buahahahhahahahahahahah, udah, buahahahahhaha. evo u zg je 16stupnjeva, kartica je na 44 stupnja, pardon kartice u idle. s time da je temperatura u sobi 25 stupnjeva...
Vaši 3D mark vantage rezultati
- poruka: 743
- |
- čitano: 187.914
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
buahahahhahahahahahahah, udah, buahahahahhaha. evo u zg je 16stupnjeva, kartica je na 44 stupnja, pardon kartice u idle. s time da je temperatura u sobi 25 stupnjeva...
daj pročitaj ponovo moj post
ako ostvaris bolji rezultat sa gtx 570, da, dobit ces na gtx 560 0.0 bodova. ali!!!! to se odnosi na global pointse, jer jednostavno ostvario si rezultat koji je bolji a samo najbolji rezultati ti se zbrajaju. no!!! broj bodova koji si dobio na hardware sa 560-tkom, nece ti se brisati, oni se zbrajaju...
sta se tice Intela.....bannali su ga, jer je varao. fotošopirao je rezultate....derpe
ako ostvaris bolji rezultat sa gtx 570, da, dobit ces na gtx 560 0.0 bodova. ali!!!! to se odnosi na global pointse, jer jednostavno ostvario si rezultat koji je bolji a samo najbolji rezultati ti se zbrajaju. no!!! broj bodova koji si dobio na hardware sa 560-tkom, nece ti se brisati, oni se zbrajaju...
sta se tice Intela.....bannali su ga, jer je varao. fotošopirao je rezultate....derpe
fala momak !
stalno ti lupam po guzici HVALA da dobiješ punu zvjezdicu.
tko bi rekao za tog IntelAti-a da je peder ?

haha
lol
Čovjek vara na benchmarku pa je gay! Joke.
Ajd ako se nekome sjeti da posjeti moju temu i odvrti Stalkera COP na maxed sa najnovijim nVidija-AMD GPU rješenjima:
Znači HD6800 6900 serija i GTX500 kartice.
Bok ... Ispricavam se ako spamamm ,ali me samo zanima dali su ovo ok rezultati za sljedecu konfiguraciju
cpu:i7 2600k Hlađenje (noctua nh-d14)
gpu:4870x2
ram:8gb 1600 corsair
Znaci test je napravljen na performance postavkama po defaultu .... Hvala ...
ARazer, zapocetak iskljuci fiziku.
Pustio sam suzu kada sam vidio da Grafa 3.5K kn radi na DDR2 ram-u i slabasnom Athlonu (jos da je clockan nebi mi bilo tako tesko)
A čuj, ja trenutno nemam za bolje, a mislim da se niko nije rodio pametan i da se jednom zaje..u životu kod kupnje komponenti..do ljeta če doć valjda i7 i xfx ploča..
ne kupuju svima roditelji pc kao i tebi,zato se ne pravi pametan nego zahvali bogu sta ti roditelji imaju para pa su ti kupili takav komp.
evo i moj Vantage score! ne razumijem zar nije lakse samo postat link od scora sa stranice, gdje se vide clockovi i gpu-a i cpu-a...
evo i moj Vantage score! ne razumijem zar nije lakse samo postat link od scora sa stranice, gdje se vide clockovi i gpu-a i cpu-a...
Dobro je linkat ali je screenshot u kombinaciji s tim još bolji. Meni recimo Vantage krivo povuče clock grafičke jer ga "namještam" softverski.
Stigla HD4870, za sad je na stock frekv.
CPU mi je vjerojatno bottleneck ... da li se isplati uzeti neki amd-ov x3? Da li bi performanse bile puno bolje?
Dobio bi više Vantage bodova, to svakako; ali bi se onda pitao da li ti treba X4, pa onda kad bi njega uzeo, pa sa X6 je još bolje...
Ako je tebi proc dovoljan za stvari koje koristiš onda nemoj mijenjati, a ako baš moraš mijenjati idi na neki X4 (no ako naletiš na povoljan X3, samo naprijed).
Vantage Performanse, Komp Potpis grafika ATI 5870 EX6
Na Xtreme ne mogu da dobijem 3D Mark rezultat posto nemam 16:10 Display pa nabaci Custom.
Intel i5 2400
4GB ram single channel 1600Mhz
nVidia gtx560 Ti
kak bih ja sad trebao znati koji su stvarni taktovi? XD
Ne mogu razmujeti kako s 2 godine staža na forumu i aktivnog benchanja nemožeš podesiti postavke kako treba i iskljuciti hebeni physx.
Ne mogu razmujeti kako s 2 godine staža na forumu i aktivnog benchanja nemožeš podesiti postavke kako treba i iskljuciti hebeni physx.
Ali tako mu je veći
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
score!
A kaj ste mislili?
Eo skoro 3 gdn dana. 15.7.
Ali tako mu je veći
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.