pa koje postavke? ja sam gledao i svi su stavili 1024. i e da ne radi mi dx11 benchmark? kako vama radi na starijim grafama a meni ne radi. Aha sry skužio sam 1280! lol sry
Vaši Unigine rezultati - Heaven benchmark
- poruka: 502
- |
- čitano: 268.402
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Pročitaj prvi post u temi... Tamo je opis postavki/pravila
ok skužio sam. zašto neće na dx11 na mojoj grafičkoj kartici?
Imaš Vistu? Stavi DX10
da. tnx! Zašto na Visti neće? Aha mora Win7 ili? evo idem probati sa 1280x1024 još jedanputa!
edit: evo na višoj rezoluciji!
trebas jos anisotropy stavit na 1
Imaš Vistu? Stavi DX10
Jucer je na Windows update stavljen update Viste na DX11, pa sad Vista moze normalno vrtiti DX11.
Moglo se i prije patchiranjem, ali sada je i sluzbeno preko Windows Update
otkako sam stavio na vistu directx11 ne mogu maknuti vsync a da mi pri tome ne treperi slika tj. sruši se program. jel netko ima sličnih problema?
Aha. lol Evo onda i moj rezultat dolje:
imaš jedan bod više nego ja s OC-anom HD4850. Na kojem taktu radi tvoja HD4870?
zato sam imao tako loše rezove, nisam bio isključio aa i af u ati control centeru (sve je bilo na high)
evo novih rezova
iako je ovo na 16:9 monitoru volio bih da napišete vi koji imate 260 i 275 gtx kolika je vama score na 1440*900 ili 1024 rezoluciji jer mislim da te 2 možete podržati na 16:10 monitoru
9.11 beta driveri su pomogli samo 4 boda, ako netko misli sa 9.9 na 9.11 preći
evo iscjedio sam dušu iz svoje Gainward HD4850 GS @ 805/1350 ... uspjeva se nosit s puno jacim grafickama npr. HD4870
SCORE: 1182
FPS: 46,9
ljepo si ti to naclocko moja nejde s mesta vrh joj je 690/1100 malo vise i odma se sve rusi
Ček kaj ja sad trebam napravit da bi mogao DX10, imam Windows XP (32-bit) i Sapphire HD4850?
Ček kaj ja sad trebam napravit da bi mogao DX10, imam Windows XP (32-bit) i Sapphire HD4850?
prijec na Win Vista ili Win 7...
prijec na Win Vista ili Win 7...
Ja sam jos na winXP, dok mi ne dodu win7 retail pa evo dx9 rezultata
Evo rezultata sa novom xfx hd5850... moram reči da mi se jako sviđa ovo spuštanje frekvencije kad nije gpu opterećen..
Uff. koji preformance hit na DX11 :(
Aha. lol Evo onda i moj rezultat dolje:
imaš jedan bod više nego ja s OC-anom HD4850. Na kojem taktu radi tvoja HD4870?
Moja na default clock. Oriđiđi GPU na 750, memorija na 900MHz! Dobra je onda ta tvoja kad malo gledaš kakva je moja u igrama, ha? Koliko memorije imaš na grafičkoj, 512 ili 1GB?
Istina da probat cu jos jednom sve odvrtit pa da vidimo mislim da me gusi proc ali i ovo nije toliko loše.
cheers
Idem ja odvrtit koj 3dmark ovo mi je bzvze :)
Pa u dx11 si dobio rezultate skoro ko ja sa 9600gt.
Istina da probat cu jos jednom sve odvrtit pa da vidimo mislim da me gusi proc ali i ovo nije toliko loše.
cheers
sigurno je uključio teselaciju koja spušta fps do 70%, ovisno o broju poligona.
nadam se da če igre s teselacijom biti optimiziranije od ovog benchmarka.
cheers
sigurno je uključio teselaciju koja spušta fps do 70%, ovisno o broju poligona.
nadam se da če igre s teselacijom biti optimiziranije od ovog benchmarka.
A testirao sam po postavkama koje su bile na prvoj str.
Evo ponovno bez teselacije ali koja razlika u testu ona staza je ravna kao daska i crijepovi isto sa teselacijom svaki crijep je za sebe i staza ima kamenje izbočene ludilo koliko je detaljno.. ali eto performanse odu u k..
Usput evo i skor vantagea tu se vidi koliko mi je dvoglavac spor
Procesor koči na veliko
Znači da stavim ovo pravilo: Vlasnici DX11 kartica neka ugase teselaciju
Hehe naravno ali sam se preporodio prešao sam sa integruše hd3200 na ovu zvijer i moram priznat da nikad nisam vidio vantage do kraja uvijek mi se kršila na prvom testu a sad je prošao cijeli...vauuuu
uglavnom i s ovim procom mi shift pici na 1280x1024 na max detaljima monitor neide bolje
a za novi proc nemam sad para sve oslo na grafu i napajanje i ups..
ostalo mi je jos samo za pivo pa zato odoh na jedno pozz
Sklon sam vjerovati da u ovom benchmarku procesor nema preveliku ulogu.
Imam G15 i na displayu mi se vrte parametri procesora, graficke i maticne.
Koliko vidim uglavnom tijekom benchmarka samo jedna jezgra radi dok su ostale tri manje vise besposlene
AF ti je ostao na 4, a treba biti isključen
AF ti je ostao na 4, a treba biti isključen
Ispravljeno.