Jubilarni 200 Bug zaključana tema

poruka: 651
|
čitano: 103.122
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ili onaj Radmanov privjesak bug za 4 mjesec wiijanje u bug-u

Bruno Bruno Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig komp je Intel core 2 duo quad 2.88ghz nvidia ge force 9600gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

E ljudi a možda ništa ne dobijemo... kriza je... hehe

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

ili neka oriđiđi igrica + crack

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

treba razmišljat pozitivno........

meni se najviše sviđa prijedlog za privjesak za ključeve u obliku bubamare i Bug majica

komp iz konzuma....aha aha
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

da.........

100 samo o windowsima 7

P.S. ja predlažem logitech g15 ili razer arctosa, meni svejedno, bugovci časte Namigiva roflmao...........

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 19:23 (RazerDinoMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

isto tako mogu dat gtx260 na poklon....lolčina....ili barem i7 920 i matičnu za njega i rami i 4870x2......ma kvragu može i nitel core i7 beast...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 19:30 (RazerDinoMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jubilarni 200 Bug
RazerDinoMan kaže...

isto tako mogu dat gtx260 na poklon....lolčina....

da zapravo bilo bi dobro da mozes birat oces kupiti ATI Bug ili Nvidia Bug u Nvidia dobijes gtx260 a u ATI HD4890...
i molim vas nemojte govoriti koja je jaca i da bi uzeli neku od tih na nemam pojma koja je jaca samo sam stavio šalu...
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Ko bi reko čuda da se dese,Da je Halid sletio sa ceste..
16 godina
neaktivan
samo bd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

A da nam svima kupe kompove koje mi zamislimo neovisno o cijeni?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

LOL jesam ja spomenuo reklame ili nisam skužio šalu ili obadvoje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
RazerDinoMan kaže...

da zapravo bilo bi dobro da mozes birat oces kupiti ATI Bug ili Nvidia Bug u Nvidia dobijes gtx260 a u ATI HD4890...
i molim vas nemojte govoriti koja je jaca i da bi uzeli neku od tih na nemam pojma koja je jaca samo sam stavio šalu...
 nema šale s time!!! ako očemo najjače, onda je ATI Bug (4890x2, još neproizvedena) ili Nvidia Bug (gtx295) ili Razer Bug (Razer komplet: Razer Mamba, Razer eXactMat, Razer Arctosa, Razer Mako i Razer majica) ili Logitech Bug (Logitech komplet: Logitech G9 i G5, Logitech G15, Logitech G51, Logitech Chillstream i Logitech majica). Kupci biraju!! ATI Bug 4000 kn, Nvidia Bug 4 000 kn, Razer Bug 3 000 kn, Logitech Bug 3 000 kn!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 19:40 (RazerDinoMan).
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

E, a najbolje bi bilo naručiti izravno iz Buga ono što hoćemo uz svoj jubilarni broj. SmijehNevinašce

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...

E, a najbolje bi bilo naručiti izravno iz Buga ono što hoćemo uz svoj jubilarni broj. SmijehNevinašce

pa da, zapravo bi to bilo najbolje, ali bi linije za telefone stalno bile zauzete pa nitko ne bi stigao na red, i bugovci nam neznaju adresu (točnu)
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ček ti stvarno živiš u uvjerenju da od 35kn se može tiskat BUG (znači papir, boja, DVD...), platit dio zarade prodavačima i BUG-ovci mogu zaradit?

Još treba dodat da mi s pretplatom plaćamo manje jedan BUG kad se podijeli al se ne plaća prodvačima...

Razmisli zašto RTL i Nova imaju toliko reklama, a HRT nema. P.S. HRT ima pretplatu a RTL nema

Sorry na off-topicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

ja mislim da je moja ATI Bug, Nvidia Bug, Razer Bug i Logitech Bug najbolja (i najskuplja!!!) varijanta dosad..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

30 str?! jesi li ti normalan?!?! barem 50 str........

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Nitko te ne prisiljava, nemoraš kupovat.

Vidiš kaj si napravio sad moram ići do Super Bubamare i tražit je pokoru za ovaj BUG grijeh.

hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Nitko te ne prisiljava, nemoraš kupovat.

Vidiš kaj si napravio sad moram ići do Super Bubamare i tražit je pokoru za ovaj BUG grijeh.

hehe

misliš, do idućeg naxeemovog ranka xD
zadnji rank će mu vjerojatno biti Legendarna Bug Bubamara
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 19:48 (RazerDinoMan).
17 godina
Jubilarni 200 Bug

ako se ne varam, negdje na kraju buga je popis reklama

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Za jubilarni 200 broj trebalo bi staviti neku nagradnu igru. I treba promijeniti logo BUGa. Stil font slova. Nešto bolje. Ovo je prejadno....

0 0 hvala 0
16 godina
Fantasticus kaže...

Za jubilarni 200 broj trebalo bi staviti neku nagradnu igru. I treba promijeniti logo BUGa. Stil font slova. Nešto bolje. Ovo je prejadno....

Baš je dobar logo.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan

pa.... nije tak jako loš... ali mislim da bi novi trebao definitivno...

16 godina
neaktivan
Fantasticus kaže...

pa.... nije tak jako loš... ali mislim da bi novi trebao definitivno...

Stvarno bim im  trebo novi logo.
Koja pila? Naravno,motorka.
16 godina
dExXxTeR kaže...
Fantasticus kaže...

logo im jos prepixelast (iz 80-ih) xD
 Ali je zato po tome i BUG poznat,meni je logo baš cool.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 7:34 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
dExXxTeR kaže...
Fantasticus kaže...

logo im jos prepixelast (iz 80-ih) xD
  Ali je zato po tome i BUG poznat,meni je logo baš cool.
  Slažem se. Po tome je Bug poznat , po legendarnoj pikselkastoj bubamari.

P.S Jedino ako ga promjene od onoga sa BOL-a.
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
schemso kaže...
P.S Jedino ako ga promjene od onoga sa BOL-a.
 e da. to sam ja već negdje napisao. zašto kao ikonu dvd-a ne stave ikonu koja je na webu
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Zato jer je to naš jedan i jedini Bug. Poseban upravo po logou i fontu koji koristi za naslov. Mek' tak' i ostane, jer ga inače nećemo prepoznati na kioscima. Belji seSmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ma da najbolje da nam daju cjelu redakciju i mercedasa na poklon

Bruno Bruno Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig komp je Intel core 2 duo quad 2.88ghz nvidia ge force 9600gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
RazerDinoMan kaže...

Onda kupiš 4 Buga i možeš ih furat u Crossfireu tj. u SLI-u....ili kupiš 50 Bugova i preprodaješ...Smijeh
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
16 godina
neaktivan

200 broj(kad prije)

to nam samo govori koliko je bug dugovječan

siguran sam da će doživjeti joj barem duplo

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice