Temperature vaših PC grijalica
- poruka: 3.535
- |
- čitano: 607.971
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Adapter: PCI adapter
Core0 Temp: +59.0°C
Core1 Temp: +61.0°C
evo ja imam jedan koji izvlazi zrak odiza 80mm i jedan koji upuhuje s boka 80mm i tjt...
temp u idle proc mi je 34 a grafe 44 ( cpu Oc sa 2.7 na 3.5ghz i grafa sa 500/600 na 550/650
imam sobu u potkrovlju bez klime i bez rpozora i dosta ej vruce hehe ... stock cooler je na procu
sada je an 37 prije 10 sec vrtio 3d mark :D
.
IDLE do 45°
LOAD do 55°
8800gt ~53c idle ~65c load
jel iko zna zasto se moja 8800gt sa aftermarket coolerom grije toliko?
jer sam vidio da likovi sa 9800gt stock coolerom imaju temp. do 60 u loadu ?!?

gle,moja 9800 gt ti je sad po ljeti idle 45° pa do nekih 55,56,57° u loadu(sve zavisi)
a tih par stupnjeva kaj je tvoja preko 60° i nije strašno,ak je kućište manjeg formata i koji vent. manje na njemu tih par stupnjeva se odmah podigne bez frke
Inače kućište malo je veći mid tower s 3 fana...
Evo i mojih temperatura. Pošto nisam mogao drugu sliju stavit evo vam link ovdje http://img295.imageshack.us/f/temperature1.png/. Nevjerojatno je kako se može radit u windowsima čak i pod svim opterečenjem sa ovim procesorom.
Pogledajte kolko toga ima dole u start menu-u
ove vrijednosti CPU-a i samih jezgri na procu mi imaju preveliku razliku(mislim na STARTOV post)
sam cpu bi trebao imati slične temp.kao i jezgre
a i hardu je toplo
Je li ovo dobro?
Pa GPU temp.ti je JAKO velika,a jezgre u procu su još u normali ali dalje u loadu ne bi bilo sjajno
Je li ovo dobro?
Hmhm. Puno
CPU @3.20GHz
temps..
idle 43
load 59
Cooler Scythe Yasya
gpu 48 idle
load 66°Celzijusa!
Komp pod Moj PC...
U subotu po onim vručinama dok sam igrao BFBC2 je procesor bio na 52°C, grafička na 68°C.
U subotu po onim vručinama dok sam igrao BFBC2 je procesor bio na 52°C, grafička na 68°C.
S obzirom na vručine mislim da je to ok..Samo koju grafičku i procesor imaš?
Phenom II X4 965 + Schyte Kabuto i HD 5770. Pogledaj pod ''Moj PC''. I ja mislim da je to ok jer kod mene u sobi nema klime niti ventilatora, znaci 30+°C, u subotu sigurno 34.
Na 3.60GHz
Idle
Jer to OK?
ako ti je CPU u idle 50C, kolko ti je onda u full load??? 90c?
Ma to još i ja brijem.
Nije mi stabilan još moram malo poraditi na clocku!
Treba mu puno napona, a onda se grije preko 70 za Core 0-3. Dođe mi Core0 preko 70°
Jezgra i preko previše jošxD
Ma to još i ja brijem.
Nije mi stabilan još moram malo poraditi na clocku!
Treba mu puno napona, a onda se grije preko 70 za Core 0-3. Dođe mi Core0 preko 70°
Jezgra i preko previše jošxD
jesi probo smanjit mnozitelj i povecat FSB, i povecat malo napon na FSB? to bi trebalo povecat stabilnost s manjim naponom za CPU. Ako to neuspije, probaj "lapat" povrsinu CPU-a i povrsinu hladnjaka koji legne na CPU, mozda skines kojih 5C
evo i mene proc s 2.8 na 3.0 , i to je to od overlockanja,,, x)
WTF?
Znam da mi nitko nece vjerovat ali moja je graficka u idle-u oko 70 nikada nize a kad se igram jedno sat vremena dosegne 112.Sigurno mislite da gluposti pricam al ne lazem.Procesor mi je oko 40 idle do 55 kad se igram.
slika?
i3 540 @4,13 (23x180 trenutno) + HD4870x2 sve pod vodom u istom krugu na 32° C u sobi 2x2m bez dotoka svježeg zraka potegne na maks 62° nakon intenzivnog igranja. Ovo je odlično za sauna-efekt.