Neka u 200. broju za poklon dođe jedna (ali samo jedna) HD4870X2...mislim samo jedna....sta je to.
Neka u 200. broju za poklon dođe jedna (ali samo jedna) HD4870X2...mislim samo jedna....sta je to.
Ne bi bilo loše niti kada bi svakome poklonili jedan (ali samo jedan) Sanaderov BMW.
Ne bi bilo loše niti kada bi svakome poklonili jedan (ali samo jedan) Sanaderov BMW.
I ja sam za majicu kak je napisano par postova prije, stvarno dobra ideja, ili usb stick sa bugovim logom, a nagradan igra obavezna...
mislim da majica nije prihvatljiva, jer ipak skoro svi su pretplatnici pa kamo ce to sve upakirat, ja sam za neku sitnicu privjesak za ključeve ili nešto slično :D
mislim da majica nije prihvatljiva, jer ipak skoro svi su pretplatnici pa kamo ce to sve upakirat, ja sam za neku sitnicu privjesak za ključeve ili nešto slično :D
Ja bih volio (a to je jedino i realno) jedan prazni DVD dual layer!!!!
Mogu se kladit da će upravo to biti poklon.Mogu to lijepo upakirati u meki omot i super....što kažete,gospodo iz BUG-a?
Ma ne, nego neki USB stick sa jedno 512 mb prostora, naravno s Bugovim logom...to ne bi bilo toliko skupo a opet bi dobro došlo...
Ja mislim da bi svako bil zadovoljan da dobije majicu . Ja sam za !
Bug bez reklama bio bi velik gubitak za redakciju ($). Privjesak za ključeve, bijela majica, kemijska olovka, specijalna ponuda za pretplatu (možda dvogodišnja pretplata - 15 kn po broju (360kn), umjesto 18.75 (450kn) kao do sad?)
Što će ti stick sa 512 mb memorije?Jedino za ukras. Zar nije bolje 8gb dual layer sa bugovim logom i lijepo na njega spremite svoje najdraže programe,glazbu i ostalo i još vam ostane mjesta oho ho......
Što će ti stick sa 512 mb memorije?Jedino za ukras. Zar nije bolje 8gb dual layer sa bugovim logom i lijepo na njega spremite svoje najdraže programe,glazbu i ostalo i još vam ostane mjesta oho ho......
Dual layer DVD,mister padobranac,čitaj malo post ili dva prije.
Dual layer DVD,mister padobranac,čitaj malo post ili dva prije.
Jedan dual layer prazni - ja sretan!
Ja sam za majice.One su zakon.
i sta cete sa tim prazim dual layerom, daj koja glupost...
snimit nešto na njega?
Privjesak za kljuceve bubamara
Možda neka mala lopita bubamara na napuhvanje, ako ne majica...

A moze uz majicu i ext. HDD od kojih 250 GB ? To bi mi se bas svidjelo.
a dobit cete svi majicu da da sigurno, pa sta ne vidite da ih djele šakom i kapom tako da neki put kasne s pošiljkom po par mjeseci jer ih nemaju više, pa tvornice pamuka bi se raspale da svima daju jednu majicu
a dobit cete svi majicu da da sigurno, pa sta ne vidite da ih djele šakom i kapom tako da neki put kasne s pošiljkom po par mjeseci jer ih nemaju više, pa tvornice pamuka bi se raspale da svima daju jednu majicu
Sve je to veliki trošak, ali neka cijeli Bug bude pun reklamama i eto vam novaca za majice. XD