Evo mojih temperatura.
Malo sam isprobavao kako se ponašaju temperature pri većim obrtajima pa sam stavio 1200 RPM-a samo nakratko,inače ga vrtim na 900 a razlika je vrlo mala.
Sliku sam stavio na imageshack da se bolje vide brojčane vrijednosti.
Evo mojih temperatura.
Malo sam isprobavao kako se ponašaju temperature pri većim obrtajima pa sam stavio 1200 RPM-a samo nakratko,inače ga vrtim na 900 a razlika je vrlo mala.
Evo mojih temperatura.
Što ti je s 12 V ??
Mene i ne smeta toliko buka ventilatora,pa ljeti iskljućim u bios-u smart fan,pa se vent na procu okreće na max-u,evo kako stvari stoje kod mene...
EDIT:@stoncin3 ako ti se vent na grafici na 23% okreće 5423 rpm-a,pa koliko je onda na 100%(pitam iz znatiželje) EDIT:@stoncin3 ako ti se vent na grafici na 23% okreće 5423 rpm-a,pa koliko je onda na 100%(pitam iz znatiželje)
E..!
Šta misliš da Everest krivo očitava te vrijednosti RPM kod grafe?
Probam večeras speedfan pa javim u temu
Joj što ti je tih 127°C?:D
To nije nešto u redu..
Ili nije uredu ili je to temp. regulacije nap. na ploči
decki otišlo mi napajanje..sad novo za 190 kn..hehhe
evo...!!
jel to sad dobro ili loše?
Super. Ima još lufta do kakvih 60-65°
Možeš slobodno clockati ako ti taj tvoj ide dalje
evo dolje mene.
samo neznam što je na max kod loada onih 66-73?
mislim je to samo na trenutak jer sam slikao screenshot sekundu nakon kraja rezultata testa a pokazuje 50-59°C?
sutra moram nazvat hg spot...imam pun vrag praine u kucistu..sav poceo brujat..hahha..xd
Moja Nvidia 9800 GTX pod Loadom dostiže nevjerojatnih 103 Celzijeva stupnjeva, dok je u Idleu 67 C. Ponosan sam .
http://www.hgspot.hr/51905/napajanje-spire-atx-
jel ovo dobro napajanje????---htio bih si to kupiti?
Moja Nvidia 9800 GTX pod Loadom dostiže nevjerojatnih 103 Celzijeva stupnjeva, dok je u Idleu 67 C. Ponosan sam .
ovo bi tribalo rješit 40% nižu temperaturu tvoje grijalice
moj je na max 31 stupanj kad je u sobi 26. ali čuje se kao mlazni avion. nažalost nisam sad doma pa nemam SS, ali kasnije ću staviti
ovo bi tribalo rješit 40% nižu temperaturu tvoje grijalice
http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+ARCTIC-COOLING+Accelero+Twin+Turbo+Pro%2C+za+VGA+&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.158
Hehe hvala, ma to je do nje, tek je od neki dan tako imam hladnjak na njoj, sad je vec u servisu :D
trebao bih program s kojim se može kontrolirat brzina ventova.Pa ako neko zna neka javi
trebao bih program s kojim se može kontrolirat brzina ventova.Pa ako neko zna neka javi
Evo mojih temperatura. Procesor i7 860(3,6Ghz): 70°c,69°c,65°c,66°c
Matična Gigabyte P55 UD5: 36°c
Grafička Gigabyte GTX465: 60°c
Sistem je Opterečen OCCT-om desetak minuta.
http://img821.imageshack.us/img821/897/screenhunter01jul301950.jpg
E što znači ona gornja temperatura pod CPU?
Da li je to temperatura jezgre procesora?
Pitam jer mislim da bi ta temperatura trebala biti viša, a ne niža od onih drugih pod core 0 - core 3!
imam pitanje::dok mi se komp pali piše mi da mije system fan 0 rpm..?jel to nužno ili je neš ootišlo.?