SP u rukometu

poruka: 358
|
čitano: 62.165
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Najvažnija je pobjeda! a najslađa pobjeda je u zadmjim sekundamaOsmijeh

17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ma ja će se danas prebaciti na DSF

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Dobro su govorili za Ćupića - da bi mogao bit najveća nada. Još kad se još malo uigra bit će odličan.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
SP u rukometu

Meni se samo otvaranje, a pogotovo govori nisu ni malo svidjeli.

Bilo je toliko neslaganja i pogrešaka da je to sramota.

A ona prevoditeljica govori najružniji engleski kaj sam ikad čul!

Tekma, to je već druga stvar-ja sam bil 100% siguran da bude neizvjesno jer Koreanci na isti način igraju i nogomet, ko i njihova ženska reprezentacija.

Uostalom, prošli put dok smo gubili pred sam kraj i tresli se od adrenalina-bili smo prvaci svijetaCool

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Nisam čitao sve postove ali samo da ubacim svoje dojmove. Dakle - što se tiče rukometaša bilo je ok.. malo su ga komplicirali s nekim akcijama i vidi se da im je prva tekma na prvenstvu, al mislim da će s vremenom biti sve bolje.

A što se tiče RTL-a tehnička priprema im je solidna (iako je moglo i bolje), ali komentatori... - loše. Na tome području oni (a i nova) HRT-u nisu ni do koljena. Šola je još ok, je da malo previše vrišti, ali ga se može razumjet, ipak je rukomet njegov život i emotivno to doživljava, ali ovaj brkić (ili kak se već zove) i ostali "komentatori"... Mislili su si ovim prvenstvom podić ugled (pretpostavljam) ali što se mene tiče - sad su mi još odbojniji. (moje mišljenje)

NAPRIJED HRVATSKA ! Smijeh

16 godina
neaktivan
SP u rukometu

nije hrvatska igrala niti loše niti dobro,ipak u zadnji čas se spasiti treba znat.

Ali što se tiče rtl-a katastrofa hrt bi to mnogo bolje i žao mi je što navijači nisu baš naše bodrili, zar je teško vikati "u boj..."," hrvatska..."

Ivan
17 godina
neaktivan
RE: SP u rukometu
i_rambo_plache kaže...

A komentar same igre... Solidno, ali s takvom igrom nemamo šanse protiv, recimo, Švaba ili Španjolaca... Samo se pitam, zašto naši uvijek moraju pobijediti za dlaku. Uvijek je napeto i uskoro ću početi sjedjeti ako će tako igrati...

Radi filmskog doživljaja ;) Neizlječivi sindrom naše repke. Takvi smo, kakvi smo, glavno da pobijeđujemo!!
Najgore u životu jest biti prosječan
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Bija san jucer i predobro je bilo...atmosfera je mogla bit i bolja al je super bila( bar uzivo)...igra nije al eto dobili smo :cheers:
sve u svemu ODLICNO!
Pogotovo onih prvih 5-10 sec kad udjes u arenu...nevirujes svojim ocima..pitas se:Pa jesam li u zap.Europi? Belji seSmijeh
ma famozno

bilo je sve super Cool

evo jedna drska reklamica

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=501350&page=250

..s dobrim proizvodom Smijeh (stavio sam neke slike otvaranja)

tu mozete naci dosta o arenama/dvoranama i tako..

ajde pozz

yeah...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 21:11 (dnk14).
17 godina
SP u rukometu

Evo dobili kuvajt, ali moram primjetiti da, ako nam se ne popravi postotak obrane golmana neće biti lako protiv španjloaca itd. Užas, ako su imali skupa 6 obrana, a to je za borbu za postolje pre, pre, pre malo!!!!

16 godina
SP u rukometu

u pravu s glomani i obrana nisu baš na nivou, eto i danas se tek oko 20 min nešto probudili

i nema euforije ovo je bia kuvajt, a španjolci će bit puno teži, al ide ide

naprid momci eeeeeeeeeeeee

16 godina
SP u rukometu

Šteta što Vlado Šola više ne brani.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ljudi to branjenje je 85%sreća a 15%talent,znanje,iskustvo.Jedan dan te ide drugi ne.

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
17 godina
SP u rukometu

Ma kakva sreća, a ne znanje (naravno bez sreće nema ništa, ali ne u tolikom smislu kako ti kažeš). Sta jedan Hvidt ima stalno sreće!!!??? Šta golmani od koreje imaju sreće već dvije utakmice zaredom? Pa di je Gavrilović ostavio tu sreću, da od olimpijade nije sakupio 10 obrana u utakmici (reprezentacija)?

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ma kakva sreća, a ne znanje (naravno bez sreće nema ništa, ali ne u tolikom smislu kako ti kažeš). Sta jedan Hvidt ima stalno sreće!!!??? Šta golmani od koreje imaju sreće već dvije utakmice zaredom? Pa di je Gavrilović ostavio tu sreću, da od olimpijade nije sakupio 10 obrana u utakmici (reprezentacija)?

Ljudi se dijele na: 1. ljude
                              2. golmane :D
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
SP u rukometu

Bit će gusto danas..

Nema tu prognoze, samo očekivanja!

Vidjet ćemo naše u jednoj pravoj tekmi.

Španjolci su to već imali sa Švedskom i izgubili...

Nadam se najboljem-pobjedi naših

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Idem na utakmicu Hrvatska - Španjolska !!!!!!!CoolOsmijehCool

Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

Najjači mi je lik koji je jedan dan nazvao hrt2 (radio) u vrijeme kad imaju emisije o SP-u...
Veli "ovo što rtl radi nije normalno, zato ja fino upalim rtl, ugasim zvuk na tv-u i upalim si radio na HRT2 i tako barem slušam kak se spada!!!"

Svaka čast!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Mi ćemo pobijediti, mi smo prva klasa (a i igramo na domaćem terenu Nevinašce).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ajmo hrvatska sad trebamo španjolce dobiti!!

16 godina
neaktivan

ide ide krenulo je Smijeh

16 godina
SP u rukometu

He he vodimo, nadam se pobjedi AJMO PAKLENI !!

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
SP u rukometu

ma čupić će za par godina biti najbolji hrv. rukometaš sa duvnjakom! i sad je sjajan a među najmlađima je

drago mi je i što je moj prezimenjak hehe a čak mi je možda i neki daljnji rođak!

btw nije ĆUPIĆ nego ČUPIĆ! uh kako mrzim kad ljudi pišu Ćupić!Namigiva

17 godina
SP u rukometu

Sudci nas DOSLOVNO pokradaju!! Španjolci nemaju rješenja pa ih sudci dižu.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
17 godina
neaktivan
TOMs kaže...

Najjači mi je lik koji je jedan dan nazvao hrt2 (radio) u vrijeme kad imaju emisije o SP-u...
Veli "ovo što rtl radi nije normalno, zato ja fino upalim rtl, ugasim zvuk na tv-u i upalim si radio na HRT2 i tako barem slušam kak se spada!!!"

Svaka čast!

kakva legenda...to moram isprobat! ;)
yay posto sam larva! xD
16 godina
SP u rukometu

Jeste vidjeli Alilovića, kako lik dobro brani svaka mu čast!

16 godina
SP u rukometu

tužno pa domaćini bi trebali imat podršku sudaca,tako je svugdi osim kod nas

uostalom već smo navikli da nas kradu, zar ne?

ali šta je previše previše je 12min, dok španjolcima 2min

stvarno al nije bitno igramo odlično, najbolje do sad golman proradia obrana isto a napad dobar ka uvik

još da je i drugo poluvrijeme odigrat ovako... niko nas neće zaustavit kasnije ako budemo ovako igrali

ajmo naši Smijeh

16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Ranije sam rekao, a sad kažem i vama, Španjolci nemaju šanse protiv nas. Sredit ćemo ih tako temeljito da se neće ni okrenut, a već će lopta u golu završit.NamigivaSmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina

Bravo majstori! Svaka časti duvnjak,čupić,alilović...ma svi!

http://www.nfl.com/
16 godina
neaktivan
SP u rukometu

Jesam reko da ćemo ih sredit?! Deset razlike, kako lijepa brojka... Obrisali smo pod s njima! Živjeli Hrvati!!!SmijehSmijehSmijehCoolOsmijehBelji seNamigiva

17 godina
SP u rukometu

HRVATSKA!!!! Genijalno sam tako nastavite

fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema when i'll be rich, you'll be my bitch
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice