, to je to. Nemoj mi šarenilo, ništa grandiozno - drži ga real, i koketiraj sa silom. I već mi taj hype oko serije lagano diže tlak, neću ga još palit dok ne izađe cijela sezona. Upalia sam ga - pa izgasia. Neću. Chicken ;)

15 godina

Ček, ček. Još vam nesto imam rec :) hehe. Cek, cek, ne znam ocu li vam ovo rec, haha.  Aj neki drugi put, ha ha ha ha. Ajme.... Var.... bolje da niste culi ovo. Ali recu vam. Moram rec :). Ali neki drugi put. Ovo je dobro... Malo bolesno. Ali dobro. 

:)

14 godina

Your friends and Neighbours sezona 1  - 8/10

Mob Land sezona 1 -  8/10

The Last Of Us sezona 2 -  8/10

Pokreface sezona 2 - 7/10

14 godina
KIKI3ooo kaže...

Ček, ček. Još vam nesto imam rec :) hehe. Cek, cek, ne znam ocu li vam ovo rec, haha.  Aj neki drugi put, ha ha ha ha. Ajme.... Var.... bolje da niste culi ovo. Ali recu vam. Moram rec :). Ali neki drugi put. Ovo je dobro... Malo bolesno. Ali dobro. 

:)

Daj reci, olakšaj si dušu, barem nama ovdje možeš reći.  

6 godina
KIKI3ooo kaže...

Najbolja stvar kod Andora je bila što se ne pojavljuju đedaji, ne spominjes sila, što je toliko "prizemna". I to mi je njena najveća snaga. Kada se gleda kroz prizmu star wars svemira onda je gušt gledat. A sad bogami imamo SW materijala, sad je đir slagat maratone i gledat po pravom redosljedu filmove i serije, ne kako su izlazile.

Sad mi već ide na živce šta se navija da se pojavu darth vader i car. Iskreno se nadam da netko tu ima mozga pa će samo koketirat sa tim. Dosta ti je u 2 sezone samo jednom izvuć lightsaber, ono kratko, samo onaj zvuk kad je izvadi - hvala, to je to. Nemoj mi šarenilo, ništa grandiozno - drži ga real, i koketiraj sa silom. I već mi taj hype oko serije lagano diže tlak, neću ga još palit dok ne izađe cijela sezona. Upalia sam ga - pa izgasia. Neću. Chicken ;)

E bas to meni smeta. Kad gledam star wars hocu dzedaje, hocu borbu, hocu silu. Ako hoces prizemne serije ne gledas sf serije. STa znaci koketirati? Meni je mlacenje mrtvog konja. Snimis seriju koja maltene nema veze sa star warsom osim u naslovu i impreije kao glavnog zlikovca...

Andor je jos i dobar. Mandalorian mi je teska katastrofa a ovdje su je ljudi dizali u nebesa.....Meni je licila na serije sa pocetka 80-tih godina samo u 4k....

11 godina

Mandalorian je SF western, meni odličan (prva sezona pogotovo)

totalno mi je nebitno bilo jel dio SW svijeta ili ne

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice