Što biste željeli na Bug DVD-u?

poruka: 118
|
čitano: 39.798
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Probaj Linux! - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bilo bi dobro da bugovci na svaki dvd ubace koju video recenziju igre?

Naravno neka je sami snime.

1 0 hvala 0
16 godina

VIPRE Antivirus + Antispyware

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sve pohvale za časopis.

Konkurencije ima ali nisu vam ni blizu.

Koji put kupim i njihove brojeve, al nastojim kupiti Bug svaki mjesec.

Puno putujem pa ne nosim baš cijelu kolekciju Bug DVDova sa sobom.

Ako možete obogatiti stalnu kolekciju (u konkurencije tzv. esencijalna kolekcija,u kojih baš nisu najnovije verzije. Koji player više ne bi bio na odmet (VLC media player, Klm codec itd.).  Dogodi se da sam offline a DVDa s nekim određenim programom nemam uz sebe.

Želio bih da ima više cijelih igara. Obično to pogledam kod konkurencije, pa se dvoumim dali da uzmem Bug ili njih.

Što god drugi kažu i šale dobro dođu.

Za lakše raspoznavanje DVDova promijenite boju gornje trake na kartonu s popisom sadržaja koji se dobije uz DVD.

Hvala.

Intel Core 2 Quad Q8200; MB Gigabyte EP35-DS3; DDR2 2GB 800MHz Aeneon; Gainward 9800GT Gold Samp GF 9800GT 1GB DDR3; HDD Seagate ST3750640AS, 750 GB S-ATA; HDD HITACHI HDP725050GLA360 500GB SATA ; DVD+RW NEC AD-7200S, SATA; Mode Com power supply FEEL III 500W; Chieftec mediumtower CG-01B-SL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da bi bilo bolje da umjesto ovih Demo igra bolje stavite vise Trial programa,a ove Demo igre svakako slabo ko uzme jer tko ih zeli probati skini ih sa neta.

A svaka vam cas za ovih par zadnji DVD-a ima svega i svacega Adobe CS4 jos mlao pa cijeli u trial verziji.Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

na BUG-ovom DVD-u bi želio da mi taj isti DVD dela(ovaj zadnji s cijenjenim BBK,neće pa neće,unatoč glanz novoj LG dvd pržilici,niti na druga 2 stroja i njihovim optičkim)

i da nema virusa kao što ih se tu i tamo može pronaći.nadam se da ne tražim previše????Belji se

E5200OC3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2KINGMAXOC900Mhz,RADEON 4850 512Mb,HDD SEAGATE 320&500Gb,FORTRON BLUESTORM2 500W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stavite malo testova s phenomima II

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Što biste željeli na Bug DVD-u?
c0x0x kaže...

stavite malo testova s phenomima II

hh. o tome mogu samo pisat u bugu... kako da to stave na dvd!? Belji se
16 godina
neaktivan

Volio bih da stavljaju sve više besplatnih igrara.

Inače je bugov dvd fenomenalan.

Ps3 and Psp owner Pričajte šta hoćete ali ps3 je legenda!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@ambivalent - to bi trebalo stavit umijesto onih demo igrara i toga

@jurluk - eto si ga dobio

Jack was nimble, Jack was quick, but Jack still couldn't dodge Chuck Norris' roundhouse kick.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 14:42 (Moljac).
16 godina
Moljac kaže...

@jurluk - eto si ga dobio

eh. ja ga već davno skinuo s neta na drugom kompu, jer kod kuće ne mogu. al sad sam u bugu vidio da nije nešt, stoga...
16 godina
neaktivan

nesto vise za programiranje, obradu multimedije i tako...

16 godina
neaktivan

ocu vidit recenziju backtracka 4 i upute za instalaciju na tvrdi disk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina

Imam jedan prijedlog koji bi možda bio korisniji od ovoga što je sad. Onaj šaljivi video koji se nalazi na Bug DVD bi trebalo potpuno izbaciti jer nema nikakve koristi od njaga (bar meni, jer ga ne gledam) i umjesto tih šaljivih reklama ubaciti nekakve video tutoriale ili samogradnje koje bi snimili sami bugovci (ako to nije neki problem). To bi bilo korisnije od onih dosadnih reklama.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Mogli bi staviti Return to Castle Wolfenstein, mislim da zauzima nekih 700-tinjak MB.

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Filip DS kaže...

Mogli bi staviti Return to Castle Wolfenstein, mislim da zauzima nekih 700-tinjak MB.

a ja mislim da bi onda to bilo piratsvo i da bi trebao crack,osim ako bugovci kupe jedno 5000 original igara i ubace na svaki dvd.......

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
16 godina
Ivan M. kaže...

Imam jedan prijedlog koji bi možda bio korisniji od ovoga što je sad. Onaj šaljivi video koji se nalazi na Bug DVD bi trebalo potpuno izbaciti jer nema nikakve koristi od njaga (bar meni, jer ga ne gledam) i umjesto tih šaljivih reklama ubaciti nekakve video tutoriale ili samogradnje koje bi snimili sami bugovci (ako to nije neki problem). To bi bilo korisnije od onih dosadnih reklama.

ja podržavam ovaj prijedlog. bolje neka stave npr neke videe iz Bug videa
16 godina

mali bump na temu...

Android LiveCD

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja dosta putujem ( naravno sa laptopom na leđima i uvjek zadnjih par BUG DVDa ) i nemam uvjek pristup internetu pa mislim da bi bilo dobro uz specifikacije programa ( status, veličina, deinstalacija, ocjena ) napisat i dali treba ili ne treba spoj na internet ( npr. Internet konekcija: potrebna za rad/ potrebna samo za instalaciju/ nije potrebna ). Najgore mi je kad idem instalirat neku igru koja je navodno besplatna i nakon cijelog procesa kad ju pokrenem mi izađe poruka tipa - Internet connection not found, please connect and ...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da ovaj iz 202 RADI!Viče

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja bi Slowloris..da srusim koji Apache Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dvd-u nis ne fali

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

e da..ja bi jos malo usminkanije sucelje lol..al neznam kak bi to ispalo..nebi znao se snac Iznenađen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra The Hunter bi se po mojem mišljenju trebala naći na bug-ovom dvd-u

igra je super, radi se o lovačkoj igri, grafika je zakon, i mnogi se zaljube na prvi pogled kad probaju igru

igra nije velika oko 650mb pa ne bi trebao biti problem i još se može i besplatno igrati - lov na jednu vrstu jelena, za ostale životinje treba kupiti membership i ima mogućnost micro transakcija

www.thehunter.com

ne bi bilo loše ni da se napravi recenzija igre, kao i mnogi i ja sam slučajno naletio na igru, a stvarno je super, ako se nađe u bug-u, mnogi će uživati u njoj a možda inače ne bi ni čuli za igru

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
neaktivan

... puno golih koka.... Cool

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

IMHO....onaj BugTV je totalno nepotreban.....no kazem...IMHO!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan

Po meni bi trebalo staviti napokon neku poštenu igru na BUG DVD jer već dulje vrijeme u Bugu vidim samo arkadice i gluposti od igrica. To mislim i na recenzije u časpopisu i na Bug Dvd. Sve neke arkadice, igrice za "djecčicu". Dajte nešto upravo za nas malo starije (oko 30 god..). Simulacije, serijal Anno naprimjer itd....

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spin kaže...

Po meni bi trebalo staviti napokon neku poštenu igru na BUG DVD jer već dulje vrijeme u Bugu vidim samo arkadice i gluposti od igrica. To mislim i na recenzije u časpopisu i na Bug Dvd. Sve neke arkadice, igrice za "djecčicu". Dajte nešto upravo za nas malo starije (oko 30 god..). Simulacije, serijal Anno naprimjer itd....

Ja sam predložio simulaciju lova The Hunter, to bi trebalo stavit.

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
15 godina
neaktivan

Neku oldskul sekciju sa Abandonware ili Freeware igrama tipa Captain Claw,Ignition itd..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Spin kaže...

A koju to? Problem je što je sve manje dostupnih raskošnih demoa igara... Posljednji Anno je, ako se ne varam, igra od prije godinu dana...

...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice