Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 622.287
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
RaNzO kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Neku rubriku o programiranju.

tko će te slušati kad se moderator na ovom forumu i izvršni direktor BUGa ovako odnosi prema svojim čitateljima

Drago kaže...

Nemam pojma tko si, tvoji postovi su mi dosadni i ne čitam ih pa se to niti ne odnosi na njih konkretno već je to jednostavno općenita konstatacija.

Ovo stvarno nije nacin da moderatori razgovaraju sa clanovima foruma. Dodje isto ko da kuhar u restoranu dodje i napadne gosta i pocme ga vrijedjat. 

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
RaNzO kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Neku rubriku o programiranju.

tko će te slušati kad se moderator na ovom forumu i izvršni direktor BUGa ovako odnosi prema svojim čitateljima

Drago kaže...

Nemam pojma tko si, tvoji postovi su mi dosadni i ne čitam ih pa se to niti ne odnosi na njih konkretno već je to jednostavno općenita konstatacija.

Ovo stvarno nije nacin da moderatori razgovaraju sa clanovima foruma. Dodje isto ko da kuhar u restoranu dodje i napadne gosta i pocme ga vrijedjat.

Da, slažem se. Ali ni ovo nije mjesto di bi trebali o tome raspravljat. Ovo je tema za prijedloge za "štivo" u Bugu.Namigiva

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina

Nisam citiro ali odgovor na

''Moja preporuka odavno je bila podržana od dostza forumaša, a to je velika tema: Kako očistiti kako očistiti vaš PC od prašine. Najbolji preparati, na što treba paziti ..... ''

Najbolja preporuka za cistit pc je kompresor, ispušeš sve do najmanjeg zrnca prašine, a komp se sjaji kao da je dosao iz trgovine evo par slika u prilog tome

Prije Prije
Poslije Poslije
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 12:28 (vi25).
15 godina
vi25 kaže...

Najbolja preporuka za cistit pc je kompresor ispuses sve do najmanjeg zrnca prasine, a komp se sjaji kao da je dosao iz tvornice evo par slika u prilog tome

IznenađenIznenađenIznenađenIznenađenIznenađenIznenađen Prva slika..IznenađenIznenađenIznenađen

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
15 godina
DamageHigh kaže...
vi25 kaže...

Najbolja preporuka za cistit pc je kompresor ispuses sve do najmanjeg zrnca prasine, a komp se sjaji kao da je dosao iz tvornice evo par slika u prilog tome

IznenađenIznenađenIznenađenIznenađenIznenađenIznenađen Prva slika..IznenađenIznenađenIznenađen

Da prva slika korisnik nije cistio kom 7 godina i k tome imao je kučnog ljubimca u stanu

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
vi25 kaže...

ovo je zlocin

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
vi25 kaže...

Nisam citiro ali odgovor na

''Moja preporuka odavno je bila podržana od dostza forumaša, a to je velika tema: Kako očistiti kako očistiti vaš PC od prašine. Najbolji preparati, na što treba paziti ..... ''

Najbolja preporuka za cistit pc je kompresor, ispušeš sve do najmanjeg zrnca prašine, a komp se sjaji kao da je dosao iz trgovine evo par slika u prilog tome

Zar u bugu imaju prljavih računala? Ipak su oni inforamitčki časposi tako da paze na računala.

Inače kao što sam rekao ja bi želi još nešto tipa uradi sam. Npr. o programiranju i sl. Posebno mi se sviđda ova samogradnja.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
15 godina
protjeran
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Volio bih pročitati nešto o "novom" programu Combofix koji je predstavljen u novom Bug-u i kako ga je taj tip dovraga našao. Namigiva

Baš je cool nepoznat program.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Okolosam kaže...

Volio bih pročitati nešto o "novom" programu Combofix koji je predstavljen u novom Bug-u i kako ga je taj tip dovraga našao. Namigiva

Vec par dana mi BUG stoji i nisam ga doslovce stigao procitat...nego, dali je uistinu autor teksta naveo Combofix kao novi i nepoznati program?

Hmmm.....koliko znam niti je nov program, a nije niti nepoznat vec sasvim suprotno.....odlican alat.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran
win32 kaže...
Okolosam kaže...

Vec par dana mi BUG stoji i nisam ga doslovce stigao procitat...nego, dali je uistinu autor teksta naveo Combofix kao novi i nepoznati program?

Hmmm.....koliko znam niti je nov program, a nije niti nepoznat vec sasvim suprotno.....odlican alat.

zato ja ne bacam novce na bug...dosadni su mi i ništa novo niti korisno ne napišu...mogli bi cijeli bug pod zločestom stranicom izdavati :D

dajte ljudima nešto korisno, dajte im "linux školu"...ah, da, vjerojatno microsoft ne bi tada davao pinku...ajde nastavite onda po starom...i ne zaboraviti pola buga reklamama oblijepiti, još malo pa ćete postati katalog, a ne časopis...

17 godina

Potaknut danasnjom raspravom.. radne stolice?

U ovom broju ste napisali da su misevi i tastature jako bitne jer smo non stop u interakciji sa njima. Mozda bi mogli (u suradnji sa nekim lijecnikom ili ortopedom ili tko se vec takvim stvarima bavi) mogli i o stolicama malo :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

U ovom broju ste napisali da su misevi i tastature jako bitne jer smo non stop u interakciji sa njima. Mozda bi mogli (u suradnji sa nekim lijecnikom ili ortopedom ili tko se vec takvim stvarima bavi) mogli i o stolicama malo :)

stolica za gaming ili obicnaIzlanuo se

17 godina
Toni93 kaže...
tnakir kaže...

stolica za gaming ili obicnaIzlanuo se

Nemoj da ti Logica zovem :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

zato ja ne bacam novce na bug...dosadni su mi i ništa novo niti korisno ne napišu...mogli bi cijeli bug pod zločestom stranicom izdavati :D

dajte ljudima nešto korisno, dajte im "linux školu"...ah, da, vjerojatno microsoft ne bi tada davao pinku...ajde nastavite onda po starom...i ne zaboraviti pola buga reklamama oblijepiti, još malo pa ćete postati katalog, a ne časopis...

Ovo stvarno postaje zamorno. Svako toliko, već godinama, na forumu, njuzima ili negdje drugdje naiđe neki takav i žali se na količinu reklama i najavljuje prelazak Bug-a u marketinški katalog. To se još nije desilo i mislim da niti neće. Ta količina reklama u otprilike tom postotku je u Bug-u već godinama i stvarno ne razumijem zašto i dokad to ikome normalnom može smetati. Pomiri se s tim da časopisi uglavnom i žive od oglašivača, i to je to.

Inače, u Bug-u stalno prate razvoj i distribucije Linuxa putem recenzija, savjeta i ostalo te stvarno ne kužim kakvu bi ti to školu htio. Koga interesira dublje, bez problema će iskopati na netu ili kod prijatelja itd, kako da se zavuku pod haubu Linuxa i nauče kako ga koristiti, a većina Linux distibucija je već odavno user-friendly tako da  početnici koji imaju osnovna znanja o softveru mogu relativno brzo snaći.

A bogami nisam baš ni primjetio neku veliku windows školu.

15 godina
protjeran

Možda neka tema o održavanju kompjutera...

Čiščenje i cable menagment?

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja još uvijek čekam Ekstremni PC.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
DamageHigh kaže...
vi25 kaže...

ovo je zlocin

ovo nije zločin ovo nije zločin
OVO je zločin OVO je zločin
16 godina

Test WiFi Routera

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Matozan kaže...

Test WiFi Routera

Bilo u bug-u 207 (drugi (02.) mjesec).

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
16 godina
DamageHigh kaže...
Matozan kaže...

Test WiFi Routera

Zašto mi to nije izbacilo na tražilici BUG.hr?

Za WiFi mi izbacilo najsvježije broj 180/11.2007.g.,

a za router mi izbacilo broj 175/6.2007.g.

Možda je neki BUG u tražilici? Namigiva

15 godina
Matozan kaže...
DamageHigh kaže...
Matozan kaže...

Test WiFi Routera

Zašto mi to nije izbacilo na tražilici BUG.hr?

Za WiFi mi izbacilo najsvježije broj 180/11.2007.g.,

a za router mi izbacilo broj 175/6.2007.g.

Možda je neki BUG u tražilici? Namigiva

Zato što je naslov "802.11n mrežna oprema"..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
17 godina
neaktivan
Postoji li neki pdf format oko izrade pločica što su prije bile ? Pokušavam nabaviti taj broj ,ali nema.Cak ni u knjiznici.Nego danas sam čitao 100. broj BUG-A iz ožujka 2001 i vidio sam temu , o osnivačima Bug-a,neki su čak i pokojni danas.Pa jedan prijedlog u siječanje na njih , da napravite neku biografiju , detaljniji intervju sa osnivačima kako je krenulo,kako je počelo itd ?

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja bi recimo volio pročitati neki tekst gdje se detaljno opisuje dopremanje robe od tvornice do naših trgovina, uz sve troškove koji toliko poskupljuju cijene komponenti kod nas, čisto da vidim koliko su opravdane tolike razlike u cijeni kod nas i "vani". Svi su svjesni da razni troškovi povećavaju prodajnu cijenu kako bi trgovac ostvario dobitak, ono što mene zanima je koji su to točno troškovi i koliko iznose.
Tema je više ekonomske prirode, ali se tiče računalnih komponenti pa mislim da bi i drugima bila zanimljiva za pročitati.
15 godina

HTPC, test buke optičkih pogona, test povećanja performansi u CrossFire-u na aktualnoj 5xxx seriji, te nešto detaljnije o nadolazećoj 6xxx seriji..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
direktna usporedba preformansi hd 5850 i gt 600 (neznam jel gt ili gtx)
50Niggas
15 godina
protjeran
Htpc
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
svi spominju htcp, a sto je to zapravo?
50Niggas
16 godina
odjavljen
1337Code_breaker kaže...
svi spominju htcp, a sto je to zapravo?

Home Theater PC. Komp kojeg staviš u dnevnu sobu i gledaš filmove.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
17 godina
Toni93 kaže...
Htpc

+vote!

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
tnkair, napisao si jubilarnu 1200. poruku
50Niggas