Rofl aj da ga vratim na stock što misliš koji rezultat bih dobio bolji ili lošiji od postoječeg:D
Nema smisla raspravljat jer ćeš mi opet repliku bacit šta god napisao.
Rofl aj da ga vratim na stock što misliš koji rezultat bih dobio bolji ili lošiji od postoječeg:D
Razlika je sitna.Qurcis se.
Gdje si vidio da se kurčim, zašto misliš da se kurčim?
Jesam ti odgovorio da min i max ne znače ništa i argumentirao ti?
Razlika je nepostojeća, onih 0.5 FPS u RL ne znači ništa, GTX570 i HD6970 su jednako brze. I to je to, kraj priče.
Covjece,beljim ti se i zezam,nisam te htio niti mislio uvrijediti.Znam da su podjednake,ne ljuti se kad nemas zasto.
Razlika je nepostojeća, onih 0.5 FPS u RL ne znači ništa, GTX570 i HD6970 su jednako brze. I to je to, kraj priče.
Covjece,beljim ti se i zezam,nisam te htio niti mislio uvrijediti.Znam da su podjednake,ne ljuti se kad nemas zasto.
Podjednake su a GTX570 košta 150 kn manje najjeftinija:D I još ima PhysX za igrice:P A 150 kuna dat za 0.74 FPS-ova uz isti CPU klokan 200MHz+ meni nije podjednako.
Slovi ATi Gamer kako i treba
Atigamer
Jesi li koristio default driver postavke, ako si covjek budi iskren.
Nego ako mozes na pm da mi pomognes za ovaj bench, jer ga opste ne mogu nac, jeli treba skinut ili sta vec.
Normalno da su default, neću fejkat bencheve omg.
Imas PM
Stoncine: Ne pomaže nešto previše ta 4ghz-5ghz razlika, max 1-2 FPS. Ako se detalji povećaju onda nema nikakvog utjecaja clockspeed na 2500k
srry za off topic, ali gdje je kolega stoncin? zar nije protjeran, pozz;)
Koliko imaš u 3DMark11:\\ OT
Podjednake su a GTX570 košta 150 kn manje najjeftinija:D I još ima PhysX za igrice:P A 150 kuna dat za 0.74 FPS-ova uz isti CPU klokan 200MHz+ meni nije podjednako.
Slovi ATi Gamer kako i treba
nema razlike na rezama do 1920x1080, ali na većim rezolucijama dominira hd 6970, ne za puno;)
Ja bih htio da on odigra Metro 2033 Prologue uvodnu scenu i izmjeri min-max-avg FPS sa Fraps-om.
Ja sam mjerio i imam 28.9 avg
Mis ipak da je to mjerilo koje je relevantno barem meni važno jer ja koristim GTX570 OC-ed za Metro na max i Full HD
Pa makar rekao je prije da nema reqs za Full HD neka stavi na 19 incha i ja ču pa ćemo usporediti reze na max i 1680 mjereno Fraps-om
Nista overclockano.
AMD Phenom II X4 960T@3.0GHz
XFX HD6870@925MHz
2x4GB DDR3@800MHz
Evo moj rezultat na mom računalu...
Evo i CPU-Z validacije: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2465158A evo i GPU-Z validacije: http://www.techpowerup.com/gpuz/nv2wg/
Ne znam zašto mi sve pokazuje Catalyst 12.4 kada je gore 12.7 beta (i device manager pokazuje 26.06.2012. datum).
Moj rezultat s HD6950 1GB na 905/1470 MHz - AVG FPS 72.00
(Tessellation: Application Managed, nije AMD Optimized)