Bilo bi dobro da bugovci na svaki dvd ubace koju video recenziju igre?
Naravno neka je sami snime.
VIPRE Antivirus + Antispyware
Sve pohvale za časopis.
Konkurencije ima ali nisu vam ni blizu.
Koji put kupim i njihove brojeve, al nastojim kupiti Bug svaki mjesec.
Puno putujem pa ne nosim baš cijelu kolekciju Bug DVDova sa sobom.
Ako možete obogatiti stalnu kolekciju (u konkurencije tzv. esencijalna kolekcija,u kojih baš nisu najnovije verzije. Koji player više ne bi bio na odmet (VLC media player, Klm codec itd.). Dogodi se da sam offline a DVDa s nekim određenim programom nemam uz sebe.
Želio bih da ima više cijelih igara. Obično to pogledam kod konkurencije, pa se dvoumim dali da uzmem Bug ili njih.
Što god drugi kažu i šale dobro dođu.
Za lakše raspoznavanje DVDova promijenite boju gornje trake na kartonu s popisom sadržaja koji se dobije uz DVD.
Hvala.
Mislim da bi bilo bolje da umjesto ovih Demo igra bolje stavite vise Trial programa,a ove Demo igre svakako slabo ko uzme jer tko ih zeli probati skini ih sa neta.
A svaka vam cas za ovih par zadnji DVD-a ima svega i svacega Adobe CS4 jos mlao pa cijeli u trial verziji.
na BUG-ovom DVD-u bi želio da mi taj isti DVD dela(ovaj zadnji s cijenjenim BBK,neće pa neće,unatoč glanz novoj LG dvd pržilici,niti na druga 2 stroja i njihovim optičkim)
i da nema virusa kao što ih se tu i tamo može pronaći.nadam se da ne tražim previše????
stavite malo testova s phenomima II
stavite malo testova s phenomima II

Volio bih da stavljaju sve više besplatnih igrara.
Inače je bugov dvd fenomenalan.
@ambivalent - to bi trebalo stavit umijesto onih demo igrara i toga
@jurluk - eto si ga dobio
@jurluk - eto si ga dobio
nesto vise za programiranje, obradu multimedije i tako...
ocu vidit recenziju backtracka 4 i upute za instalaciju na tvrdi disk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imam jedan prijedlog koji bi možda bio korisniji od ovoga što je sad. Onaj šaljivi video koji se nalazi na Bug DVD bi trebalo potpuno izbaciti jer nema nikakve koristi od njaga (bar meni, jer ga ne gledam) i umjesto tih šaljivih reklama ubaciti nekakve video tutoriale ili samogradnje koje bi snimili sami bugovci (ako to nije neki problem). To bi bilo korisnije od onih dosadnih reklama.
Mogli bi staviti Return to Castle Wolfenstein, mislim da zauzima nekih 700-tinjak MB.
Mogli bi staviti Return to Castle Wolfenstein, mislim da zauzima nekih 700-tinjak MB.
Imam jedan prijedlog koji bi možda bio korisniji od ovoga što je sad. Onaj šaljivi video koji se nalazi na Bug DVD bi trebalo potpuno izbaciti jer nema nikakve koristi od njaga (bar meni, jer ga ne gledam) i umjesto tih šaljivih reklama ubaciti nekakve video tutoriale ili samogradnje koje bi snimili sami bugovci (ako to nije neki problem). To bi bilo korisnije od onih dosadnih reklama.
Ja dosta putujem ( naravno sa laptopom na leđima i uvjek zadnjih par BUG DVDa ) i nemam uvjek pristup internetu pa mislim da bi bilo dobro uz specifikacije programa ( status, veličina, deinstalacija, ocjena ) napisat i dali treba ili ne treba spoj na internet ( npr. Internet konekcija: potrebna za rad/ potrebna samo za instalaciju/ nije potrebna ). Najgore mi je kad idem instalirat neku igru koja je navodno besplatna i nakon cijelog procesa kad ju pokrenem mi izađe poruka tipa - Internet connection not found, please connect and ...
Da ovaj iz 202 RADI!
Ja bi Slowloris..da srusim koji Apache
dvd-u nis ne fali
e da..ja bi jos malo usminkanije sucelje lol..al neznam kak bi to ispalo..nebi znao se snac
igra The Hunter bi se po mojem mišljenju trebala naći na bug-ovom dvd-u
igra je super, radi se o lovačkoj igri, grafika je zakon, i mnogi se zaljube na prvi pogled kad probaju igru
igra nije velika oko 650mb pa ne bi trebao biti problem i još se može i besplatno igrati - lov na jednu vrstu jelena, za ostale životinje treba kupiti membership i ima mogućnost micro transakcija
www.thehunter.com
ne bi bilo loše ni da se napravi recenzija igre, kao i mnogi i ja sam slučajno naletio na igru, a stvarno je super, ako se nađe u bug-u, mnogi će uživati u njoj a možda inače ne bi ni čuli za igru
... puno golih koka....
IMHO....onaj BugTV je totalno nepotreban.....no kazem...IMHO!
Po meni bi trebalo staviti napokon neku poštenu igru na BUG DVD jer već dulje vrijeme u Bugu vidim samo arkadice i gluposti od igrica. To mislim i na recenzije u časpopisu i na Bug Dvd. Sve neke arkadice, igrice za "djecčicu". Dajte nešto upravo za nas malo starije (oko 30 god..). Simulacije, serijal Anno naprimjer itd....
Po meni bi trebalo staviti napokon neku poštenu igru na BUG DVD jer već dulje vrijeme u Bugu vidim samo arkadice i gluposti od igrica. To mislim i na recenzije u časpopisu i na Bug Dvd. Sve neke arkadice, igrice za "djecčicu". Dajte nešto upravo za nas malo starije (oko 30 god..). Simulacije, serijal Anno naprimjer itd....
Ja sam predložio simulaciju lova The Hunter, to bi trebalo stavit.
Neku oldskul sekciju sa Abandonware ili Freeware igrama tipa Captain Claw,Ignition itd..
A koju to? Problem je što je sve manje dostupnih raskošnih demoa igara... Posljednji Anno je, ako se ne varam, igra od prije godinu dana...