Skuteri, motori...

poruka: 82
|
čitano: 46.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Skuteri, motori...
doky01akablava kaže...
Magnum1654 kaže...

evo već 2 mjeseca vlasnik kawasakija er 5, 500ccm, 50ks, super motorčić, sjedi pali vozi, ove godine planiram neku turu do mora

{#}

jedna slikica od mene

lijep motor,jel to sa A2 kategorijom ?

ali to se meni ne svidja,i cuo sam da ima problema sa kocnicama,pogotovo sa bubnjevima,ja cu ici uskoro na Kawasaki ZX250r ili Hyosung 250 :)

Da to je najjače kaj se može vozit s A2, ovoga čitao sam i ja dosta o tom motoru i kočnicama prije neg kaj sam ga kupio,  ali kad se stavi dobra prednja guma (njegova serijska je dosta plastična) motor koči odlično, bez blokiranja kotača, znam iz iskustva i nekoliko jačih kočenja, iza je bubanj koji funkcionira bez greške, tako da ne treba uvijek vjerovati pričama...

13 godina
neaktivan
Skuteri, motori...

Decki jel vozil ko hyosung te450 atv da malo objasni motor!kum je nasal povoljno  pa da se prvo rapitamo malo o njemu!?

16 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Decki jel vozil ko hyosung te450 atv da malo objasni motor!kum je nasal povoljno  pa da se prvo rapitamo malo o njemu!?

sta te tocno zanima?
super quadic za ok novce, snage ima, mozda malo poveca tezina zeza, ali ok je.

bila jedna super ponuda na njuskalu sa brdo opreme , odmah bi kupio da sam tada imao novce.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Demzi94 kaže...

sta te tocno zanima?
super quadic za ok novce, snage ima, mozda malo poveca tezina zeza, ali ok je.

bila jedna super ponuda na njuskalu sa brdo opreme , odmah bi kupio da sam tada imao novce.

ma kum se dvoumi izmedu adly 500s i tog hyosunga zanima ga kakav je opcenito motor dal se isplati kupovat i kakav je na "offroad" stazi!

16 godina
neaktivan
Skuteri, motori...
Od tih dva, ja bi uzeo adlya.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Od tih dva, ja bi uzeo adlya.

to sam si i mislio da bus rekal !

Bili smo malo gledali polovne ktm-ove al od toga nis jel koklo vidim polovni su skuplji neg novi adly i jos ih treba homologirat!

Sad po novom zakonu se smije atv vozit sa B kat.???

16 godina
neaktivan
Skuteri, motori...
Da, smije se.
16 godina
Skuteri, motori...

Ja sljedecih dana dobivam RS 125 i neopisivo sam sretan,preporod nakon RS 50,ova ide otvorena 30 i nesto konja nekih 170 kmh :)

jel ima kakvih bikera da bi se dogovorili za zajednicke voznje,ja sam inace sa podrucja Slav. Broda

13 godina
neaktivan

Ja imam baotiana 50ccm imam problem sletelo mi je ovo crijevo i sada ne znam kamo ga stavit(crveno zaokruženo) Da li možda netko zna?

13 godina
neaktivan

evo slike

14 godina
neaktivan
Skuteri, motori...

Trenutno u vlasništvu prekrasnog Z750 2008.  god. , te Gilera Runner 2007. godište sa DREvolution 70, Polini sekundar 16/47 i Malossi MHR auspuh sa Arrow prigušivaćem.

Mada mislim da sam ovo uzalud pisa jer stvarno ima malo ljudi ovde koji se razume u motore ili im je to hobi.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
16 godina
Skuteri, motori...

evo ljudi imam jedno pitanje.....ima motor na 4 kotaca....nije za cesto vec samo off roud ali to nije ni bitno stvar je u tome sta mi se baterija preko noci jednostavno isprazni iako je nova ....napunim je preko noci i upali bez problema ali cim je ostavim bez da se puni nece iduce jutro da se upali....

FC Barcelona
14 godina
neaktivan
Skuteri, motori...

Najvjerojatnije ti je loš akomulator. Ako ti je pod garancijom trebao bi tražiti zamjenu.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
16 godina
Skuteri, motori...

to se desava s svim akumulatorima koje sam kupio 3 su nova bila.....tako da do baterije nije!

FC Barcelona
14 godina
nesto ti mora sisat bateriju
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
Skuteri, motori...

pa kazem nesto da ali sta neznam....do baterije nije na to mislim da nije pokvarena ili tako nesto....vjerojatno mi negdje vuce struju ali di to neznam.....pa ako neko ima kakva iskustva i ideja molio za pomoc!

FC Barcelona
14 godina
neaktivan
Skuteri, motori...

Prvo napiši koji je motor marku i model.

Moguće je da ti se pokvarija alternator i ne puni se akomulator.

Na alternatoru ti je dosta sojetljiv gretzov spoj koji zna dosta često pregoriti na nekvalitetnijim motorima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 16:59 (irumora).
15 godina
neaktivan
Skuteri, motori...
Ovako, potrosile su mi se rolice na apriliji sr 50 i moram kupovat nove. Primjetio sam da se razlikuju po tezini, a posto se ne razumijem u to, molio bih nekoga da objasni koje su bolje za sto itd.
http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
15 godina
neaktivan
Skuteri, motori...
Ajde ljudi! Pa di ste?
http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
10 godina
neaktivan
Skuteri, problem

Pozz svima.Jedno pitanje:da mozda neko ne zna koji je razlog sto mi motoric (50 kubika) kad ga upalim tokom dana prvi put i ako se vozim na dužu relaciju il kad koga povezem pocinje da ostavlja za sobom ogroman oblak dima.? To je tek nakon sto se zagrije kao sam napisao vec.    hvala unaprijed

9 godina
neaktivan
Skuteri, motori...

imam problem s megelliem 125, odvojila mi se sajla za benzin od motora, di to ide i kako popraviti? hvala

14 godina
Skuteri, motori...

Pozdrav svima!
Nešto me zanima, obilazite li auta dok čekaju na semaforu? Nedavno sam počeo voziti skuter, pa ne znam ni kakav je zakon po pitanju, ali vidim da 90% ljudi to radi. Jedino se ja u prometu vozim kao i auto tj. normalno čekam u koloni 

Ništa ne ostavljam nezavrš
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice