Jel bi bilo moguća posebna stranica u Bug-u namijenjena samo za događanja na forumu u svakom broju.
o bitnijim događajima vezanim uz forum uvijek se ponešto napiše unutar rubrike "Bug Online 2.0"
Jel bi bilo moguća posebna stranica u Bug-u namijenjena samo za događanja na forumu u svakom broju.
o bitnijim događajima vezanim uz forum uvijek se ponešto napiše unutar rubrike "Bug Online 2.0"
e i s ovim se slažem... dajte test antena...
a da se malo svi zajedno spustimo na zemlju i počnemo čitati o jeftinijim konfiguracijama komponentama koje će ljudi u stvari kupovati, jeftinim ili besplatnim sigurnosnim i ostalim aplikacijama te malo više linuxa, u bugu naravno
Dakle, moji dosadašnji prijedlozi:
1. Kupovina cheap & eficient komponenata
2. Interview BUG redakcije
3. Test WiFi mobitela (mobiteli s ugrađenom WiFi karticom )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodatni prijedlog:
Test gamepad-a
Ne znam jeli dosad bilo, ali ako je bilo davno.....bilo bi dobro ponoviti
vote+
Miro, daj Extreme PC!! Molim te!!!!!
definitivno još ovakvih usporedba nešto jeftinijih stvari, očekujem još usporedbe grafa i matičnih do 2000kn.
i možda nešto malo više o browserima, premda je u ovom broju članak o IE 9, btw kad smo već kod toga iznenadio sam se rezultatima onih testova za browsere, pa chrome je u svemu najbolji! pa zar je to tako dobar browser? nekako su mi ti testovi više nahvalili chrome nego IE 9.
Htio bih vidjeti barem jednu rečenicu o dečkima BUG.HR HWBOT OC Team-a koji svojim rezultatima bug-u rade uistinu izvrsnu reklamu..
Btw. svaka čast dečki..=)
Htio bih vidjeti barem jednu rečenicu o dečkima BUG.HR HWBOT OC Team-a koji svojim rezultatima bug-u rade uistinu izvrsnu reklamu..
Btw. svaka čast dečki..=)
Da, malo o hrvatskoj "OC sceni", ili o nekim hrvatskim uspjesima u svijetu, vezano za informatiku...
.
Volio bih gole cice
Mogli bi pisati malo o jeftinijim telefonima a koji su po funkcijama dobri,jer ne može svako izdvojiti 600-700 eura za jedan telefon..
Znam da pri kraju svake godine ide popis najboljih stvari u prethodnoj godini, tako i igara... volio bi da se osim toga na 1-2 stranice stavi popis najboljih igara u desetljecu od 2000-2010, koje su dobivale najbolje ocjene u BUG-u i koje nismo smjeli propustiti. Zasigurno je puno ljudi koji nisu u mogucnosti stalno pratiti desavanja u svijetu igara te se boje da propustili neki dobar naslov. Mogla bi se napravit lista najboljih igara po godinama ili po zarnovima, mada mislim da bi bolje bilo sortirati po godinama.
Recenzija Desire-a Z i HD, ako ih možete ikako nabaviti..
Znam da pri kraju svake godine ide popis najboljih stvari u prethodnoj godini, tako i igara... volio bi da se osim toga na 1-2 stranice stavi popis najboljih igara u desetljecu od 2000-2010, koje su dobivale najbolje ocjene u BUG-u i koje nismo smjeli propustiti. Zasigurno je puno ljudi koji nisu u mogucnosti stalno pratiti desavanja u svijetu igara te se boje da propustili neki dobar naslov. Mogla bi se napravit lista najboljih igara po godinama ili po zarnovima, mada mislim da bi bolje bilo sortirati po godinama.
potpuno se slazem, to vec dugo nismo vidjeli, malo da vidimo koje su ispale najbolje, odmah znam neke koje ce stavit,...
neka budu grupirane za PC, PS3, Xbox 360 i Wii
Modanje mobitela, smartphone-a i Pocket PC-a. Već sam predložio da na DVD-u dođu custom FW i os-evi koje bi Petric ili netko drugi isprobao. I tako svaki broj po 2-3 ROM-a i FW-a.
Isplativost kupovanja igara i key-eva na internetu te jesu li ti servisi legitimatni ili scammeri!
test free vs. paid AV rješenja
Modanje mobitela, smartphone-a i Pocket PC-a. Već sam predložio da na DVD-u dođu custom FW i os-evi koje bi Petric ili netko drugi isprobao. I tako svaki broj po 2-3 ROM-a i FW-a.
Još kada s time ne bi gubio garanciju...
Pa i oc-anjem se gubi garancija pa je svejedno bilo u Bug-u. Radi se na vlastitu odgovornost.
zanimalo bi me kakva računala imaju naši omiljeni političari i što igraju u slobodno vrijeme
Još kada s time ne bi gubio garanciju...
Je, ali onda se lijepo napise kako to ide na vlastitu odgovornost... :)
A i moze se vecina vratit na pocetno stanje...
U novom Bagu zelim procitati kako sam ja dobio nesto u nagradnoj igri :) Pa makar privjesak :)
Samougradnja prjenosnika...
U Vidiju je bilo prije par godina, bio bi red da to netko ponovo napiše...
Znaće promjena hardvera :)
E, ovako, radim za završni rad tekstualni lcd za računalo, i treba mi bug broj 138, svibanj 2004, pa ako netko ima volju da mi pomogne, molim da skenira sve što ima o tekstualnom lcd-u za računalo u tom bug-u i da mi nekako pošalje slike, ili da me označi na faceu. Unaprijed hvala!!!
Samougradnja prjenosnika...
U Vidiju je bilo prije par godina, bio bi red da to netko ponovo napiše...
Znaće promjena hardvera :)
I
Igranje na mobitelu i izaberite forumaša godine
Potakla me nova anketa: želio bih u bug-u pročitati tekst koji bi me uvjerio da kupujem preko interneta..
I želio bih da je argumentiran dovoljno dobro da bih mogao u isto uvjeriti starog..
Igranje na mobitelu i izaberite forumaša godine
Zar mislis da ga je potrebno birati (hrabro izgovori to, pusti pogled u Sunce, stade uspravan kao izdjeljan).
Po meni je forumaš godine torrente..
Jedini čovjek koji je u istoj godini s istim accountom uspio pobrati crni i nakon toga skupiti 5 zvjezdica..pa čovjek je Chuck Norris..