Nisam još uredio (dam obavijest kada je lista updatana)
Vaši Unigine rezultati - Heaven benchmark
- poruka: 502
- |
- čitano: 268.729
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pročitaj pravila na prvoj stranici, sve lijepo piše
REZULTAT KOJI NIJE PO PRAVILIMA NE PRIZNAJEM, TJ. KAŽEM ŠTO SE MORA ISPRAVITI DA BI REZULTAT BIO VALIDAN
- M4X - ATI Radeon HD5850 - 1916 (76,1 FPS)
- aufhenger - ATI Radeon HD5850 - 1863 (74,0 FPS)
- thabigjc - ATI Radeon HD5850 - 1827 (72,5 FPS)
- Bukva - Nvidia GeForce GTX275 - 1622 (64,4 FPS)
- domac1986 - ATI Radeon HD 4890 - 1592 (63,2 FPS)
- kc-kb - Nvidia GeForce GTX275 - 1576 (62,6 FPS)
- JURGOLINHO - ATI Radeon HD4890 - 1537 (61,0 FPS)
- Elles D. - Nvidia GeForce GTX275 - 1491 (59,2 FPS)
pa napravija san sve što si reka da triban napravit pa se na listi nemogu nač ili je nisi još uredija
da citas sve postove vidjeo bis da sam autor teme kaze da updajt vrsi svakih par dana kada uhvati malo vremena...zato strpljenja :P
koji tamplate se tu slijedi?? ja vidim tu bencha kak se kome digne.. neki dx11 neki dx10 neki na rezi 1280 x 1024 neki na rezi 1680 x 1050 i tak..
npr nije isto benchat na dx11 i dx10 ili na razlicitm rezama a pogotovo se te ljude nesmije svrstavat u istu tablicu..
npr onaj lik sta je trenutno prvi sa 2 x 4870x2 je testirano sa dx10, dok ovaj sta je drugi je testirano sa hd5970 i dx11, da je testo i on sa dx10 rezultat bi bio veci i samim time bi sjeo na prvo mjesto..
ovdje se nezna ko pije ko placa jako lose organizirana benchmark lista
neka se neko pobrine oko toga ako je vec organizirano te neka prati ko posta po pravilima i tako to..
i daj okini konacno koji template da slijedim i da skinem sa trona ekipu...
Pročitaj pravila na prvoj stranici, sve lijepo piše
REZULTAT KOJI NIJE PO PRAVILIMA NE PRIZNAJEM, TJ. KAŽEM ŠTO SE MORA ISPRAVITI DA BI REZULTAT BIO VALIDAN
ok kako onda mozes rezultate dx 11 i dx 10 stavljat u isti koš? to nema smisla
DX10 može "samo u nuždi" biti pokrenut na DX10 kompatibilnoj grafi (zato jer te grafe ne koriste DX11)
No pogledaj gigin (predhodna stranica) rezultat i recimo još nekoga s GTX275 grafom (Bukva recimo, on je koristio DX11)... Rezultat je skoro jednak
No da ne bi sada svi sebi prilagođavali postavke držiti se ako je ikako moguće postavki s prve stranice
DX10 može "samo u nuždi" biti pokrenut na DX10 kompatibilnoj grafi (zato jer te grafe ne koriste DX11)
No pogledaj gigin (predhodna stranica) rezultat i recimo još nekoga s GTX275 grafom (Bukva recimo, on je koristio DX11)... Rezultat je skoro jednak
No da ne bi sada svi sebi prilagođavali postavke držiti se ako je ikako moguće postavki s prve stranice
ok sada kroz 10 min cu ti ja pokazat da li je score dx10 i dx11 jednak a onda ces vidjet kolko si u krivu
ok sada kroz 10 min cu ti ja pokazat da li je score dx10 i dx11 jednak a onda ces vidjet kolko si u krivu
eto razlike:
dx10 test sa grafom clockanom na 1100/1400 izvrsen do kraja bez crashanja pri voltazi od 1.350mv sa zadanim postavkama.
kak si ti blesav, normalno kad ti imas DX11 karticu!!! A onaj koji ima DX10 karticu njemu je svejedno dali test pokrene u DX10 ili DX11 jer ce score bit isti zato jer mu kartica nece moc prikazivat DX11 efekte, nego samo dx10 efekte. A tebi ce normalno moc pokazivat DX11 efekte jer imas DX11 grafički i imat ces slabiji score ako test pokrenes s DX11 nego s DX10....
Au! Izgleda da dečki da ste stvarno u pravu
Sada sam i ja skinuo Heaven i pokrenuo DX10 i imam bogme 7.4 FPS-a više u odnosu na DX11 (to mi je stvarno čudno, jer giga i Bukva bez obzira na API imaju skoro isti rezultat)
Ništa, idem slati privatne poruke onima koji imaju DX10 rezultat
kak si ti blesav, normalno kad ti imas DX11 karticu!!! A onaj koji ima DX10 karticu njemu je svejedno dali test pokrene u DX10 ili DX11 jer ce score bit isti zato jer mu kartica nece moc prikazivat DX11 efekte, nego samo dx10 efekte. A tebi ce normalno moc pokazivat DX11 efekte jer imas DX11 grafički i imat ces slabiji score ako test pokrenes s DX11 nego s DX10....
ne kuzis poantu ovdje ti ispadas blesav to jest glup..
reko sam da nema smisla stavljat dx 11 i dx 10 rezultate u istu tablicu, na sta je oly reko da je score isti a dam se kladit da nije...
evo moj dx11 score slijedio sam template
http://img689.imageshack.us/img689/4003/57059609.jpg
i da oly nemoj ih micat iz tablice nego samo razdvoji dx 11 testove i dx 10 testove znaci u posebne tablice tako je najbolje
meni je score potpuno jednak bez obzira dal stavim na dx10 ili dx11.
Riješio sam ovaj problem oko DX10 API-ja te se on sada neće priznavati (kao DX9), a autori s DX10 rezultatom biti će maknuti s liste i dobiti će privatnu poruku s objašnjenjem. Hvala Toxic što si me razuvjerio
i da oly nemoj ih micat iz tablice nego samo razdvoji dx 11 testove i dx 10 testove znaci u posebne tablice tako je najbolje
Ima još i Tropics (DX9) i Sanctuary (DX10) Benchmark, pa stoga ako iz nekog razloga nisu u mogućnosti pokrenuti Heaven, postoji alternativa
a koji su ti to dx10 i dx11 efekti. a jeste zapeli za taj bench al iskreno to je i jedino u cem mozete uzivat sa 5xxx grafama a da se vide neki efekti...hehe buhaha
grafa ti ne podrzava dx11 pa je iz tog razloga score priblizno jedank..
dok nama sa dx11 je score manji nego sa dx10 bez obzira na procesor ili nesto trece zato treba posebno dx10 posebno dx11 posebno dx9
Lista je updatana
dok nama sa dx11 je score manji nego sa dx10 bez obzira na procesor ili nesto trece zato treba posebno dx10 posebno dx11 posebno dx9
Kod mene je 7 FPS-a razlika u korist DX10
a koji su ti to dx10 i dx11 efekti. a jeste zapeli za taj bench al iskreno to je i jedino u cem mozete uzivat sa 5xxx grafama a da se vide neki efekti...hehe buhaha
ti ili mrziš ati, ili bi zauvijek ostao na dx9..
daj skuliraj se, smiri doživljaje malo...
Kod mene je 7 FPS-a razlika u korist DX10
al nisi ti mene skuzio kaj sam ja mislio..
nisi trebo uopce micat rezultate nego samo odvojit dx10 od dx11 i isto tako ako neko ima dx9 rezultat odvojit samo dolje napises dx10 pa lista pa dx9 pa lista...
ugl. tako trebas napravit kako sam ti reko vrati onog sa 4870x2 quad cf karticama i svrstaj ga u odgovarajucu listu
Nisam baš na taj način zamislio temu (još imam dvije teme, ove na poveznicama, svaka koristi drugi API, pa ako ne može pokrenuti iz nekog razloga DX11, ima sličnu alternativu)
Nisam baš na taj način zamislio temu (još imam dvije teme, ove na poveznicama, svaka koristi drugi API, pa ako ne može pokrenuti iz nekog razloga DX11, ima sličnu alternativu)
nisam skuzio ok onda cemo tako tamo testat.. onde je sve u redu ovdje dx11 na sanctuary dx10 a na tropic dx9
idem po skalp i tamo :D
Evo ga, polinkani ste
a sta sa onima koji nemogu stavit rezoluciju 1280x1024 XD
a sta sa onima koji nemogu stavit rezoluciju 1280x1024 XD
Ništa, ne mogu biti na listi
mislim da je stvar sve jasnija i jasnija moji forumaši ovo vam je test za odabrane to jest za onih 10% članova koji su kupili nove modele grafa koji posjeduju DX11 što je po meni totalna glupost jer igre koje posjeduju dx11 moš pribrojit na prste jedne ruke i ako večinu prsta na toj jednoj ruci moš sklonit žaomi je što nisam prije obratija pažnju na ovu temu
jer bi siguro prije reagira te molim Bugov labb da ocjeni ovu temu i koliko je ona uopče bitna u ovom momentu s obzirom na kaotični nedostatak DX11 igri na našem tržištu
mislim da je stvar sve jasnija i jasnija moji forumaši ovo vam je test za odabrane to jest za onih 10% članova koji su kupili nove modele grafa koji posjeduju DX11 što je po meni totalna glupost jer igre koje posjeduju dx11 moš pribrojit na prste jedne ruke i ako večinu prsta na toj jednoj ruci moš sklonit žaomi je što nisam prije obratija pažnju na ovu temu
jer bi siguro prije reagira te molim Bugov labb da ocjeni ovu temu i koliko je ona uopče bitna u ovom momentu s obzirom na kaotični nedostatak DX11 igri na našem tržištu
za odabrane? o čemu ti pričaš? pa normalno da je za dx11,i kakve veze ima ako nema puno dx11 igara,i zašto bi bug lab nešto ocjenjivao?
mislim ima hrpa tih testova.....
inače meni uopće nije stalo jesam li prvi ili zadnji
Isuse Kriste, pa sta te toliko boli sto ne mozes jedan bezvezni Benchmark u zivotu pokrenut? Moj frend jos ima moju GeForce 4 Ti, sta bi on trebao rec kad nema ni DX9? Sta, sad treba ukinut sve Benchmarkove koje ne moze pokrenuti 100% clanova foruma?
Koji je tvoj problem prijatelju?
Ovaj bench mogu pokrenuti svi koji imaju Vistu (s instaliranim DirectX11 APIjem) i Windows 7, BEZ OBZIRA POSJEDUJU LI DIRECTX 11 KOMPATIBILNU GRAFIČKU KARTICU (mogu imati i prastari radeon 9600, samo mora biti ili Vista s DX11-icom ili normalno windowsi 7)
I molim te prestani pričati gluposti, jučer si istu stvar napisao u potpuno drugoj temi (Tropics benchmark)
A što se tiće ocjenjivanja teme od Bug-a, mislim da bi davno još stvar bila riješena, jer je tema već skoro 4 mjeseca na forumu (na dobrom glasu
)
nevjerojato čovjek nesmi reč ili napisat svoje mišljenje jer če odma bit ispljuvan ha štočeš takav je ovo forum
nevjerojato čovjek nesmi reč ili napisat svoje mišljenje jer če odma bit ispljuvan ha štočeš takav je ovo forum
Ja samo kažem točne činjenice, za razliku od tebe... Ako iz nekog razloga ne možeš po pravilima pokrenuti Heaven, imaš dvije opcije: Odvrititi ili Tropics ili Sanctuary Benchmark ili reći razlog zbog kojeg ne možeš pokrenuti Heaven (vidim da imaš Vistu, pa predpostavljam da nemaš instaliran DirectX 11 koji se dobiva preko updatea)