Ili onaj Radmanov privjesak bug za 4 mjesec wiijanje u bug-u
E ljudi a možda ništa ne dobijemo... kriza je... hehe
ili neka oriđiđi igrica + crack
treba razmišljat pozitivno........
meni se najviše sviđa prijedlog za privjesak za ključeve u obliku bubamare i Bug majica
da.........
100 samo o windowsima 7
P.S. ja predlažem logitech g15 ili razer arctosa, meni svejedno, bugovci časte roflmao...........
isto tako mogu dat gtx260 na poklon....lolčina....ili barem i7 920 i matičnu za njega i rami i 4870x2......ma kvragu može i nitel core i7 beast...
isto tako mogu dat gtx260 na poklon....lolčina....
A da nam svima kupe kompove koje mi zamislimo neovisno o cijeni?
LOL jesam ja spomenuo reklame ili nisam skužio šalu ili obadvoje?
E, a najbolje bi bilo naručiti izravno iz Buga ono što hoćemo uz svoj jubilarni broj.
E, a najbolje bi bilo naručiti izravno iz Buga ono što hoćemo uz svoj jubilarni broj.
Ček ti stvarno živiš u uvjerenju da od 35kn se može tiskat BUG (znači papir, boja, DVD...), platit dio zarade prodavačima i BUG-ovci mogu zaradit?
Još treba dodat da mi s pretplatom plaćamo manje jedan BUG kad se podijeli al se ne plaća prodvačima...
Razmisli zašto RTL i Nova imaju toliko reklama, a HRT nema. P.S. HRT ima pretplatu a RTL nema
Sorry na off-topicu.
ja mislim da je moja ATI Bug, Nvidia Bug, Razer Bug i Logitech Bug najbolja (i najskuplja!!!) varijanta dosad..
30 str?! jesi li ti normalan?!?! barem 50 str........
Nitko te ne prisiljava, nemoraš kupovat.
Vidiš kaj si napravio sad moram ići do Super Bubamare i tražit je pokoru za ovaj BUG grijeh.
hehe
Nitko te ne prisiljava, nemoraš kupovat.
Vidiš kaj si napravio sad moram ići do Super Bubamare i tražit je pokoru za ovaj BUG grijeh.
hehe
ako se ne varam, negdje na kraju buga je popis reklama
Za jubilarni 200 broj trebalo bi staviti neku nagradnu igru. I treba promijeniti logo BUGa. Stil font slova. Nešto bolje. Ovo je prejadno....
Za jubilarni 200 broj trebalo bi staviti neku nagradnu igru. I treba promijeniti logo BUGa. Stil font slova. Nešto bolje. Ovo je prejadno....
pa.... nije tak jako loš... ali mislim da bi novi trebao definitivno...
pa.... nije tak jako loš... ali mislim da bi novi trebao definitivno...
Zato jer je to naš jedan i jedini Bug. Poseban upravo po logou i fontu koji koristi za naslov. Mek' tak' i ostane, jer ga inače nećemo prepoznati na kioscima.
Ma da najbolje da nam daju cjelu redakciju i mercedasa na poklon

200 broj(kad prije)
to nam samo govori koliko je bug dugovječan
siguran sam da će doživjeti joj barem duplo