evo mojih...
proc intel e5400 2.7ghz stock 33C 3.5ghz OC 34C
gpu: nvidia geforce 7600gs 256mb ddr3 gainward edition 45C
MBO: 30C
evo mojih...
proc intel e5400 2.7ghz stock 33C 3.5ghz OC 34C
gpu: nvidia geforce 7600gs 256mb ddr3 gainward edition 45C
MBO: 30C
Pa core1-core4 u CoreTemp je jednak ovima u Everestu.
Jedino mi je taj više u Everest Ultimate. Taj gornji.
Ako kažeš onda OK to je temperatura na površini procesora jer CoreTemp nema taj gornji pokazatelj nego Everest
imam pitanje::dok mi se komp pali piše mi da mije system fan 0 rpm..?jel to nužno ili je neš ootišlo.?
Imaš li neku cool & quiet opciju uključenu? Jer je onda moguće da vent na procu ne radi dok je ovaj neopterećen, a pogotovo ako imaš dobar "propuh" u kućištu. Najsigurnije je otvoriti kućište pa vidjeti vrti li se vent i u kojim situacijama. Ali najvjerojatnije da je sve ok - inače bi već imao pregrijavanje=reseti/blokiranja/pištanje/gašenje usred rada.
imam pitanje::dok mi se komp pali piše mi da mije system fan 0 rpm..?jel to nužno ili je neš ootišlo.?
Imaš li neku cool & quiet opciju uključenu? Jer je onda moguće da vent na procu ne radi dok je ovaj neopterećen, a pogotovo ako imaš dobar "propuh" u kućištu. Najsigurnije je otvoriti kućište pa vidjeti vrti li se vent i u kojim situacijama. Ali najvjerojatnije da je sve ok - inače bi već imao pregrijavanje=reseti/blokiranja/pištanje/gašenje usred rada.
dogodi mi se kad duze igram nekuz igru znam si se tepreatura popest do 98 stupnjeva i gdu DIODA do 110 stupnjeva i u gasi se sam od sebe...a i prašina je još unutra i treba na ciscenje još..
dogodi mi se kad duze igram nekuz igru znam si se tepreatura popest do 98 stupnjeva i gdu DIODA do 110 stupnjeva i u gasi se sam od sebe...a i prašina je još unutra i treba na ciscenje još..
Meni se znao prije gasiti dok bi se tempertaura popela na 80 stupnjeva pa sam ga otvorio i očistio i sada radi ko beba.
Meni se znao prije gasiti dok bi se tempertaura popela na 80 stupnjeva pa sam ga otvorio i očistio i sada radi ko beba.
hehe..ma zna bio mi je sesjedd..inace informatticar..razumje se u takve stvari..rekao je da se dosta zagrijava zbog prašine..
hehe..ma zna bio mi je sesjedd..inace informatticar..razumje se u takve stvari..rekao je da se dosta zagrijava zbog prašine..
a i zna mi zastekat igra mafiu II bes problema ju na medium igram..i samo zasteka...i ugasi se komp..a inace bez problema sam igrao demo
http://www.hgspot.hr/51905/napajanje-spire-atx-2
jel ovo može podržat moju gefforce 9500 gt i jel dobra???
kada mislite na grijalicu onda grijalica izgleda ovako :D
Ja mislim da je ovo rekord.
hah..xD..
Bjezi od toga, radije si uzmi fortrona 400w..pnf
Ja mislim da je ovo rekord.
pazi da ne izgineš blizu toga,
Jer malo previše MBO 53°C u load?
CPU load oko 60%, 15 minuta
GPU load na 100%
?
Hvala na savjetu!;)
pusti ga malo duže...i napiši sve temp...
Komp 2:
ja bih se zabrinuo zbog tog napona od 8V na +12V...provjeri u biosu ili everestom...
svugdje je isto i s drugim napajanjem... senzor je fail
Pozz..imam grafu Nvidia 8800 gt..i u idle mi ide i do 60 pa čak i više stupnjeva...a u load-u ide i do 75..i više...šta napravit da snizim temp?
8800GT se dosta grije
Ne bi me bilo začudilo nit da si napisao 85°C pod loadom
Što za grafu i nije tako puno
Download Riva Tuner i podesi vent fan speed na brže
8800GT se dosta grije
Ne bi me bilo začudilo nit da si napisao 85°C pod loadom
Što za grafu i nije tako puno
Download Riva Tuner i podesi vent fan speed na brže
MA imam riva tuner...ali evo sad mi je na 60% fan speed i temp je 55 stupnjeva...a u igrici nekoj je oko 80..možd malo više..nezz..al tu je negdje...da stavim neki hladnjak ispod grafe?
Pa probaj malo vidjet što ti se u posljednje događa sa ventom?
Da ti se nije nakupila prašina na krilcima ili da nije nešto zaštopano unutra pa ispuši i usisaj prašinu
Pa probaj malo vidjet što ti se u posljednje događa sa ventom?
Da ti se nije nakupila prašina na krilcima ili da nije nešto zaštopano unutra pa ispuši i usisaj prašinu
Sve posisano i uređeno..čak sam ga ispuhao sa kompresorom...da stavim ili ne neko hlađnje?
promijeni termalnu pastu