Vaši Unigine rezultati - Sanctuary Benchmark
- poruka: 179
- |
- čitano: 65.484
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Lista je updatana
pre mocna je ova 5970....jedva cekam da moju 5870 uparim sa jos jednom 5870....samo sada sam kratak sa parama :(
pre mocna je ova 5970....jedva cekam da moju 5870 uparim sa jos jednom 5870....samo sada sam kratak sa parama :(
sta mislis dali bi 5770 uparena u crossfire sa jos jednom 5770 davala slicne rezultate???
jel se ispalti kasnije ju uparivat???
sta mislis dali bi 5770 uparena u crossfire sa jos jednom 5770 davala slicne rezultate???
Možeš dobiti rezultate kao ja, odnosno par stotina bodova više ako ih dobro naclockaš (više od 950MHz za core clock)
Možeš dobiti rezultate kao ja, odnosno par stotina bodova više ako ih dobro naclockaš (više od 950MHz za core clock)
znaci onda se isplati...
poslo mi je ova klokana na 910/1315MHz i jucer ju podignem na 950/1400MHz i poreknem ovaj bench i pojavi mi se crni ekran s par sivih linije i ja restartam i opet i pojavi se isto samo sa plavim crtama
jel znas mozda u cemu bi bio problem??
znaci onda se isplati...
poslo mi je ova klokana na 910/1315MHz i jucer ju podignem na 950/1400MHz i poreknem ovaj bench i pojavi mi se crni ekran s par sivih linije i ja restartam i opet i pojavi se isto samo sa plavim crtama
jel znas mozda u cemu bi bio problem??
memory speed nemoj dizati preko 1300 a core clock podizi postepeno.sa kojim si programom dizao frekvencije?dali si povecao napon?si koristio fan speed na 100% pri testiranju?
memory speed nemoj dizati preko 1300 a core clock podizi postepeno.sa kojim si programom dizao frekvencije?dali si povecao napon?si koristio fan speed na 100% pri testiranju?
ma podizao sam sa ati overdrive, amm napone nisam povecavao jer neznam di je to u biosu jer u programu tog nema :S
i nisam dizao fan speed, cijelo vrijeme je na 35%
skini ati tray tools the msi afterburner.
udi u msi te povecaj struju na 1.35 slobodno,nakon toga idi na aty tray tools zatim hardvare te overclocking settings.
tamo imas overclocking i fan tabove.
e sada ako ti je defoult naprimjer 900/1200 onda kreni clockati na 950/1250 pa onda 1000/1300.po meni do ovdje ti je sigurno.moras i promjeniti i fan speed u fan tabu te staviti ga na manual opciju i na 100%
onda probaj benchati...ako sve radi super onda mozes i dalje probati clockati.ako slucajuno se komp zamrzne onda spustaj navedeni clock.
najbitnije je da ne zapamtis profilove jer onda ces morati formatirati windowse...znaci nemoj raditi nikakav overclock profile.kada nema profajla onda ati tray tools resetira postavke svaki put kada se windowsi restartaju
najbitnije je da ne zapamtis profilove jer onda ces morati formatirati windowse...znaci nemoj raditi nikakav overclock profile.kada nema profajla onda ati tray tools resetira postavke svaki put kada se windowsi restartaju
oke sve ovo iznad sam skuzio al ovo navedeno te nisam pokopcao, mislim ovo profile i to, malo pojasnis ak nije problem :)
pod overclocking imas profiles na dnu.nemoj nikada raditi profiles.
to je sve sto ti imam za reci.
Morao sam 2 puta reistaliravati windowse zbog toga.bugoviti su profilesi i ako ti komp danas radi na 1050/1350 to ne znaci da ce i sutra....kod mene je danas stabilan a sutra nestabilan takt 1100/1400.i ako sada zapamtim profil 1100/1400 sutra nece ni ulaziti u windowse niti kada sve i safe moda namjestis.zato samo bez profilesa i sve ce biti u redu!
aha oke... a evo sad baš gledam msi afterburner i ima samo gpu voltage i to samo u mV, a ti si spominjo struju na 1.35
jesi ti pogrijesio il treba namjestat ovo sta sam ja naveo sad
Baš me zanima koliko će proći vremena do recimo ovakvih rezultata i ako će ih ikada i biti (dobro možda malo previše vremena razmišljam o glupostima, ali nema veze
)
Baš me zanima koliko će proći vremena do recimo ovakvih rezultata i ako će ih ikada i biti (dobro možda malo previše vremena razmišljam o glupostima, ali nema veze
)
lipo lipo
aha oke... a evo sad baš gledam msi afterburner i ima samo gpu voltage i to samo u mV, a ti si spominjo struju na 1.35
jesi ti pogrijesio il treba namjestat ovo sta sam ja naveo sad
nisam pogrijesio rekao sam 1.350.podrazumjeva se da su Mv u pitanju
Evo malo rezultata samo s Gainwardicom 4870
Clock: 789MHz Core, 1073MHz Memorija
CPU: 4.05GHz
RAM: 900 MHz
Score: 2715
evo i moje 4890,ovaj put sa pravilnim postavkama
možete li mi reći bi li se performanse podosta popravile
a)kad bi imao dosta bolji procesor
b)kad imao 4GB RAM-a umjesto 2 GB
c)kad bi skinuo nove drivere umjesto ovih postojećih(8.650)
Klokaj procesor, stavi nove drivere(to bi trebalo raditi svakih mjesec dana)...
a i rama bi trebalo još 2 gb..
evo i moje 4890,ovaj put sa pravilnim postavkama
možete li mi reći bi li se performanse podosta popravile
a)kad bi imao dosta bolji procesor
b)kad imao 4GB RAM-a umjesto 2 GB
c)kad bi skinuo nove drivere umjesto ovih postojećih(8.650)
A) Ovaj dual core baš i ne može hraniti grafu (osim ako radi na 3.5GHz +)
Klokaj procesor, stavi nove drivere(to bi trebalo raditi svakih mjesec dana)...
a i rama bi trebalo još 2 gb..
koliku bi promjenu donijelo stavljanje još 2 GB RAM-a i update drivera
bi li score išao preko 3000 ??
S ekstremnim clockom grafe (1000MHz/1100MHz), proca (4GHz)
koliku bi promjenu donijelo stavljanje još 2 GB RAM-a i update drivera
Rame sad ne možeš rješiti...
koje drivere imaš, skini najnovije, to je bar lako..
Ali prije obavezno počisti sa driver sweeperom..
S ekstremnim clockom grafe (1000MHz/1100MHz), proca (4GHz)
to neću raditi
a bi li poboljšalo rezultat dodati 2gb rama i skinuti nove drivere ??
smatram da ima podosta razlike između 2 i 4 gb-a rama,drivere ne znam bi li trebao mijenjati jer čujem da novije verzije imaju nekih problema dok meni radi sve savršeno pa ne znam zašto bi stavljao nove
Meni je to shranje samo shebalo par puta drivere... Nikako ih instalirati... Inače ja samo obrišem drivere stare i instaliram nove... Mada ovi 10.1 driveri su mrvicu sporiji od 10.2 drivera... No patch bi pucao na rezultate preko 3000, a da će doći, pa čisto sumnjam
Meni je to shranje samo shebalo par puta drivere... Nikako ih instalirati... Inače ja samo obrišem drivere stare i instaliram nove... Mada ovi 10.1 driveri su mrvicu sporiji od 10.2 drivera... No patch bi pucao na rezultate preko 3000, a da će doći, pa čisto sumnjam
pa eto ako možeš da kažeš koji bi bili oprilike bio rezultat da si nadogradim na 4gb rama i stavim nove drivere
pa eto ako možeš da kažeš koji bi bili oprilike bio rezultat da si nadogradim na 4gb rama i stavim nove drivere
Gotovo isti