Unigine Superposition 1.0

poruka: 1.372
|
čitano: 543.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: Unigine Superposition 1.0
eywa33 kaže...

Neće odvrtit jer je dobio govno od čipa. 

on vrti samo kad napravi top score :)

Nema ni poante da ja vrtim kad sam dobio losiji cip nego sa prvom, moje rezultate sa gtx 1080 imamo spremljene 

15 godina
protjeran
Lucidius kaže...
eywa33 kaže...

Neće odvrtit jer je dobio govno od čipa. 

on vrti samo kad napravi top score :)

Nema ni poante da ja vrtim kad sam dobio losiji cip nego sa prvom, moje rezultate sa gtx 1080 imamo spremljene 

Kaze 17635 na 2138mhz? Ja tolko dobijem sa 2063mhz...

15 godina

Momci isprike.

2 mjeseca renovacija kompletnog stana, nisam stiga update. Obećavam koji dan iza nove!

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Ma... ansha te izazvao da ti dokaže poantu. Šta se ne odazoveš? Uzet će u obzir tvoje klokove i još će srezat veli 50mhz. Tako da ako želiš dokazat svoju poantu, zbenčaj štogod. Jer i mene baš zanima outcome u edukacijske svrhe. I zabavu, naravno. Ili jednostavno reci drugu da je u pravu i stvar rješena ;)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
protjeran
ansha kaže...

Kaze 17635 na 2138mhz? Ja tolko dobijem sa 2063mhz...

To je tako pisalo pod pocetak, sad kolko je on rusio tj. kolko je throtlala neznam, ali recimo d aje test zavrsen na 2088MHz, to mi je i u gamingu bilo sigurno, naravno i drajveri tu utjecu. Isto tako ti imas grafu sa full CB u WC sistemu nemres to uspoređivat, kaj se nisi javio dok si je imao na zracnom??

eywa33 kaže...

Ma... ansha te izazvao da ti dokaže poantu. Šta se ne odazoveš? Uzet će u obzir tvoje klokove i još će srezat veli 50mhz. Tako da ako želiš dokazat svoju poantu, zbenčaj štogod. Jer i mene baš zanima outcome u edukacijske svrhe. I zabavu, naravno. Ili jednostavno reci drugu da je u pravu i stvar rješena ;)

Ansha je mudra lija, sa njime trebas pazit na svaku rijec jer je u stanju odma prekrenut vodu na svoj mlin, ja sam mu ponudio da nam fino prezentira sa svojom grafom koja je na identicnom sistemu stvari oko memory kloka, prvo na +500 pa na +800 sa istim taktom jezgre, a moze isto tako i odvrtit sa jezgrom na 2025MHz i memom na +800 pa onda sa jezgrom na 2100MHz i memom na +500 pa da vidimo.

Al kazem volio bi video test jer ovako on moze vrtit 10 puta jedan test tamo gdje je mema na vecem kloku dok mu ne izbaci neki swag rezultat pa onda to usporedit sa prosjecnim gdje je mema na manjem taktu, dosta je slozeno to benchanje, najbolje je da se odvrti svaki test 5 puta pa se onda izracuna average da se moze doci sto blize zakljucku 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.12.2017 23:07 (Lucidius).
12 godina
odjavljen

240 rad u push pull, majnanje na ugodnih 33°C. Ljetna idle temperatura

Možda danas spojim i 120 rad u loop, ali imam samo straight fitinge pa će tubing virit iz grafe i vjerojatno neću moć zatvorit case...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

na kakvim postavkama majnaš?

12 godina
odjavljen

Na 80% plimita. Sve ostalo stock :) majna dobro, a ladna. ne troši ekstra nešto, cijeli sistem oko 300w. To je spavanje za ovog hx1200i. Vent se ne pali nikako lol. U gamingu, na full loadu konstantno sa oc-om, nema teoretske šanse da grafa lupi 40C. Dakle, 37c uglavnom, dođe do 38c pa se vrati na 37 opet. Dakle, može držat 37c i niže sa malo boljim fanovima/još jednim radom. Potencijal vučine iznenađuje iz dana u dan. Naručio sam sp120 hp edition. Vidjet ćemo kad njih odvrnem do daske kako se kreću temp. Trenutni push-pull je sa prilično jadnim Venturi HP 140 koje sam namontirao sprijeda na kućište, a onda stock sa Eiswolfa na radijator unutra u pull. Vneturi se vrte na 1300-1400rpm i to je slabo za 45mm debeljucu. Imaju užasan pritisak za fanove koji se reklamiraju kao "static pressure, radiator ventovi". Sa SP120, uvjeren sam da temp neće preć 36C samo push. Kad spojim 120mm rad još u loop, prognoziram max temperaturu od 34-35c :)

15 godina
protjeran

Iduci korak ti je kupit dovoljan broj radijatora/ventova da spustid temperaturu ispod ambijentalne ;-) Ne slusaj fizicare koji trube da je to nemoguce, sve je moguce!

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Pa naravno da je moguce, samo uz utrosak nekog drugog oblika energije, jedino mozda eywa kako je krenuo natjera toplinu da pređe spontano s hladnijeg na toplije tijelo, i ode nam onda cijela termodinamika opcenito cijela fizika u krasan k....😂

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Pa naravno da je moguce, samo uz utrosak nekog drugog oblika energije, jedino mozda eywa kako je krenuo natjera toplinu da pređe spontano s hladnijeg na toplije tijelo, i ode nam onda cijela termodinamika opcenito cijela fizika u krasan k....😂

Jesi ti ozbiljan, naravno da nije moguce ambijentalnom spustit ispod ambijentalne..

12 godina
odjavljen
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Jesi ti ozbiljan, naravno da nije moguce ambijentalnom spustit ispod ambijentalne..

boldano :) ... chiller npr

btw lave jesi ustimao svog vuka?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 15:56 (eywa33).
8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

deda se kuži u coolere ko Mare u krivi k... a nije čuo za frižider...

eywa33 kaže...
ansha kaže...
lav1000 kaže...

boldano :) ... chiller npr

btw lave jesi ustimao svog vuka?

upravo testiram skalameriju 

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

A dedin sinovac Laf nije cuo za citanje s razumijevanjem pa mu je promakao dio gdje naglasavam da pricam o hladjenju sa ventovima i radiatorima a ne sa plinovima i kompresorima...

8 godina
protjeran

dobro deda sve smo rasčistili...

12 godina
odjavljen
ansha kaže...
lav1000 kaže...

A dedin sinovac Laf nije cuo za citanje s razumijevanjem pa mu je promakao dio gdje naglasavam da pricam o hladjenju sa ventovima i radiatorima a ne sa plinovima i kompresorima...

Nemoj sad izmotavat. Ti nisi čitao s razumijevanjem pa ti je post bio promašen. On je naglasio "samo uz utrosak nekog drugog oblika energije" - a ti si na to napisao "ambijentalnom hladit ispod ambijentalne" što, naravno, on nije napisao niti je mislio. Jasno je da je kontao na ala chiller  naprave.

8 godina
protjeran

a evo izgleda mi to sad OK

skalamerija jest da je komična, ali evo vuk na ΔT 23-24, znači vuk da bi radio ne smije na rear exhaust

kako sam malo bolje premazao karticu kad sam vratio stock hladnjak, tako mi je u ovim uvjetima (mining 1h 120%power limit) bilo 61°, to sam jučer testirao

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 18:16 (lav1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Nemoj sad izmotavat. Ti nisi čitao s razumijevanjem pa ti je post bio promašen. On je naglasio "samo uz utrosak nekog drugog oblika energije" - a ti si na to napisao "ambijentalnom hladit ispod ambijentalne" što, naravno, on nije napisao niti je mislio. Jasno je da je kontao na ala chiller  naprave.

Opet ti i Laf sporo kopcate al dobro... its okay....

9 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Nakarado božja, šta uradi  

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 19:29 (Lucidius).
9 godina
protjeran
ansha kaže...

Ne slusaj fizicare koji trube da je to nemoguce, sve je moguce!

Kaj su rekli na ovo (11min) 

Kaze frajer da je u sobi hladno od tih ventova kolko pusu, obukao rukavice, kapu, jaknu (11:15min)... pa se ti tvrdi i dalje 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 18:42 (Lucidius).
8 godina
protjeran
Lucidius kaže...
lav1000 kaže...

Nakradno božja, šta uradi  

Luci mi entuzijasti uvijek imamo asa u rukavu, jest da nije estetski, ali je funkcionalno 

12 godina
odjavljen
ansha kaže...
eywa33 kaže...

Opet ti i Laf sporo kopcate al dobro... its okay....

Ne druže majore. Nikakvo kopčanje nije posrijedi, već činjenica da si fulao komentar. Na tvoje "radijatorima ispod ambijentalne" čovjek je napisao "uz utrošak dodatne energije", i tu je u pravu. Dakle, uz jedan chiller temp ide i ispod ambijentalne. Ne vidim razloga nikakvoj daljnjoj raspravi.

ps lave, fakat je ružno

15 godina
protjeran
Lucidius kaže...
ansha kaže...

Ne slusaj fizicare koji trube da je to nemoguce, sve je moguce!

Kaj su rekli na ovo (11min) 

Kaze frajer da je u sobi hladno od tih ventova kolko pusu, obukao rukavice, kapu, jaknu (11:15min)... pa se ti tvrdi i dalje 

Nego evo nesto za tebe, prva slika je stock mema tj. 5250mhz a druga je 5830mhz. Jezgra je u oba slucaja 100% vremena na 2037mhz. Trecu sliku sam zaboravio sejvat a pokazuje score sa 2114mhz jezgrom i stock memorijom, naravno sporije je znacajno nego drugi slucaj - 17402 boda...

9 godina
protjeran

Ja tu ne vidim ko pije a ko placa, nigdje ni monitoringa ni niceg na ekranu... amaterski posao 

Ja u svojim testovima sam imao skroz drugaciju sliku 

EDIT:

Nit znamo jel proc na stocku 3.6GHz u jednom a u drugom testu na 4.8GHz, zato kad ja dokazujem i objasnjavam samo mobač u ruke i sve na kameru pa da se nema sta lajat ovo ej vako ovo nako....

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 18:57 (Lucidius).
Moj PC  
0 2 hvala 0
8 godina
protjeran
eywa33 kaže...

ps lave, fakat je ružno

a jbg bar ima svrhu... a i sad stane naprijed 360mm rad, entuzijast uvijek vidi neki dobitak 

to ti je kao da ti dođe ženska cice, guzica, tijelo bomba, ale eto ima malo veći nos.... ja joj oprostio ne bih, pa ću eto i vuku zanemariti malo estetike 

15 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Ja tu ne vidim ko pije a ko placa, nigdje ni monitoringa ni niceg na ekranu... amaterski posao 

Ja u svojim testovima sam imao skroz drugaciju sliku 

EDIT:

Nit znamo jel proc na stocku 3.6GHz u jednom a u drugom testu na 4.8GHz, zato kad ja dokazujem i objasnjavam samo mobač u ruke i sve na kameru pa da se nema sta lajat ovo ej vako ovo nako....

Ne pada mi na pamet, vjeruj ne vjeruj, meni svejedno...

14 godina
lav1000 kaže...

a jbg bar ima svrhu... a i sad stane naprijed 360mm rad, entuzijast uvijek vidi neki dobitak 

to ti je kao da ti dođe ženska cice, guzica, tijelo bomba, ale eto ima malo veći nos.... ja joj oprostio ne bih, pa ću eto i vuku zanemariti malo estetike 

Od sada te zovem Grunf.

12 godina
odjavljen

Nemoš nas preveslat druže, čisti fotošop.

8 godina
protjeran
Tiby kaže...
lav1000 kaže...

Od sada te zovem Grunf.

Evo moj izum vec 5 sati radi, tako da sa Grunfom mogu u istu recenicu samo po pitanju estetike, po pouzdanosti sam ga prešišao 

15 godina
protjeran

Ne mozete imat te vukove a pricat o estetici.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice