SP u rukometu

poruka: 358
|
čitano: 62.156
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

ma pusti usrane komentatore barem smo pobedili

17 godina
neaktivan
RE: SP u rukometu
jurluk kaže...

ma rtl se uzdigo u nebesa sa tim prvenstvom. ujeeeeeee. prenose svjetsko prventvo u rukometu koje se odvija u hrvatskoj.  pa šta!!!

sve SAM NAVEO U 1 POSTU ALI DA SU TOOOOOOLIKO(u najmanju ruku rečeno) PRIMITIVNI(BEZ UVREDE NANDERTALCIMA JER BI I ONI TO BOLJE IZVELI)
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
16 godina
neaktivan
tandara kaže...
StormZg kaže...

onaj debeli kuhar šta između humorističnih serija samo brblja

inux 14/10...ovakvim se setom posuđa koriste najekskluzivniji restorani i ugostiteljski objekti.......

Hahahah ALI to nije sve!ako naručite odmah dobijete i exluzivni beštek
 a taj top shop me ubija!
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
tandara kaže...
StormZg kaže...

inux 14/10...ovakvim se setom posuđa koriste najekskluzivniji restorani i ugostiteljski objekti.......

a taj top shop me ubija!
 To je reklama od bestsellera
16 godina
neaktivan
tandara kaže...
StormZg kaže...

općenito sve te top shop idiotne reklame su za maknut. Uvijek zavlače s novcima....prvo je ˝samo˝ 2000kn a ako naručiš ODMAH 2000 = 1699 kn (primjer)
I to odmah prikazuju već 5 mjeseca....
Svaka čast našima na pobjedi! 
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Dobro je.... pobjeda Hrvatske, ali jeste bilo gusto... zeznuta je ova Koreja..... pravo nezgodna...

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
SP u rukometu

Ma pri kraju je bilo najteže...stari i ja gledali u mojoj sobi i čim nam ne ide odmah se živčanimo (stari živčanio 10x više od mene)...ma bitno je da smo POBIJEDILI...nismo mi niža liga...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
SP u rukometu

RTL SUCK. Brkiću je od 15 minute drugog poluvremena svaka akcija bila ključna!!! OMG. Ovo je sada ključno...., e ova obrana je ključna..., ovaj napad je ključan... Daj se zaključaj u sobu i iznajmite komentator sa HTV-a!!! A reklame na kraju niti da ne spominjem!!! OMG!!!!! A dižu se u nebesa sa tim prijenosom! Danas na dnevniku od RTL-a samo rukomet, Smranader otvorio Vindiju, rukomet, sport (hm..rukomet), vremenska prognoza, rukomet. Jao meni.

Ali neka smo mi pobjedili, Metličić - respect !!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 22:23 (doktor1).
16 godina
SP u rukometu

Sva sreća pobjeda xd.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

RTL SUCK. Brkiću je od 15 minute drugog poluvremena svaka akcija bila ključna!!! OMG. Ovo je sada ključno...., e ova obrana je ključna..., ovaj napad je ključan... Daj se zaključaj u sobu i iznajmite komentator sa HTV-a!!! A reklame na kraju niti da ne spominjem!!! OMG!!!!! A dižu se u nebesa sa tim prijenosom! Danas na dnevniku od RTL-a samo rukomet, Smranader otvorio Vindiju, rukomet, sport (hm..rukomet), vremenska prognoza, rukomet. Jao meni.

Jes pročitao prvi post drugi red
16 godina
neaktivan
tandara kaže...
jurluk kaže...
tandara kaže...
StormZg kaže...

a taj top shop me ubija!
 To je reklama od bestsellera
 ma sve je to isto
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

imaš pravo ovo u vezi komentatora...pa čovjek je zaključio utakmicu još u nekoj 45. minuti kada smo vodili 3 razlike i nakon čega su oni nas stigli..pobijedili smo za dlaku...metličić zaslužuje respect...a čupić i duvnjak su odigrali jednu odličnu utakmicu!
16 godina
SP u rukometu

Čupić, Duvnjak i Vori najbolji, odmah do njih Balić, Hrvatin i Metličić( zbog zadnjih golova)!

http://www.nfl.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 22:32 (keki77).
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Čini se da samo RTL reklamira to prvenstvo, nitko drugi nije previše zainteresiran Smijeh.

Što se tiče same organizacije, sve je super, jedino me živciraju one pjesme u prekidima. Ak će stavljati naše pjesme, barem nek stave nešto bolje, a ne Coloniju i Connect, isprdke čije je doba već odavno prošlo, Connect se još drži s "Konzum reklamno-komercijalnim songom", ali Colonija... Uff

Barem su navijači bili dovoljno glasni pa su donekle nadglasavali "divotu" Colonijinog glasa.

Šola je danas debitirao kao komentator. Vidi se da nije za to mjesto jer bi trebao komentirati, a ne svršavati u mikrofon. 10x je gori od Blažička, a Blažičko ima opravdanje za deranje, bar ima neke karizme.

Za pohvalu su RTL-ove grafike. Sučelje je veoma moderno i za pohvalu, meni je to najljepše sučelje koje sam vidio dosad. Bravo RTL!

A komentar same igre... Solidno, ali s takvom igrom nemamo šanse protiv, recimo, Švaba ili Španjolaca... Samo se pitam, zašto naši uvijek moraju pobijediti za dlaku. Uvijek je napeto i uskoro ću početi sjedjeti ako će tako igrati...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
SP u rukometu

i rambo plache:

Šola je danas debitirao kao komentator. Vidi se da nije za to mjesto jer bi trebao komentirati, a ne svršavati u mikrofon. 10x je gori od Blažička, a Blažičko ima opravdanje za deranje, bar ima neke karizme.

RTL plaća Šoli da im bude sukomentator, i ja ga razumjem u svakom pogledu jer on za razliku od Blažićka provodi pripreme sa reprezentacijom i to su mu bili suigrači u reprezentaciji kada je briljiro sa svojim obranama i sasvim je normalno da tako emotivno vodi!! Rađe ću njega slušat nego Brkića, jer on se makar uživi u utakmicu i ne valja gluposti za vrijeme cijelog prijenosa, dok ovaj zaključava utakmicu cijelo drugo poluvrijeme!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 22:40 (doktor1).
17 godina
SP u rukometu

HRVATSKA!!!!!!! HRT!!!!!!!!!!!

fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Prvo, svaka čast našima na dobro odigranoj utakmici, korejski golvani su bili jednostavno fenomenalni, obranili su nam realno 7-8 čistih "zicera", to se nije moglo spriječiti. Momčad dobro funkcionira, izmjene obrana-napad bez prigovora, obrana nam odlično funkcionira.. jedino porapvit realizaciju. No, kolko god mi sada tu filozofirali, bitno je da su naši dobili i dva boda su u džepu. SVAKA ČAST!!!!!

Druga stvar, pokudio bi katastrofalno praćenje utakmice (od kadrova, .. zvuka) pogotovo katastrofalno komentiranje njihovih komentatora koji realno nemaju blage veze o rukometu. Ovo gleda cijeli svijet, njihovu (da oprostite) usrani bućkuriš od praćenja utkamice. Zaista, sramota, ovo su trebali prepustiti HRT-u, koji ima ekipu i koji bi obo održali na nekakvom izvjesnom nivou, bez sumnje, a ne ovo, samo mogu reći sramota.

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Dalmatinci--- SP u rukometu je Svjetsko Prvenstvo u rukometu a ne Dalmatinska zajebancija...

ne razumijem o kojoj torcidi se danas pricalo i zasto su se pustale dalmatinske pjesme jer igra hrvatska a ne hajduk !

i ja sam navijac Hrvatske ali sam Rijecanin i to me i smeta !

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Dalmatinci--- SP u rukometu je Svjetsko Prvenstvo u rukometu a ne Dalmatinska zajebancija...

ne razumijem o kojoj torcidi se danas pricalo i zasto su se pustale dalmatinske pjesme jer igra hrvatska a ne hajduk !

Potpis
16 godina

Glavno da smo probili led, a što se tiče rtl-a i vrapci na grani znaju da oni nemaju kvalitetan kadar za nešto takvo kao što je sp u rukometu!

Hrvatska budući prvak svijeta;)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
17 godina
Hacker-ri kaže...

Potpis. nemam ništa protiv ikog, ali igra hrvatska reprezentaciju. čemu: Dalmacijoooooo....., kažu zahvaljujemo torcidi na ovakvoj atmosferi, a ja znam 20 ljudi šta je iz Rijeke išlo dole navijat za HRVATSKU!!!
17 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Joj kako me nerviraaju ti koji su to odlučili da Hrvatska bude domaćin. Ljudi, pa znate vi kolko to sve košta?? Reko bi OK, da smo neka bogata zemla, ali mi Hrvati, pa mi imamo na tisuće druge stvari napravit. kao što su izgradnja novih škola.. da su djeca u jutarnjoj smjeni i još jako jako puno drugih stvari.. Grad Zagreb mora svaki mjesec dati 900000 eura Amerima jer su izgradili njihovi dvoranu.. Pa mi se svagdje guramo, mi "smo na nivou neke njemačke, francuske, italije", mi smo najbolji... joj te priče..

kojim Amerima
Ingra je izgradila dvoranu...a Ingra je nasa tvrtka(najveća u Hrv
Ameri imaju samo koncesiju na dvoranu
i Ameri plačaju Ingri
edit: sad sam pročito o onim lancima
slazem se, katastrofa.....da on kosta 7400 kn nebi ga prodavali za 700 kn
pazi ...čak je zavaren na 4 mjesta(lol pa to je malo...zepter je na 8 mjesta..slučajno sam primjetio...)Smijeh
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 23:09 (angel of fire).
17 godina
SP u rukometu

Ljudi, a prevoditeljica šta je prevodila govor od Mustafe!!! OMG, ona nezna HRVATSKI pravilno pričat i oni ju stave na jednu ovakvu smotru!!! Početak otvaranja: nekakav braek dance, mimika i djete neko šta bezveze lunja po dvorani sa onim mutavim!!!! Kao neki škotski cirkus!!! Organizacija jedna VELIKA NULA!!!

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ljudi, a prevoditeljica šta je prevodila govor od Mustafe!!! OMG, ona nezna HRVATSKI pravilno pričat i oni ju stave na jednu ovakvu smotru!!! Početak otvaranja: nekakav braek dance, mimika i djete neko šta bezveze lunja po dvorani sa onim mutavim!!!! Kao neki škotski cirkus!!! Organizacija jedna VELIKA NULA!!!

Stvarno sam očekivao više, rtl bi trebalo uvrstit u matematiku kao neku konst katastrofe
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

ma daj jadno skroz...otvaranje presmesno bilo nemogu verovat hahah

17 godina
SP u rukometu

A kad su ubacili gadovi reklamu za vrijeme utakmice i to ono u zadnjim minutama kad je bilo najnapetije,trajao je time out i onda oni stave split screen i na jednoj polovici idu reklame!

Nisam mogao vjerovati!pa da jedan sat ne mogu izdrzat bez reklame,SRAMOTA!

Only God will judge me
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

A kad su ubacili gadovi reklamu za vrijeme utakmice i to ono u zadnjim minutama kad je bilo najnapetije,trajao je time out i onda oni stave split screen i na jednoj polovici idu reklame!

Nisam mogao vjerovati!pa da jedan sat ne mogu izdrzat bez reklame,SRAMOTA!

Hehe, nije da sad branim RTL, ali i HRT je stavljao reklame u svakoj rukometnoj utakmici i nije bilo split-screena. Uostalom, RTL je komercijalna TV koja živi od reklama... Ja mislim da je taj split-screen još za pohvalu, a i naravno da će stavit reklame kad veliki broj ljudi gleda nešto važno (u ovom slučaju rukomet) jer tada je cijena minutaže za reklamu dosta skupa.

Pogledaj npr., SAD. Oni u finalu (superbowlu), a i u svakoj utakmici američkog nogometa, za svaki prekid (a ima ih dosta) ubace reklame.

Zato, umjesto SRAMOTE, ja RTL-u dajem POHVALE za način na koji stavljaju reklame!
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 9:20 (i_rambo_plache).
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

SP u rukometu će dobit Hrvatska, u to sam siguran. Što se tiče televizija koje prenose utakmice na naše male ekrane, slažem se da bi HRT bolje odradio posao od RTL-a, ali mi je zlo kad svugdje svaka televizija stavlja reklame, pogotovo za vrijeme sportskih događanja. Proklete i reklame i oni koji ih puštaju!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke. Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
SP u rukometu

Nakon svega...jedva čekam dadilju, fali mi . SmijehSmijehSmijeh

17 godina
neaktivan
SP u rukometu

ugh ja za vijeme ovog prvenstva odoh u Francusku, TAMO NEMA REKLAMA!!!

Utakmica je bila strašna, napeta do eto zadnje sekunde, al eto kako sam i pretpostavio komentatori su mi pokvarili doživljaj...

mislim mi moramo krištat, čupat kosu i bacat se po podu, a NE komentatori! UŽAS

Zašto one reklame? Šta misle da u onakom trenutku moramo imat pauzu z WC?? WTF? Kad je takva utakmica NE IDE se a WC dok panika ne prođe, šta ne? lol

a š se objektivnosti tiće,da to smo sv već primijetili kod svih HR komentatora (na žalost)

ako igra dinamo i arsenal objektivnost komentatora je opravdana, jer i mi "drugi" navijamo tad za dinamo (iako to na priznajemo lol) al halooooooooo kad se igra u HNLu i igra dinamo i rijeka, eeeeeee onda bi trebalo bit na nivou i NE past sa stolice od sreće kad kad dinamo da gol .....eeeeeeh

uglavnom zaboravili smo zašo smo ovdje , ipak je repka u pitanju i oni su u prvom planu,iako imamo mi gledatelji pokvaren užitak do boli!!!

a što se tiće love uložene u to prvenstvo, pa šta se neće sve to vratit i pokrit toškove do kraja prvenstva? ja mislim da DA!

ali šteta je što će rtl pobrat većinu te love od prodaje prijenosa a ne htv...mislim da bi bolje bilo za nas da htv uzme tu lovu (za treći, sportski kanal), a ne da se neki već bogati švabo još više obogati!!!!

ali tu opet dolazi sanader na vidjelo! Pljuju se slovenci što su produljili pregovore(mslim da nam samo rade uslugu,bili mi svijesni ili ne), a tjedan dana prije toga se demonstriralo protiv sanadera jer sve odlazi u privatizaciju i u tuđe ruke, a HRVATIMA ništa!!!!!!! eeeeeeee zato ajmo sad još malo pljuvat po slovencima i nakon toga GLEDAT SP u Hrvatskoj ALI na ŠVAPSKOJ televiziji i bogatit već bogate švabe i gledat kako lova odlazi u tamo neki grad kojem ni ime neznamo izgovorit!

i ko sad tu spada glup? Gledam lijevo, a od tamo ne dolazi opasnost....

Btw nadam se da nisam previše skrenuo(općenito, ne nisam na nićemu lol), da nisam previše skrenuo sa teme i da nisam nekog uvrijedio.....

no hard feelings

Živio balić, njegova kompanija i repka, dole rtl lol

pozdrav

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice