Temperature vaših PC grijalica

poruka: 3.535
|
čitano: 611.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

evo mojih...

proc intel e5400 2.7ghz stock 33C   3.5ghz OC 34C

gpu: nvidia geforce 7600gs 256mb ddr3 gainward edition 45C

MBO: 30C

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoncin3: to ti je temperatura na površini procesora koja je uvijek manja nego temperature jezgre koje su pravi pokazatelj temperature procesora.
Zato je Core Temp najpouzdaniji jer uvijek kaže temperature jezgre.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Temperature vaših PC grijalica

Pa core1-core4 u CoreTemp je jednak ovima u Everestu.

Jedino mi je taj više u Everest Ultimate. Taj gornji.

Ako kažeš onda OK to je temperatura na površini procesora jer CoreTemp nema taj gornji pokazatelj nego EverestNamigiva

sweet pandemonium
15 godina
Tommy_123 kaže...

imam pitanje::dok mi se komp pali piše mi da mije system fan 0 rpm..?jel to nužno ili je neš ootišlo.?

Imaš li neku cool & quiet opciju uključenu? Jer je onda moguće da vent na procu ne radi dok je ovaj neopterećen, a pogotovo ako imaš dobar "propuh" u kućištu. Najsigurnije je otvoriti kućište pa vidjeti vrti li se vent i u kojim situacijama. Ali najvjerojatnije da je sve ok - inače bi već imao pregrijavanje=reseti/blokiranja/pištanje/gašenje usred rada.

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
15 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
Tommy_123 kaže...

imam pitanje::dok mi se komp pali piše mi da mije system fan 0 rpm..?jel to nužno ili je neš ootišlo.?

Imaš li neku cool & quiet opciju uključenu? Jer je onda moguće da vent na procu ne radi dok je ovaj neopterećen, a pogotovo ako imaš dobar "propuh" u kućištu. Najsigurnije je otvoriti kućište pa vidjeti vrti li se vent i u kojim situacijama. Ali najvjerojatnije da je sve ok - inače bi već imao pregrijavanje=reseti/blokiranja/pištanje/gašenje usred rada.

dogodi mi se kad duze igram nekuz igru znam si se tepreatura popest do 98 stupnjeva i gdu DIODA do 110 stupnjeva i u gasi se sam od sebe...a i prašina je još unutra i treba na ciscenje još..

15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Mr. Fugitive kaže...
Tommy_123 kaže...

dogodi mi se kad duze igram nekuz igru znam si se tepreatura popest do 98 stupnjeva i gdu DIODA do 110 stupnjeva i u gasi se sam od sebe...a i prašina je još unutra i treba na ciscenje još..

Meni se znao prije gasiti dok bi se tempertaura popela na 80 stupnjeva pa sam ga otvorio i očistio i sada radi ko beba.

15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Tommy_123 kaže...
Mr. Fugitive kaže...
Tommy_123 kaže...

Meni se znao prije gasiti dok bi se tempertaura popela na 80 stupnjeva pa sam ga otvorio i očistio i sada radi ko beba.

hehe..ma zna bio mi je sesjedd..inace informatticar..razumje se u takve stvari..rekao je da se dosta zagrijava zbog prašine..

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
ZDS kaže...
Tommy_123 kaže...
Mr. Fugitive kaže...
Tommy_123 kaže...

hehe..ma zna bio mi je sesjedd..inace informatticar..razumje se u takve stvari..rekao je da se dosta zagrijava zbog prašine..

a  i zna mi zastekat igra mafiu II bes problema ju na medium igram..i samo zasteka...i ugasi se komp..a inace bez problema sam igrao demo

15 godina
neaktivan

evo gle nakon igranja demo mafie II..a i znatno mi usporava igru..

evo pogle..al nekužim kaj znaci system fan o rpm evo pogle..al nekužim kaj znaci system fan o rpm
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 15:34 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

šta je ovo? :(

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo mojih..:))..tempa..

evo mojih... evo mojih...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.hgspot.hr/51905/napajanje-spire-atx-2

jel ovo može podržat moju gefforce 9500 gt i jel dobra???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gdje se moze vidjeti temp. kompa?
NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo mene na 3.60GHz.

Smanjio sam VCore na minimum za ovaj clock. Samo mi se jednom rušio u OCCT-u nakon nekih 45min. Drugo sve 5!

idle idle
load load
sweet pandemonium
15 godina
neaktivan

kada mislite na grijalicu onda grijalica izgleda ovako :D

87 nije lose :) 87 nije lose :)
MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 15:48 (zadnja-kocnica).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja mislim da je ovo rekord.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

hah..xD..

15 godina

Bjezi od toga, radije si uzmi fortrona 400w..pnf

15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

pazi da ne izgineš blizu toga,

17 godina
protjeran

Jer malo previše MBO 53°C u load?

CPU load oko 60%, 15 minuta

GPU load na 100%

?

Hvala na savjetu!;)

trash bin can:S
17 godina

Komp 2:

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

pusti ga malo duže...i napiši sve temp...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Lord_Marko kaže...

Komp 2:

ja bih se zabrinuo zbog tog napona od 8V na +12V...provjeri u biosu ili everestom...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina

svugdje je isto i s drugim napajanjem... senzor je fail

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz..imam grafu Nvidia 8800 gt..i u idle mi ide i do 60 pa čak i više stupnjeva...a u load-u ide i do 75..i više...šta napravit da snizim temp?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 23:31 (blackchoco).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

8800GT se dosta grije

Ne bi me bilo začudilo nit da si napisao 85°C pod loadom

Što za grafu i nije tako puno

Download Riva Tuner i podesi vent fan speed na bržeNamigiva

15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

8800GT se dosta grije

Ne bi me bilo začudilo nit da si napisao 85°C pod loadom

Što za grafu i nije tako puno

Download Riva Tuner i podesi vent fan speed na bržeNamigiva

MA imam riva tuner...ali evo sad mi je na 60% fan speed i temp je 55 stupnjeva...a u igrici nekoj je oko 80..možd malo više..nezz..al tu je negdje...da stavim neki hladnjak ispod grafe?

17 godina
protjeran

Pa probaj malo vidjet što ti se u posljednje događa sa ventom?

Da ti se nije nakupila prašina na krilcima ili da nije nešto zaštopano unutra pa ispuši i usisaj prašinu

15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Pa probaj malo vidjet što ti se u posljednje događa sa ventom?

Da ti se nije nakupila prašina na krilcima ili da nije nešto zaštopano unutra pa ispuši i usisaj prašinu

Sve posisano i uređeno..čak sam ga ispuhao sa kompresorom...da stavim ili ne neko hlađnje?

16 godina
moderator

promijeni termalnu pastu

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice