Da Oleg bude urednik broja, a Rosandić da piše Zlog Luđaka!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neka nam daju poster sa naslovnicama svih bugova na jednoj strani (neki lik je to već rekao) i sa Bugovom ekipom na drugoj strani...iako bi nam se roditelji mogli zabrinuti što imamo hrpu frajera koji poziraju na posteru, nama, dugogodišnjim Bugovcima to bi bio najbolji poklon (i neka nagradna igra naravno).
Neka nam daju poster sa naslovnicama svih bugova na jednoj strani (neki lik je to već rekao) i sa Bugovom ekipom na drugoj strani...iako bi nam se roditelji mogli zabrinuti što imamo hrpu frajera koji poziraju na posteru, nama, dugogodišnjim Bugovcima to bi bio najbolji poklon (i neka nagradna igra naravno).
Neka daju kupone za besplatno igranje u igraonicama širom hrvatske.
Ili za Net u web-cafeima...
Možda da nam iskemijaju nekakve popuste kod naših davatelja interneta?
Ili znam; u svakom broju kupon za neki postotak popusta u npr Ve-Milu...
80% popusta na shopping u svim većim informatičkim trgovinama za sve pretplatnike - pa da konačno i pretplatnici dobe neke beneficije :-)
20k kn ko osvoji 1. nagradu
A de i kemijsku da nam uvale, slinili bi po njoj i vadili iz ormara samo za posebne prigode!!!
A de i kemijsku da nam uvale, slinili bi po njoj i vadili iz ormara samo za posebne prigode!!!

Bit će bruka za Bug ako ne naprave ništa.
Ja bi se zadovoljio s DL DVD-om+Poster naslovnice svih Bug časopisa,a kao glavnu temu:"1-200:Kratka povjest Bug časopisa"
Pa da! Opale još 15-tak str reklama tipa "Radin Print Culture" i evo nam podmetača!
Evo, ovako. Molim ih, nek' stave uz svaki Bug jedan bubamara privjesak za ključeve i poster na kojem pozira cijela ekipa u Bugu, i to tako da poster bude za pamćenje. Ako hoće, nek' metnu i neku kemijsku sa bubamarom na sebi, ali mislim da su privjesak i poster taman. Mislim, već su sredili izvrsnu nagradnu igru. 20k kn 1. mjesto, drugo i treće 5k kuna. Ak' to nije dovoljno, onda ne znam što je. Ak' nekaj osvojim (bar se nadam,
ne zamjerajte mi!), trk u Vemil i kupnja jednog čudovišta koje će trajati sljedećih 7-8 godina, možda deset. Evo, svoje sam rekao, sad vi.
Ček, ček ljudi... Šta bi vi stvarno poster od likova iz redakcije da vam visi na zidu ili?
U doba recesije vi trazite poklone..ccc.
Samo nek izadje na vrijeme i svi sretni.
Ček, ček ljudi... Šta bi vi stvarno poster od likova iz redakcije da vam visi na zidu ili?
Aj dobro. Cijenim neke njihove autore, pogotovo uvodnike (ne i likove koji rade recenzije) al sad da mi baš svako jutro kad se probudim Gdin Oleg il Petrić budu nad glavom (nedaj bože "jutarnje motke") to si baš nebi htio priuštit. Vjerujem da i oni također pucaju od želje da im neko od nas pošalje svoje slike i da ih objesi na zid, negdje pored vjenčane slike nad bračnim krevetom pored križa!
Ja bih volio samo privjesak za kljuceve!
Naravno na privjesku mora biti bubamara.
Aj dobro. Cijenim neke njihove autore, pogotovo uvodnike (ne i likove koji rade recenzije) al sad da mi baš svako jutro kad se probudim Gdin Oleg il Petrić budu nad glavom (nedaj bože "jutarnje motke") to si baš nebi htio priuštit. Vjerujem da i oni također pucaju od želje da im neko od nas pošalje svoje slike i da ih objesi na zid, negdje pored vjenčane slike nad bračnim krevetom pored križa!

@xilC
Nego sta, to bi bilo idealno ;)
A sto ste svi zapeli za obican privjesak za kljuceve, bar neka bude otvarac za boce, cak si mozete i njega okacit na kljuceve, ali ima konkretnu i jako bitnu svrhu
Znam, nek nam svima daju komad tanke žice da možemo otvarat ladice naših čitaća.
Ono, 200 brojeva - 200 medija uz svaki broj - 200 puta korišten čitač na kompu samo zbog njih.
I onda ak ode ladica, da možemo otvarati (gurneš žičicu u onu malu rupicu xD).
Ne slažem se da je ovo najveća igra u povijesti BUG-a kako piše u broju 199.
(brojevi 199, 195 i napravite nešto novo i maštovito. nešto za što čemo pamtiti 200 broj, a ne mrziti ga.
:D
Ne slažem se da je ovo najveća igra u povijesti BUG-a kako piše u broju 199.
(brojevi 199, 195 i napravite nešto novo i maštovito. nešto za što čemo pamtiti 200 broj, a ne mrziti ga.
:D
U doba recesije vi trazite poklone..ccc.
Samo nek izadje na vrijeme i svi sretni.

ma nek nam daju svima blu-ray diskove s gta iv ili far cry dvojkom gore (po izboru) i svi sretni i zadovoljni... a najsretniji kupac (onaj 200-ti) ce dobiti bon od 2000 kn u hg spotu... pa nisam pretjerao zar ne?
Znaš kak si pretjerao?! Takve gluposti bacaš da bih ja za takve izjave davao ban!
Otkud ti samo pomisao da si Bug može priuštiti recimo 35000 Blu-ray diskova (ako bi jedan platili cca 20-30 kn, to bi bilo oko 800,000 kn!), a kamoli toliko igrica (GTA:IV 35000x150=5,250,000!!!)
Šta je tebi?!?!
ma nek nam daju svima blu-ray diskove s gta iv ili far cry dvojkom gore (po izboru) i svi sretni i zadovoljni... a najsretniji kupac (onaj 200-ti) ce dobiti bon od 2000 kn u hg spotu... pa nisam pretjerao zar ne?
Znaš kak si pretjerao?! Takve gluposti bacaš da bih ja za takve izjave davao ban!
Otkud ti samo pomisao da si Bug može priuštiti recimo 35000 Blu-ray diskova (ako bi jedan platili cca 20-30 kn, to bi bilo oko 800,000 kn!), a kamoli toliko igrica (GTA:IV 35000x150=5,250,000!!!)
Šta je tebi?!?!
Ima pravo preveliki su to malo iznosi.....
Šta je tebi?!?!
Ima pravo preveliki su to malo iznosi.....
a večina nas nema bluray čitač
istina
Ja bi se usudio reć da nas 95% nema blu-ray čitaće. A što se tiče nagradne igre kaj ste tak zapeli za ta zadnja dva-tri posta, kad je u Bugu 199 sve lijepo objašnjeno...
Ma i da imamo, cifre su stvarno ogromne...
Imam ja jedan sjajan prijedlog. Evo jedne ideje - nije preskupa, onak simbolična. Darovati svim čitateljima jednu malu figuricu crvene bubamare, veličine npr nokta (ili manje) koja bi imala ispeglanu i ljepljivu donju stranu te bi ju tako mogli priljepiti za monitor, kućište ili već prema želji pojedinca. Na taj način bi mogli istaknuti da imamo posla s BUG-om i bolje da nas se zaobilazi u širokom luku . Meni se to čini boljom solucijom nego dijelit upaljače i sl.