Cura u potrazi za autom

poruka: 126
|
čitano: 21.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Cura u potrazi za autom
woodgamesfx kaže...

Ja sam prije 4 godine uzeo novi Peugeout 207 sport , isti ovakav : http://www.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2007/11/tc-gti-1.jpg , manje više je to ženski auto {#} , mislim da bi ti se svidio , ako se odlučiš na 207 mogu ti pomoći oko savjeta.

Ajme kud peugeot {#}

Od jedno 25 firmi koje su bolje uzmeš baš to... {#}

15 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

Ovaj sa slike je najs

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

mislim da thedream ima para, da bi postao najveći kolekcionar auta na svijetu ... svaku kantu bi si dopeljal doma hahaha {#} (ne mislim ovime na pežota)

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
woodgamesfx kaže...

Ja sam prije 4 godine uzeo novi Peugeout 207 sport , isti ovakav : http://www.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2007/11/tc-gti-1.jpg , manje više je to ženski auto {#} , mislim da bi ti se svidio , ako se odlučiš na 207 mogu ti pomoći oko savjeta.

Ajme kud peugeot {#}

Od jedno 25 firmi koje su bolje uzmeš baš to... {#}

Tada je bio Best Buy

thedream kaže...

Ovaj sa slike je najs

Da , odlično izgleda, ali baš nema neke sport vrline, ili ja previše očekujem.

Točno izgleda ovako :

( slikano ove godine )

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 18:23 (woodgamesfx).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

mislim da thedream ima para, da bi postao najveći kolekcionar auta na svijetu ... svaku kantu bi si dopeljal doma hahaha {#} (ne mislim ovime na pežota)

Ma od Pežota samo priznam 404 beli, kabrio. {#}

Inače dobro si primjetio, jedno 30 krambolida bi uzeo sigurno {#}..mislim, svojedobno su to bili pic-pic auti, danas jbg ni pas neće po njima p*šati.

Ajmo na temu bolje.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 18:25 (thedream).
15 godina
neaktivan
thedream kaže...
nine kaže...

Ma od Pežota samo priznam 404 beli, kabrio. {#}

Hehe sječam se moj stari jejednom imao 504 : http://www.peugeotclub.eu/graphics/gallery/full/95_5042.jpg , koji je to bio komfor :)

15 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

uhh nema me pola dana i dvije nove stranice {#}  .. računala sam da radim oko 18 000-20 000 km na godinu, pa bi mi se isplatio benzinac nakon nekih 5 godina.. puno je to pa se bacam na gledanje benzinaca koje sam do sad ignorirala..koji najmanje trosi i ima solidnu opremu moj je {#}

kad se odlucim za top dva jos se mozda javim za savjet. ovako hvala vam puno i sretno mi bilo !!

15 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

ma znam da bi si uzeo i 207cc ... priznaj {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

ma znam da bi si uzeo i 207cc ... priznaj {#}

I winbeldn značku nalijepio supergluom sastrane

Cemetary gates
13 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

Što kažeš na ovaj, pravi ženski:

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
14 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

There, I fixed it :).

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 19:11 (BMK).
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
mate960 kaže...

Starci mi posjeduju Peugeot 308 1.6 90ks i Clio 1.2 75ks.

Relacija Zadar- Zagreb i natrag, ista kilometraza, ista kolicina goriva. Peugeot izdrzi to sve i jos ostane goriva za dodatnih 100kn okruglo, dok Clio moras tankati na pola puta natrag {#}

Ajme kako onda stišćete tog clia... Ja idem twingom koji ima isti motor i ostane mi 3/8 tanka... (rijeka zagreb i nazad...)

Pa i ne gazimo ga nesto, 120 prosjecno, ali bar da je mrvicu duza peta da ne dere stalno na 3800+rpm

Ofc.
17 godina
Cura u potrazi za autom

Upravo sam predložio na jednom ženskom forumu svim curama sa manjkom samopoštovanja i stavom "nikog ne zanimam"

da dođu ovdje i napišu thread u ovom stilu. S tim da subjekt variraju ...

"u potrazi za autom/stanom/kompjuterom/grafičkom/igricom/iskusnim BF3 gamerom/duhovno-moralnim guruom/........."

Ono, zar bi stvaarno bug trebao biti mjesto koje će prevagnuti na koju stranu istovariti sto tisuća kuna za vozilo?

Uz 90% populacije premlade za vozačku?

OK, da nebudem offtopic: djevojko, kupi novi model koji je tek izašao - bit ćeš dulje vremena u modi, i auto će se lakše prodat nakon upotrebe.

17 godina
Jakovp kaže...
mate960 kaže...

Starci mi posjeduju Peugeot 308 1.6 90ks i Clio 1.2 75ks.

Relacija Zadar- Zagreb i natrag, ista kilometraza, ista kolicina goriva. Peugeot izdrzi to sve i jos ostane goriva za dodatnih 100kn okruglo, dok Clio moras tankati na pola puta natrag {#}

Ajme kako onda stišćete tog clia... Ja idem twingom koji ima isti motor i ostane mi 3/8 tanka... (rijeka zagreb i nazad...)

Moj Twingo od 75 KS (2003.) se ne spušta ispod 7.5 litara, ljeti pod klimom, zimi, svejedno, dva decilitra gore ili dole. 

14 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Moj Twingo od 75 KS (2003.) se ne spušta ispod 7.5 litara, ljeti pod klimom, zimi, svejedno, dva decilitra gore ili dole. 

Hebiga, da se mene pita, nista ispod 1.6 nije prihvatljivo, cak ni za grad. Najvise potrosnja dolazi do izrazaja na cca 110+km/h kod tih motora male kubikaze i momenta, jer im okretaju rastu u nebo.

Na autocesti je taj 1.2 uzasan, preslab, bucan, rastrosan itd.

Ofc.
15 godina
odjavljen
Kristyans kaže...

A gledaj, malo je noviji motor, a i ja zbilja štedljivo vozim, ali naravno ne sporo. I meni bi trošio 7.5 da vozim samo po gradu, Rijeka je katastrofa što se toga tiče (puno gustih semafora i uzbrdica), ali sam malo izvan grada pa se djelomično vozim po otvorenoj cesti.

15 godina
odjavljen
mate960 kaže...
Kristyans kaže...

Hebiga, da se mene pita, nista ispod 1.6 nije prihvatljivo, cak ni za grad. Najvise potrosnja dolazi do izrazaja na cca 110+km/h kod tih motora male kubikaze i momenta, jer im okretaju rastu u nebo.

Na autocesti je taj 1.2 uzasan, preslab, bucan, rastrosan itd.

Istina, ali zato ga ne šibaš 150 nego umjerenih 120, iako ako nije uzbrdica ide fino i 135.

Ipak za potrošnju je najgori grad poput Rijeke, autoput je ništa prema tome, na autoputu možeš uštediti itekako ako želiš.

14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Istina, ali zato ga ne šibaš 150 nego umjerenih 120, iako ako nije uzbrdica ide fino i 135.

Ipak za potrošnju je najgori grad poput Rijeke, autoput je ništa prema tome, na autoputu možeš uštediti itekako ako želiš.

Clio 1.2 '04 vec na 120 ide na 3500rpm. Pa da i zanemaris potrosnju, to je odvec bucno.

Ofc.
15 godina
odjavljen
mate960 kaže...
Jakovp kaže...

Clio 1.2 '04 vec na 120 ide na 3500rpm. Pa da i zanemaris potrosnju, to je odvec bucno.

Ja volim buku i tvrd ovjes, tako osjetim auto {#}

Možda je moja 5. brzina mrvičicu duža, ide do 165.  Jedino su prve tri prekratke, pa se to nadomješta 4 i 5, pa je prijelaz iz 4 u 5 malo "mrtav". Ali zato kad prođe 130 počne vući hehe (moment mu inače naglo raste u jednoj točci)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 21:19 (Jakovp).
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Ono, zar bi stvaarno bug trebao biti mjesto koje će prevagnuti na koju stranu istovariti sto tisuća kuna za vozilo?

Na forumu postoji kategorija Razno.. onda, zašto ne?

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
mate960 kaže...
Jakovp kaže...

Noga vozača utječe na potrošnju i do 30%.. Stari i brat tjeraju scenica 1.6 16V na 9-10 litara prosječne, meni troši 7l, kad se potrudim i 6.. a prosječna brzina manja 5-10 km (prema računalu u atomobilu)..

Što se tiče buke u Cliu, nema te buke što dobar audio sistem ne anulira.. ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
ferovca1 kaže...
overhaul kaže...

Autorica threada, zadnja poruka:

kad se odlucim za top dva jos se mozda javim za savjet. ovako hvala vam puno i sretno mi bilo !!

....

dakle s kim i vi vodite dalje ove silne OFFTOPIC debate ?

15 godina
overhaul kaže...
ferovca1 kaže...
overhaul kaže...

Autorica threada, zadnja poruka:

....

dakle s kim i vi vodite dalje ove silne OFFTOPIC debate ?

to sam i sam napisao par stranica prije, ali on se ne slazu{#}

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Offtopic je al nek se nade- uspjeli smo natjerati 308-icu na autocesti na 4.5L, sa 4 osobe unutra {#}

Ofc.
13 godina
woodgamesfx kaže...

207 je super auto, jest da ima ponekih mana, ali sve ovisi na kakvog se naleti, ali tako je i kod svih marki automobila...

ja vozim 206 2001. godina i ulaganja, osim u ovjes, nema... toči vozi servisiraj... dok čujem da nekim frendovima na 206 često nešto ode

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 10:40 (chupa206).
16 godina
Cura u potrazi za autom

samo bi rekao,ovdje ima malo kompetentih osoba koje mogu mladoj djevojci ili bilo kome preporuciti prvi automobil

bolje otidji na neki auto forum i tamo pitaj,sto se tice manjih auta,clio ti je najbolji po pitanju svega,pežoe zeza dosta elektronika,škoda fabia nije takodjer losa

i jos kad bi plin ugradila,zapravo plin postaje neisplativ

17 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
pežoe zeza dosta elektronika

Da, vjerojatno je baš zato 207 proglašen kao najpouzdaniji automobil u Europi (ne u svojoj klasi, već općenito).

Ne znam otkud ljudima te priče, dezinformacije se valjda prenose okolo u stilu netko je 'čuo nešto'...

Da su takve bapske priče stvarno istina, sumnjam da bi njemački ADAC proglasio modele 107, 207 i 308 među tri najbolja u svojim kategorijama.

207 je zauzeo 2. mjesto na ljestvici pouzdanosti (od 23 modela), a 1. mjesto od ne-njemačkih automobila. I to je četvrta godina zaredom da je od ADAC-a dobio najveću ocjenu.

16 godina
macak kaže...
doky01akablava kaže...
pežoe zeza dosta elektronika

Da, vjerojatno je baš zato 207 proglašen kao najpouzdaniji automobil u Europi (ne u svojoj klasi, već općenito).

Ne znam otkud ljudima te priče, dezinformacije se valjda prenose okolo u stilu netko je 'čuo nešto'...

Da su takve bapske priče stvarno istina, sumnjam da bi njemački ADAC proglasio modele 107, 207 i 308 među tri najbolja u svojim kategorijama.

207 je zauzeo 2. mjesto na ljestvici pouzdanosti (od 23 modela), a 1. mjesto od ne-njemačkih automobila. I to je četvrta godina zaredom da je od ADAC-a dobio najveću ocjenu.

znaci ti si strucniji od mehanicara koji se 25 godina bavi automobolima i proslo mu je kroz ruke sve i svasta.

skaces ko lav kada netko napise slucajno o pežou,*ebo pouzdanost,znaci to se gleda ko kupnje bilo novog ili polovnog automobila ?

bapske price,potvrdjeno od par mehanicara,a i uostalom ovo nije mjesto  za takve rasprave,ne to netko nije cuo,znam 3 osobe kojemu je elektronika zezala na pezou ne na 207-ici koja je po meni osobno zivo *ranje i prije bi vozio klija ili korsu.
opet,za passata b5 1.9 tdi mogu reci nepoderiv auto i motor,vuce pristojno,opet ce netko poslati dezinformaciju da trosi puno i da je sklon kvarovima,sto ja mogu vlastorucno demantirati.

http://www.google.hr/#hl=hr&sa=X&ei=Bs0yT6WVHsaKswb6h-HKDA&ved=0CBoQvwUoAQ&q=peugeot+elektronika&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=370d134d37c824c8&biw=1680&bih=925

17 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Jedan mehaničar nije nikakav stručni autoritet.

Tri osobe nisu nikakav statistički uzorak.

Ja vjerujem jedino neovisnim i nepristranim kompanijama koje se bave sustavnim istraživanjem i analizom tržišta. (npr. Helwig Schmitt GmbH od 1983.)

16 godina
macak kaže...
doky01akablava kaže...

Jedan mehaničar nije nikakav stručni autoritet.

Tri osobe nisu nikakav statistički uzorak.

Ja vjerujem jedino neovisnim i nepristranim kompanijama koje se bave sustavnim istraživanjem i analizom tržišta. (npr. Helwig Schmitt GmbH od 1983.)

super ti vjeruj kome god hoces,ja vjerujem onome ko se bavi time i zaradjuje za zivot i nema statisticke mogucnosti da se koristi lazima,i kome okolica od 5000 ljudi polaze auto u ruke :)

i opet mogu izraditi analizu za moj automobil da se kvari itd,dok ja sam mogu posvjedociti da to nije tako

enivej,EOD od mene,samo sam htio reci da ovaj forum nije strucan i rijetko tko moze dati valjan savjet,svi neka odu na nekakve auto forume ili PCe forum,tamo ima dosta ljudi koji se razumiju

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice