Bug 236/237

poruka: 162
|
čitano: 21.025
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Bug 236/237

Pa Bug još prije bude gotov. Jedino ako baš nešto tako bitno pa se možda izmjeni. Ali za običu aplikaciju...

Senaid
13 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Pa Bug još prije bude gotov. Jedino ako baš nešto tako bitno pa se možda izmjeni. Ali za običu aplikaciju...

Ajde baci pogled na sliku koju sam bio attachao! :D

http://igrali.com
16 godina
royalhero kaže...

nisam znao da su vec 2011. napravili bug za sljedeci mjesec.

13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Spominju li igdje da je izišao Ubuntu 12.04?{#}

Nažalost, ne.

13 godina
neaktivan
igrali kaže...

Ajde baci pogled na sliku koju sam bio attachao! :D

mar123 kaže...

nisam znao da su vec 2011. napravili bug za sljedeci mjesec.

A 2011, LOL.

Ma to je Petric iFanBoy i MS hater... -)

Senaid
17 godina
neaktivan
Bug 236/237

Petric namjerno sabotira WP, jer je takav čovjek. {#}

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 14:20 (Danny_HR).

11 0 hvala 0
15 godina
Bug 236/237
Jesam samo ja dobio crno-bjeli DVD? :D
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
igrali kaže...
Eh sad, ne znam kad vi saljete Bug u tiskaru, ali... {#}

A pazi ovdje koje su platforme nabrojane: http://www.whatsapp.com/ - nema WP! {#}

drpetric
14 godina
neaktivan
JohnDoe984 kaže...
mario.L_hr kaže...

Spominju li igdje da je izišao Ubuntu 12.04?{#}

Nažalost, ne.

Znači još nije izišao. Pa što je onda ovima u Canonicalu?{#}

drpetric kaže...

A pazi ovdje koje su platforme nabrojane: http://www.whatsapp.com/ - nema WP! {#}

Jesi li siguran u svoju tvrdnju? Pročitaj još jednom.{#}

"WhatsApp Messenger is a cross-platform mobile messaging app which allows you to exchange messages without having to pay for SMS. WhatsApp Messenger is available for iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone and Nokia and yes, those phones can all message each other! Because WhatsApp Messenger uses the same internet data plan that you use for email and web browsing, there is no cost to message and stay in touch with your friends."

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 17:07 (mario.L_hr).
15 godina
drpetric kaže...

{#} (smajlić link)

13 godina
neaktivan
Bug 236/237

Meni se inače čini, ozbiljno, da se u Bugu ne bavi dovoljno WP-om. Možda je ovo za temu Šta bi ste željeli čitati u novom Bugu, ali ja moram reći svoje mišljenje.
I kada je bilo o aplikacijama za smartphone, WP7 je izostavljen, kao nema dovoljno aplikacija, ma moš misit, tada ih je bilo oko 80000, i nemreš odatle probrat 10 komada...
Dalje, lipanjski broj, hakiranje smartphonea, ponovo izostavljen WP7, a ima i za njega custom romova, pa pokazati barem jedan, na, recimo Ominiji ili Lumiji.
Nemam ja ništa protiv Androida i iOS-a, ali od njih se prave bogovi a WP7 se marginalizira. Da nije Domagoja ne bi ni ovo malo što pišete bilo...

Senaid

1 0 hvala 0
16 godina
drpetric kaže...
igrali kaže...

iOS, Android, RIM OS, Symbian s60 (ČAK!), WP su podržani

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
royalhero kaže...

Meni se inače čini, ozbiljno, da se u Bugu ne bavi dovoljno WP-om. Možda je ovo za temu Šta bi ste željeli čitati u novom Bugu, ali ja moram reći svoje mišljenje.
I kada je bilo o aplikacijama za smartphone, WP7 je izostavljen, kao nema dovoljno aplikacija, ma moš misit, tada ih je bilo oko 80000, i nemreš odatle probrat 10 komada...
Dalje, lipanjski broj, hakiranje smartphonea, ponovo izostavljen WP7, a ima i za njega custom romova, pa pokazati barem jedan, na, recimo Ominiji ili Lumiji.
Nemam ja ništa protiv Androida i iOS-a, ali od njih se prave bogovi a WP7 se marginalizira. Da nije Domagoja ne bi ni ovo malo što pišete bilo...

Pa nije bio niti Symbian, a ima daleko veći marketshare od mizernih 2% WP-a.

Od Androida i iOS-a se prave bogovi jer i jesu bogovi, koji trenutno diktiraju tržište smartphone-a.

Daleko od toga da i WP nije izvrsna platforma, ali trenutno jednostavno nije dovoljno raširena da ju se uzme u obzir u takvim temama.

13 godina
neaktivan

Nisu bogovi! Pa zar je teško par aplikacija staviti u temu? Ma šta će kad u Bugu jedini je Domagoj radio na WP7. Samî MS hateri. Nisam ja rekao da treba se raspisati o WP7 custom romovima, kada ih nema puno, ali uzet jedan, recimo Lumiu 710 ili Omniu 7 i pokazati kako se roota i instalira custom rom. Šta je to neki problem? A time što se WP izbjegava se i radi na njegovoj nepopularizaciji.

Senaid
13 godina
odjavljen
royalhero kaže...

Nisu bogovi! Pa zar je teško par aplikacija staviti u temu? Ma šta će kad u Bugu jedini je Domagoj radio na WP7. Samî MS hateri. Nisam ja rekao da treba se raspisati o WP7 custom romovima, kada ih nema puno, ali uzet jedan, recimo Lumiu 710 ili Omniu 7 i pokazati kako se roota i instalira custom rom. Šta je to neki problem? A time što se WP izbjegava se i radi na njegovoj nepopularizaciji.

Hajdemo onda pomoći Bugovcima da to naprave. Ti Obradi WP7,ja ću odraditi recenzije uređaja-ionako mi treba honorarni posao preko ljeta. Mislion,ono, ako u 7 godina servisiranja i prodavanja mobova nije dovoljno da napišem recenziju o uređaju,što onda jest?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 21:40 (Pranja).
17 godina
Bug 236/237
Imam jedno pitanje za redakciju..

Ovaj BUG2 za nas pretplanike BUG-a ce bit besplatan ili cemo i njega moc uzet na pretplatu , hvala

L.P Marko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drpetric kaže...
igrali kaže...

hahaha koje trolanje! {#}

http://igrali.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 0:48 (igrali).
15 godina
royalhero kaže...

Nisu bogovi! Pa zar je teško par aplikacija staviti u temu? Ma šta će kad u Bugu jedini je Domagoj radio na WP7. Samî MS hateri.

OS nije relevantan...kad postane, bit će ga i u takvim temama. Po toj logici su i Symbian trebali obraditi, koji ima veću bazu korisnika i daleko bolje "moderske mogućnosti".

Ali ga treba popratiti u svim ostalim segmentima, jer je OS (i tržište) u usponu.

13 godina
neaktivan
Bug 236/237

BUG-ova preporučena konfiguracija za Max Payne 3 - šest ili osam jezgara na 3.0 GHz + gtx 680. Ovako bi i najveći laik mogao da preporučuje, pogleda što je trenutno top ponuda i prepiše. Očekujem od njih da pokažu malo više poštovanja prema čitaocima... ovo je samo primjer, al primjećujem da su njihovi reviews  većinom površni ili se zadubljuju u neke manje važne detalje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Lol, pa Max Payne se vrti na ultra na 1080p na mojoj konfi
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Bug 236/237

i dali su ocjenu samo 70, nekim preglupim igrama su davali puno puno vise, a maxu koji je odlican, daju samo 70. uzas, ovo je dan kad prestajem opce citat taj dio.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug 236/237

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:20 (Stjepan28).

0 0 hvala 0
17 godina
Stjepan28 kaže...

da li je ovo samo kod mene problem kad ubacim dvd od bug-a iz 5. mjeseca sve normalno radi a kad ubacim dvd od bug-a iz 7.-8. neprikazuje mi da mi se učitao dvd

EDIT:evo stavio sam i slike

javi im se i poslat će ti novi dvd

14 godina
moderator
4mal kaže...
Imam jedno pitanje za redakciju..

Ovaj BUG2 za nas pretplanike BUG-a ce bit besplatan ili cemo i njega moc uzet na pretplatu , hvala

L.P Marko

Poštovani, BUG2 za pretplatnike će biti besplatan, odnosno pretplatnici će ga dobiti sredinom srpnja.

Pozdrav

Vesna Ujaković, Odjel pretplate i distribucije
14 godina
moderator

Poštovani, svakako nam se javite sa podatcima na pretplata@bug.hr i poslati ćemo Vam drugi DVD.

Pozdrav

Vesna Ujaković, Odjel pretplate i distribucije
13 godina
neaktivan
Bug 236/237

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:20 (Stjepan28).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pharmakon kaže...

BUG-ova preporučena konfiguracija za Max Payne 3 - šest ili osam jezgara na 3.0 GHz + gtx 680. Ovako bi i najveći laik mogao da preporučuje, pogleda što je trenutno top ponuda i prepiše. Očekujem od njih da pokažu malo više poštovanja prema čitaocima... ovo je samo primjer, al primjećujem da su njihovi reviews  većinom površni ili se zadubljuju u neke manje važne detalje.

U pravu si, preporučenu konfiguraciju doista nije teško objaviti, samo se prepiše, ali ne ono što je 'top ponuda', već konfikugraciju koju proizvođač navodi za svoju igru. U slučaju Max Payna ti podaci koji te muče ne stoje ne samo info boxu uz recenziju, već i na službenim stranicama, Steamu, a pretpostavljam i na kutiji.
http://www.rockstargames.com/newswire/article/28201/max-payne-3-for-pc-new-screens-and-details-including-system-spec.html

Razumijem da te ovo smeta, jer su svojevremeno forumaši već komentirali tako snažne konfiguracije, ali ne radi se o minimumu, već o preporuci kojom je proizvođač htio podcrtati svoje izjave da je MP3 optizimiran za PC. Propušta, doduše, navesti na kojim bi rezolucijama tako snažan hardver bio koristan, no entuzijastima koji koriste 1440 rezoluciju ili se igraju na tri monitora sigurno neće biti naodmet.

Nama ostalima, srećom, igra radi pristojno i sa slabijim hardverom i na nižim rezolucijama, što uostalom stoji i u recenziji.

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Lol, pa Max Payne se vrti na ultra na 1080p na mojoj konfi

Pa i treba - imaš četverojezgreni procesor (overclockan!) i grafilčku karticu iz predzadnje generacije!

Meni je isto letio na 5950 i C2Q @ 3.4 GHz na 1680x1050.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

i dali su ocjenu samo 70, nekim preglupim igrama su davali puno puno vise, a maxu koji je odlican, daju samo 70. uzas, ovo je dan kad prestajem opce citat taj dio.

To bi bilo šteta, jer recenzije pišu različiti ljudi. Ako se ne slažeš s mojim tekstovima i ne dijelimo isti ukus, sigurno ima recenzenata za koje misliš da rade dobar posao?

16 godina
HR_The_Butcher kaže...
mar123 kaže...

To bi bilo šteta, jer recenzije pišu različiti ljudi. Ako se ne slažeš s mojim tekstovima i ne dijelimo isti ukus, sigurno ima recenzenata za koje misliš da rade dobar posao?

ma nema to neke velike veze s autorom, nije da se meni sad ne sviđaju sve tvoje recenzije, nego ova mi je skroz lose odrađena, max nije zasluzio tako nisku ocjenu, jednostavno sa onom grafikom, gameplayem i tehnickim stvarima samo zasluzuje vise ako ti se bas nije svidjela prica i ugođaj

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice