BUG Digitalna arhiva za pretplatnike

poruka: 103
|
čitano: 22.267
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

Nekada davno sam bio u situaciji da više mjeseci u godini boravim u inozemstvu i kao pretplatnik BUGa sam se osjećao zakinuto.Kod kuće imam svježi primjerak koji "propada" od nečitanja a u europi nisam mogao kupiti svoj primjerak čak ni u najopremljenijim kioscima gdje drže večernji, sportske i šta-ja-znam. Predložio sam neku "kompenzaciju" za pretplatnike u sličnoj situaciji i dobio odgovor da baš spremaju tako nešto - digitalnu arhivu koja će bit dostupna pretplatnicima ! super rekoh.. i sad sam opet u istoj situaciji - bug mi trune kod kuće, ja u bjelom svjetu ne mogu kupiti drugi a od te revolucionarne digitalne arhive nemam apsolutno ništa.
Nemojte me krivo shvatiti, super je nekad moć' prelistati stare brojeve u potrazi za nečim "bitnim" u tom trenutku ali ako ja (kao i svaki normalni pretplatnik BUGa) ne mogu dočekat novo izdanje da ga prolistam i osjećam se zakinuto ako kasni 1 dan onda možete mislit što mi znači čekati 60 dana da se pojavi u dig.arhivi i da ja dobjem svoju dozu IT vijesti.

Iako vjerujem da se "bojite" da se puštanje svježeg primjerka može obiti o glavu i da će se raširiti kao bolest među ostalim željnim svježih vijesti ipak mislim da imate prostora poraditi na tome i učiniti svoje pretplatnike sretnijima. Lako je provjeriti od kuda pretplatnik pristupa pa može i to biti vrsta zaštite a najposlje ljudi niskog morala će uvjek biti i takvi svakako mogu skidati BUG u pdf-u s koje kakvih stranica..  

guri!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedno pitanje:

imaju li Bug pretplatnici pristup digitalnoj arhivi Mreže i obrnuto, imaju li pretplatnici Mreže pristup digitalnoj arhivi Bug-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: BUG Digitalna arhiva za pretplatnike
awesomo kaže...

Jedno pitanje:

imaju li Bug pretplatnici pristup digitalnoj arhivi Mreže i obrnuto, imaju li pretplatnici Mreže pristup digitalnoj arhivi Bug-a?

Koliko ja vidim ne.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
17 godina
moderator
Ne. Pretplatnici Buga imaju pristup arhivi Buga, a pretplatnici Mreze svojoj arhivi.
Domagoj
17 godina

Pozdrav,

Iako mi je račun povezan pretplatničkom šifrom ne mogu pristupiti pregledu digitalnog izdanja bilo kojeg časopisa.

Stranica me stalno prebacuje na poruku: sadržaj na ovoj stranici je namjenjen samo pretplatnicima.

Niti ponovna odjava i prijava nije pomogla.

Molim administratore da pregledaju i da me kontaktiraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zašto ne mogu u digitalnoj arhivi pogledati broj srpaj/kolovoz 2005? (broj 152/153) ima li još netko takav problem?

0 0 hvala 1
17 godina
moderator
7boky7 kaže...

zašto ne mogu u digitalnoj arhivi pogledati broj srpaj/kolovoz 2005? (broj 152/153) ima li još netko takav problem?

Bilo je nekih problema s tim PDF-om (ispričavamo se zbog toga!), pa smo ga iznova pripremili i postavili na server, tako da mu se sada može pristupiti:

http://www.bug.hr/bug/srpanjkolovoz-2005/59081.aspx

...
15 godina
neaktivan
Miro kaže...
7boky7 kaže...

Bilo je nekih problema s tim PDF-om (ispričavamo se zbog toga!), pa smo ga iznova pripremili i postavili na server, tako da mu se sada može pristupiti:

http://www.bug.hr/bug/srpanjkolovoz-2005/59081.aspx

ok...hvala puno.. oduvijek me zanimala Vaša recenzija San Andreasa...{#}

15 godina
Nakon updatea Bug aplikacije na ipadu nemogu pristupiti digitalnoj arhivi. Kad se pokusam logirati javlja mi da si pristupni podatci krivi ili da racun nije povezan. A radilo je prije updatea. Pretplata mi istice 31.8. tako da bi trebalo biti sve ok. Da li netko ima slican problem?
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 8:42 (Jalovski).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jalovski kaže...
Nakon updatea Bug aplikacije na ipadu nemogu pristupiti digitalnoj arhivi. Kad se pokusam logirati javlja mi da si pristupni podatci krivi ili da racun nije povezan. A radilo je prije updatea. Pretplata mi istice 31.8. tako da bi trebalo biti sve ok. Da li netko ima slican problem?

Da, točno je da neki korisnici (ne svi) imaju taj problem. Već je napravljena ispravka i trenutno čekamo odobrenje iTunesa za objavu v1.3.5 (očekujemo objavu kroz nekoliko dana).

Ispričavamo se na ovoj neugodnosti!

...
14 godina

Da li ima nešto novo po ovom pitanju?

Hvala i pozdrav,

0 0 hvala 0
14 godina
Radi mi.... :)
Nova poruka
E-mail: