Najvažnija je pobjeda! a najslađa pobjeda je u zadmjim sekundama
Najvažnija je pobjeda! a najslađa pobjeda je u zadmjim sekundama
Ma ja će se danas prebaciti na DSF
Dobro su govorili za Ćupića - da bi mogao bit najveća nada. Još kad se još malo uigra bit će odličan.
Meni se samo otvaranje, a pogotovo govori nisu ni malo svidjeli.
Bilo je toliko neslaganja i pogrešaka da je to sramota.
A ona prevoditeljica govori najružniji engleski kaj sam ikad čul!
Tekma, to je već druga stvar-ja sam bil 100% siguran da bude neizvjesno jer Koreanci na isti način igraju i nogomet, ko i njihova ženska reprezentacija.
Uostalom, prošli put dok smo gubili pred sam kraj i tresli se od adrenalina-bili smo prvaci svijeta
Nisam čitao sve postove ali samo da ubacim svoje dojmove. Dakle - što se tiče rukometaša bilo je ok.. malo su ga komplicirali s nekim akcijama i vidi se da im je prva tekma na prvenstvu, al mislim da će s vremenom biti sve bolje.
A što se tiče RTL-a tehnička priprema im je solidna (iako je moglo i bolje), ali komentatori... - loše. Na tome području oni (a i nova) HRT-u nisu ni do koljena. Šola je još ok, je da malo previše vrišti, ali ga se može razumjet, ipak je rukomet njegov život i emotivno to doživljava, ali ovaj brkić (ili kak se već zove) i ostali "komentatori"... Mislili su si ovim prvenstvom podić ugled (pretpostavljam) ali što se mene tiče - sad su mi još odbojniji. (moje mišljenje)
NAPRIJED HRVATSKA !
nije hrvatska igrala niti loše niti dobro,ipak u zadnji čas se spasiti treba znat.
Ali što se tiče rtl-a katastrofa hrt bi to mnogo bolje i žao mi je što navijači nisu baš naše bodrili, zar je teško vikati "u boj..."," hrvatska..."
A komentar same igre... Solidno, ali s takvom igrom nemamo šanse protiv, recimo, Švaba ili Španjolaca... Samo se pitam, zašto naši uvijek moraju pobijediti za dlaku. Uvijek je napeto i uskoro ću početi sjedjeti ako će tako igrati...
Bija san jucer i predobro je bilo...atmosfera je mogla bit i bolja al je super bila( bar uzivo)...igra nije al eto dobili smo :cheers:
sve u svemu ODLICNO!
Pogotovo onih prvih 5-10 sec kad udjes u arenu...nevirujes svojim ocima..pitas se:Pa jesam li u zap.Europi?
ma famozno
bilo je sve super
evo jedna drska reklamica
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=501350&page=250
..s dobrim proizvodom (stavio sam neke slike otvaranja)
tu mozete naci dosta o arenama/dvoranama i tako..
ajde pozz
Evo dobili kuvajt, ali moram primjetiti da, ako nam se ne popravi postotak obrane golmana neće biti lako protiv španjloaca itd. Užas, ako su imali skupa 6 obrana, a to je za borbu za postolje pre, pre, pre malo!!!!
u pravu s glomani i obrana nisu baš na nivou, eto i danas se tek oko 20 min nešto probudili
i nema euforije ovo je bia kuvajt, a španjolci će bit puno teži, al ide ide
naprid momci eeeeeeeeeeeee
Šteta što Vlado Šola više ne brani.
Ljudi to branjenje je 85%sreća a 15%talent,znanje,iskustvo.Jedan dan te ide drugi ne.
Ma kakva sreća, a ne znanje (naravno bez sreće nema ništa, ali ne u tolikom smislu kako ti kažeš). Sta jedan Hvidt ima stalno sreće!!!??? Šta golmani od koreje imaju sreće već dvije utakmice zaredom? Pa di je Gavrilović ostavio tu sreću, da od olimpijade nije sakupio 10 obrana u utakmici (reprezentacija)?
Ma kakva sreća, a ne znanje (naravno bez sreće nema ništa, ali ne u tolikom smislu kako ti kažeš). Sta jedan Hvidt ima stalno sreće!!!??? Šta golmani od koreje imaju sreće već dvije utakmice zaredom? Pa di je Gavrilović ostavio tu sreću, da od olimpijade nije sakupio 10 obrana u utakmici (reprezentacija)?
Bit će gusto danas..
Nema tu prognoze, samo očekivanja!
Vidjet ćemo naše u jednoj pravoj tekmi.
Španjolci su to već imali sa Švedskom i izgubili...
Nadam se najboljem-pobjedi naših
Idem na utakmicu Hrvatska - Španjolska !!!!!!!
Najjači mi je lik koji je jedan dan nazvao hrt2 (radio) u vrijeme kad imaju emisije o SP-u...
Veli "ovo što rtl radi nije normalno, zato ja fino upalim rtl, ugasim zvuk na tv-u i upalim si radio na HRT2 i tako barem slušam kak se spada!!!"
Svaka čast!
Mi ćemo pobijediti, mi smo prva klasa (a i igramo na domaćem terenu ).
Ajmo hrvatska sad trebamo španjolce dobiti!!
ide ide krenulo je
He he vodimo, nadam se pobjedi AJMO PAKLENI !!
ma čupić će za par godina biti najbolji hrv. rukometaš sa duvnjakom! i sad je sjajan a među najmlađima je
drago mi je i što je moj prezimenjak hehe a čak mi je možda i neki daljnji rođak!
btw nije ĆUPIĆ nego ČUPIĆ! uh kako mrzim kad ljudi pišu Ćupić!
Sudci nas DOSLOVNO pokradaju!! Španjolci nemaju rješenja pa ih sudci dižu.
Najjači mi je lik koji je jedan dan nazvao hrt2 (radio) u vrijeme kad imaju emisije o SP-u...
Veli "ovo što rtl radi nije normalno, zato ja fino upalim rtl, ugasim zvuk na tv-u i upalim si radio na HRT2 i tako barem slušam kak se spada!!!"
Svaka čast!
Jeste vidjeli Alilovića, kako lik dobro brani svaka mu čast!
tužno pa domaćini bi trebali imat podršku sudaca,tako je svugdi osim kod nas
uostalom već smo navikli da nas kradu, zar ne?
ali šta je previše previše je 12min, dok španjolcima 2min
stvarno al nije bitno igramo odlično, najbolje do sad golman proradia obrana isto a napad dobar ka uvik
još da je i drugo poluvrijeme odigrat ovako... niko nas neće zaustavit kasnije ako budemo ovako igrali
ajmo naši
Ranije sam rekao, a sad kažem i vama, Španjolci nemaju šanse protiv nas. Sredit ćemo ih tako temeljito da se neće ni okrenut, a već će lopta u golu završit.
Bravo majstori! Svaka časti duvnjak,čupić,alilović...ma svi!
Jesam reko da ćemo ih sredit?! Deset razlike, kako lijepa brojka... Obrisali smo pod s njima! Živjeli Hrvati!!!
HRVATSKA!!!! Genijalno sam tako nastavite