Unigine Superposition 1.0

poruka: 1.372
|
čitano: 541.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Unigine Superposition 1.0
eywa33 kaže...

Probao sam druže, nema te. To si zabrijo malo?

ˇ ovo vidim kad mi izbaci rezove sa 1080kom

I sad pogledaj score prvoga na toj listi pa pogledaj moj score. Nema me jer treba kupit software za bit na njihovom leaderboardu...

12 godina
odjavljen
ansha kaže...
eywa33 kaže...

Probao sam druže, nema te. To si zabrijo malo?

ˇ ovo vidim kad mi izbaci rezove sa 1080kom

I sad pogledaj score prvoga na toj listi pa pogledaj moj score. Nema me jer treba kupit software za bit na njihovom leaderboardu...

LOL. Pa reci tako. mi tražimo sliku Tita, a nigdje je.

Ma izvuka si s njom dobro. Ja sam zadovoljan sa 18tim mjestom, u svijetu :) kako dobro zvuči lol. No naravno, kontajmo da ima miljon većih skorova koji nisu kupili software, ko mi :)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
8 godina
protjeran

Ansha nisi prvi i gotovo 

iako je dosad uviježeno mišljenje da ovaj test nema veze sa CPU, ipak ima malo

evo skor sa mojom ex 1080 stock kad sam uzeo 8600k, ima nekih 220-230 razlike u odnosu na ryzen.

Vjerujem da ima i sl. razlike 8700k vs 8600k

Deda Ansha, jedno pitanje za vas kao malo iznadprosječnog overklokera u svom selu(pardon svjetski prvače )

Imali istine u reddit napisima o unlocked voltage biosima za 1080 i dizanju istih na 2300mhz?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.12.2017 8:33 (lav1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

evo gospodine Ansha, imaš čast tu raspravljati sa dva gospodina iz kluba top 25 na cijelom svijetu, gdje ravnopravno vodimo bitke s titanima

ti i Luci možete osnovati klub za vas 200+, mene i eywu nemoj tu miješati 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

lave eywa je stavljao konfu do prozora ti ces izgleda morati kroz prozor ajde stisni to jos malo, ohladi grafu na najnize kaj ide pa onda odvrti test. Kad zavrsite budem i ja.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.12.2017 9:19 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran

evo ne ide više od ovog tj. temp u sobi nikako da se spusti, jebem onog tko izmisli te a+ energetske certifikate, nitko ne misli na hardware entuzijaste 

evo malo pojačan rez, idem isključiti grijanje pa ćemo u nove poduhvate 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
eywa33 kaže...
No naravno, kontajmo da ima miljon većih skorova koji nisu kupili software, ko mi :)

Sasvim sigurno, mislim da im je vrlo glupo sta nisu omogucili upload jer je leaderboard vrlo otuzan ovako...

lav1000 kaže...

Ansha nisi prvi i gotovo 

iako je dosad uviježeno mišljenje da ovaj test nema veze sa CPU, ipak ima malo

evo skor sa mojom ex 1080 stock kad sam uzeo 8600k, ima nekih 220-230 razlike u odnosu na ryzen.

Vjerujem da ima i sl. razlike 8700k vs 8600k

Deda Ansha, jedno pitanje za vas kao malo iznadprosječnog overklokera u svom selu(pardon svjetski prvače )

Imali istine u reddit napisima o unlocked voltage biosima za 1080 i dizanju istih na 2300mhz?

Jesam, ja sam belosvetski sampion.

Za cpu je bitno jedino da nemas ryzena, a nismo ludi pa nemamo taj problem.

Unlocked voltage je prije svega namijenjen za LN2. Ako zelis izvuc maksimum sa locked voltage biosom moras koristit krivulju (curve) za overcloclat, na taj nacin ju mozes natjerat da drzi maksimalnih 1.093V.

8 godina
protjeran

maže overkloka Ansha, jedno pitanje

kako držati krivulju konstantno na 1.093V kad je napon na x osi, sto se neće dogoditi da će prilikom zagrijavanja rušiti napon a takt će mi ostati na povišenom i onda će to brzo sve srušiti?

može jedna slikica kako ta krivulja, odnosno ako je nešto konstantno mora biti pravac, kako izgleda?

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

maže overkloka Ansha, jedno pitanje

kako držati krivulju konstantno na 1.093V kad je napon na x osi, sto se neće dogoditi da će prilikom zagrijavanja rušiti napon a takt će mi ostati na povišenom i onda će to brzo sve srušiti?

može jedna slikica kako ta krivulja, odnosno ako je nešto konstantno mora biti pravac, kako izgleda?

Stavit cu sliku krivulje kad budem doma. Ja jos voltage stavim na max (+100 valjda) da bi mi drzalo konstantno tocku sa 1.093V.

12 godina
odjavljen

Lave, blizu si. Samo, tvoji su klokovi već viši od mojih tamo, na memoriji. Koliko ti izađe memorija na kraju? jer naša kartica već ima oc memoriju za nekih 200mhz.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
protjeran

cek koji su vam najvisi taktovi, pitam za 1080ti? s 1080 sam imao krljavih 2012mhz

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.12.2017 12:44 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

cek koji su vam najvisi taktovi, pitam za 1080ti? s 1080 sam imao krljavih 2012mhz

Imao si peh, to ti je ko da dobijes 8600K koji ne moze preko 4.8ghz

8 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Lave, blizu si. Samo, tvoji su klokovi već viši od mojih tamo, na memoriji. Koliko ti izađe memorija na kraju? jer naša kartica već ima oc memoriju za nekih 200mhz.

+740 offset na memoriji je ovo zadnje što sam odvrtio, nisam zapamtio mislim da je 6350 pokazivalo na OSD-u znači 12700mhz effective bi to bilo

Stjepanj kaže...

kad uspijem odvrtiti sa +35 offestom krene sa 2063mhz i završi test sa 2050

kad stavim +40 offset onda krene sa 2076, a ruši ga na 2063 čim dotakne 50°C u 9. sceni

8 godina
protjeran

pardon na krivom navodu od jutros, gospon Ansha i ostali.

Imate čast ovdje razgovarati i dijeliti iskustva sa dva gospodina iz top 20 na svjetskoj ljestici 

+1000 mem offset

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Imate čast ovdje razgovarati i dijeliti iskustva sa dva gospodina iz top 20 na svjetskoj ljestici 

+1000 mem offset

Opa, 9. si na svjetu, trazi neko sponzorstvo odmah..

12 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

+1000 mem offset

Ohohoho... Pa skinio si me za 40 bodova. Ništa, čekam vuka da te skinem :)

8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

+1000 mem offset

Opa, 9. si na svjetu, trazi neko sponzorstvo odmah..

daj nam ti tu svoju kržljavu ptičurinu da je upogonimo kako spada 

kad će krivulja da vidimo hoće li ići preko 24k ukupan score?

8 godina
protjeran
eywa33 kaže...
lav1000 kaže...

+1000 mem offset

Ohohoho... Pa skinio si me za 40 bodova. Ništa, čekam vuka da te skinem :)

daj pošalji njihov kataloški broj da vidim što si naručio pa uzmem i ja, pa da ledeni čukci popaju ove vrapćiće od Anshe i Lucija

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

daj pošalji njihov kataloški broj da vidim što si naručio pa uzmem i ja, pa da ledeni čukci popaju ove vrapćiće od Anshe i Lucija

Joj tebe, ti i eywa ima jedan drugog da papate a ne nas koji smo u drugoj tezinskoj kategoriji. Ko da superteskasa posaljes na mayweathera...

Evo ti krivulja koja meni drzi 1.093V konstantno..

8 godina
protjeran

a ništa u Gigabyte se javiti da naprave neku LION1000 EXTREME ULTRA 1080TI, pa da poderem Kingpina ko peder erotiku 

12 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

a ništa u Gigabyte se javiti da naprave neku LION1000 EXTREME ULTRA 1080TI, pa da poderem Kingpina ko peder erotiku 

Polako lave... budu ipak stavili eywa gtx verziju :)

24049 - 2063 core/ 6066mema

8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Joj tebe, ti i eywa ima jedan drugog da papate a ne nas koji smo u drugoj tezinskoj kategoriji. Ko da superteskasa posaljes na mayweathera...

Evo ti krivulja koja meni drzi 1.093V konstantno..

a Ansha to ti se sve vraća za tvoje podjebavanje još tamo sa CB teme, sad malo i ti trpi 

hvala na krivulji, ali nema šanse da će meni to držati, a da ne spusti na 1.081V, automatski će me rušiti tj. neće ako stavim takt prihvatljiv za 1.081...ali nije to više to...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.12.2017 14:52 (lav1000).
8 godina
protjeran

ova lav verzija će biti 50$ jeftinija 

12 godina
odjavljen

Ostavio sam još malo prozračit sobu. Bude gpu temp išla ko na custom loopu ;)

Dakle, 14. u svijetu. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.12.2017 14:49 (eywa33).
8 godina
protjeran

ima tu sigurno 100-200 bodova razlike na procesoru, a i kuća ti je hladnija od moje, živiš u hardware-enthusiast friendly okruženju 

svaka čast na skoru

12 godina
odjavljen

Čuješ, na jugu sam gdje i nije baš toliko hladno. Al evo, još ćemo da podebljamo. Drži klok na 2088 do 2/3 testa, pa padne na 2075.

eywa33 - 24182 - 2075 core/6066 mem

dakle, 9. na ljestvici :) rekoh vam, kad dođe vuk ganjam prvo mjesto

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.12.2017 14:56 (eywa33).
8 godina
protjeran

sa vukom si 3. 100% na ovoj ljestvici, 2. ovisno koliko vuk i karticu mogu ići max....a ovaj na 1. je neki kanadsko-američki traper koji drži kučište u nekoj špilji, 20°C max temp 

9 godina
protjeran
ansha kaže...

Za cpu je bitno jedino da nemas ryzena, a nismo ludi pa nemamo taj problem. 

Sa ryzenom kad testiras kao da testiras sa rang slabijom grafom nego sta imas, dokazano KLIK

Vidis da tamo na leaderboardu niti ne postoje ryzeni 

9 godina
protjeran
lav1000 kaže...

ima tu sigurno 100-200 bodova razlike na procesoru, a i kuća ti je hladnija od moje, živiš u hardware-enthusiast friendly okruženju 

svaka čast na skoru

Stavi i5 8600k na 5.3GHz i odvrti test, tu uglavnom svoju ulogu imaju taktovi i IPC, od jezgrara nemas vajde ili su one mikrovidljive za mozda šaku bodova, nista bitno...

EDIT:

I skini stranice sa kucista i razluftaj sobu prije testa 

EDIT 2:

Odvrti par puta test na max overkloku sistema jer svaki puta dobijes drugaciji skor pa te mozda prosere neki UBER rezultat ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.12.2017 16:07 (Lucidius).
12 godina
odjavljen

Ma jesi lud, nema šanse da je 8600k razlog manjem skoru. Ovaj test pogoni jedva dva threada. HT može samo smanjit skor u ovakvom testu, ne bi bio prvi put. Cpu držim na "samo" 5Ghz. Core mu je slabiji i radi temperatura brzo padne.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice