Jubilarni 200 Bug zaključana tema

poruka: 651
|
čitano: 103.113
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Jubilarni 200 Bug

Neka u 200. broju za poklon dođe jedna (ali samo jedna) HD4870X2...mislim samo jedna....sta je to.

Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Jubilarni 200 Bug
kavasaki kaže...

Neka u 200. broju za poklon dođe jedna (ali samo jedna) HD4870X2...mislim samo jedna....sta je to.

Malo nerealno ali nek barem bude bon sa 50 % popusta na nju :-D
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ne bi bilo loše niti kada bi svakome poklonili jedan (ali samo jedan) Sanaderov BMW.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Seky kaže...

Ne bi bilo loše niti kada bi svakome poklonili jedan (ali samo jedan) Sanaderov BMW.

To bi bilo mrvicu skupo...xD
Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
Seky kaže...

To bi bilo mrvicu skupo...xD
Onda moze sat! :D 
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

I ja sam za majicu kak je napisano par postova prije, stvarno dobra ideja, ili usb stick sa bugovim logom,  a nagradan igra obavezna...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jubilarni 200 Bug

mislim da majica nije prihvatljiva, jer ipak skoro svi su pretplatnici pa kamo ce to sve upakirat, ja sam za neku sitnicu privjesak za ključeve ili nešto slično :D

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

mislim da majica nije prihvatljiva, jer ipak skoro svi su pretplatnici pa kamo ce to sve upakirat, ja sam za neku sitnicu privjesak za ključeve ili nešto slično :D

E, al' onda nek bude bubamara. :))
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
protjeran
Jubilarni 200 Bug

Ja bih volio (a to je jedino   i realno) jedan prazni DVD dual layer!!!!

Mogu se kladit da će upravo to biti poklon.Mogu to lijepo upakirati u meki omot i super....što kažete,gospodo iz BUG-a?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ma ne, nego neki USB stick sa jedno 512 mb prostora, naravno s Bugovim logom...to ne bi bilo toliko skupo a opet bi dobro došlo...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja mislim da bi svako bil zadovoljan da dobije majicu . Ja sam za !

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Bug bez reklama bio bi velik gubitak za redakciju ($). Privjesak za ključeve, bijela majica, kemijska olovka, specijalna ponuda za pretplatu (možda dvogodišnja pretplata - 15 kn po broju (360kn), umjesto 18.75 (450kn) kao do sad?)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jubilarni 200 Bug

Što će ti stick sa 512 mb memorije?Jedino za ukras. Zar nije bolje 8gb dual layer sa bugovim logom i lijepo na njega spremite svoje najdraže programe,glazbu i ostalo i još vam ostane mjesta oho ho......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gion kaže...

Što će ti stick sa 512 mb memorije?Jedino za ukras. Zar nije bolje 8gb dual layer sa bugovim logom i lijepo na njega spremite svoje najdraže programe,glazbu i ostalo i još vam ostane mjesta oho ho......

Dual layer USB stick?! Nisam nikad cuo za to! A pa da, mozda zato sto to ne postoji! ;D
17 godina
protjeran
Jubilarni 200 Bug

Dual layer DVD,mister padobranac,čitaj malo post ili dva prije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gion kaže...

Dual layer DVD,mister padobranac,čitaj malo post ili dva prije.

sorry... 
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Jedan dual layer prazni - ja sretan!Cool

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam za majice.One su zakon.

16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

i sta cete sa tim prazim dual layerom, daj koja glupost...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

snimit nešto na njega?

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Privjesak za kljuceve bubamara Cool

[url=http://profile.xfire.com/bigbadborna][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bigbadborna.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
BornaKLC kaže...

prejednostavno, no moguće
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Možda neka mala lopita bubamara na napuhvanje, ako ne majica...

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ag008 kaže...
BornaKLC kaže...

Netko je zadovoljan i sa malim stvarima. Cool
To čak i nije loša ideja.
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Ag008 kaže...
BornaKLC kaže...

Netko je zadovoljan i sa malim stvarima. Cool
To čak i nije loša ideja.
 To bi čak bilo i najbolje, nek' ljudi vide da se čita kvalitetno.Belji se
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

A moze uz majicu i ext. HDD od kojih 250 GB ? To bi mi se bas svidjelo.  Belji se

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB

0 0 hvala 0
17 godina
Jubilarni 200 Bug

a dobit cete svi majicu da da sigurno, pa sta ne vidite da ih djele šakom i kapom tako da neki put kasne s pošiljkom po par mjeseci jer ih nemaju više, pa tvornice pamuka bi se raspale da svima daju jednu majicu Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

a dobit cete svi majicu da da sigurno, pa sta ne vidite da ih djele šakom i kapom tako da neki put kasne s pošiljkom po par mjeseci jer ih nemaju više, pa tvornice pamuka bi se raspale da svima daju jednu majicu Namigiva

A kaj,ima možda oko 250 000 ljudi koji čitaju BUG.Neka redakcija ispravi ako je krivo ,jedino oni znaju.
Pogledajte moj profil .
17 godina
rossoneros kaže...
leo_819 kaže...

A kaj,ima možda oko 250 000 ljudi koji čitaju BUG.Neka redakcija ispravi ako je krivo ,jedino oni znaju.
 uf jesi ga napumpao, barem 3 puta manje od toga po mojoj slobodnoj procijeni :D (govorim za radovite čitatelje koji imaju barem 50 brojeva)
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Sve je to veliki trošak, ali neka cijeli Bug bude pun reklamama i eto vam novaca za majice. XD

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice