Autoškola?

poruka: 49
|
čitano: 27.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Autoškola?
Pinjo kaže...

Ekipo, imam jedan prljav savjet kako barem malo za**bati budale...Ja sam valjda bio prvi u Zgu koji je išo polagati završni ispit po novoj cijeni od 230 kn koja ide HAK-u...e al ima jedna caka...autoškola vama da uplatnicu od tih 230 kn koju bi vi trebali platiti u pošti i donesti ovjerenu na ispitni sat. I tako sam i ja napravio, samo kaj ju nisam platio u pošti, nego sam izvukao potvrdu preko internet bankarstva od neke druge uplate, u photoshopu preokrenuo cifre iste ko na uplatnici i isprintao...kad sam došao na ispit, dao sam instruktoru uplatnicu od 160 kn koju sam njemu platio, i onoj budali iz haka kaj je sjedila iza mene sam mu dao ovu fejkanu od 230 kn! (buahah), rekao sam mu kako je to potvrda koja je plaćena preko net bankarstva i da može provjerit na tam neki broj (blefirao sam) ;), i on je reko: dobro dobro..amo vozit..i ja odvozio, prošo, on mi napisao ovjerenje...dok je on došao u hak i skužio da to uopće nije plaćeno..ja sam već iz hajnclove izlazio sa šarom u ruci!!! :D uf što volim rupe u zakonu ;)

jbt, pa to nije neka caka, to je klasično falsificiranje dokumenta....Viče

Psssssst Zecovi spavaju
15 godina
neaktivan
Autoškola?

Kaj ste svi neke pussy??? To kaj jedan dio uopće ne kuži zakon, drugi dio ne zna kaj je to vozački ispit, a treći dio ekipe trči po livadi i bere cvijeće! Ma ko će me uhvatit? O kakvom vi kriminalu i člancima pričate? Kaj ste svi s marsa pali? Daj ekipo okrenite se oko sebe i pogledajte u kakvoj državi živimo...možda ne vidite od stalnog visenja na forumu! Namigiva  P.S. Dok sam čitao neke vaše komentare zamislio sam se kako me CSI i FBI budi u 3 ujutro, upada mi u kuću, i sa sudskim nalogom mi mašu ispred nosa da sam prekršio članak 133 i da moram na 3 godine u buksu! BUAHAHAHAHAHHAAHAHA!!!!

Druže Tito ljubičice bijela, tebe voli omladina cijela!
16 godina
protjeran

neče te nitko gonit za 230 kuna ali preko 1000 hoćeCool

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
17 godina
protjeran
angel of fire kaže...

jbt, pa to nije neka caka, to je klasično falsificiranje dokumenta....Viče

"Snađi se druže." On kao pravi Titov pionir, slijedi tu krilaticu.Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy
16 godina
neaktivan
Pinjo kaže...

Kaj ste svi neke pussy??? To kaj jedan dio uopće ne kuži zakon, drugi dio ne zna kaj je to vozački ispit, a treći dio ekipe trči po livadi i bere cvijeće! Ma ko će me uhvatit? O kakvom vi kriminalu i člancima pričate? Kaj ste svi s marsa pali? Daj ekipo okrenite se oko sebe i pogledajte u kakvoj državi živimo...možda ne vidite od stalnog visenja na forumu! Namigiva  P.S. Dok sam čitao neke vaše komentare zamislio sam se kako me CSI i FBI budi u 3 ujutro, upada mi u kuću, i sa sudskim nalogom mi mašu ispred nosa da sam prekršio članak 133 i da moram na 3 godine u buksu! BUAHAHAHAHAHHAAHAHA!!!!

samo se ti zaje*****... nije da ti bacamo krafne u oci ili prodajemo maglu, al tako stvari stoje... ti sad vjerojatno sav sretan i ponosan na sebe mislis kak si zeznuo hak, drzavu, ne znam ni ja koga sve, al moras znat da si samog sebe...

nitko ti (nadam se) od nas ne zeli da zavrsis u cuzi ili da ti doma dode cestitka, al to je realnost

17 godina
neaktivan
Pinjo kaže...

Ekipo, imam jedan prljav savjet kako barem malo za**bati budale...Ja sam valjda bio prvi u Zgu koji je išo polagati završni ispit po novoj cijeni od 230 kn koja ide HAK-u...e al ima jedna caka...autoškola vama da uplatnicu od tih 230 kn koju bi vi trebali platiti u pošti i donesti ovjerenu na ispitni sat. I tako sam i ja napravio, samo kaj ju nisam platio u pošti, nego sam izvukao potvrdu preko internet bankarstva od neke druge uplate, u photoshopu preokrenuo cifre iste ko na uplatnici i isprintao...kad sam došao na ispit, dao sam instruktoru uplatnicu od 160 kn koju sam njemu platio, i onoj budali iz haka kaj je sjedila iza mene sam mu dao ovu fejkanu od 230 kn! (buahah), rekao sam mu kako je to potvrda koja je plaćena preko net bankarstva i da može provjerit na tam neki broj (blefirao sam) ;), i on je reko: dobro dobro..amo vozit..i ja odvozio, prošo, on mi napisao ovjerenje...dok je on došao u hak i skužio da to uopće nije plaćeno..ja sam već iz hajnclove izlazio sa šarom u ruci!!! :D uf što volim rupe u zakonu ;)

mislim da se za 260kn neisplati ako niš drugo sramotit!

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Autoškola?

Ja cak nebi postavio pitanje cijene, nego kvalitete "usluge". 90% autoskola te pusti na cestu bez apsolutno nikakvog korisnog znanja. trazi autoskolu u kojoj ces dobit najbolju uslugu, danas- sutra ce se tih par sto kuna isplatit.

17 godina
neaktivan
r420r kaže...

Ja cak nebi postavio pitanje cijene, nego kvalitete "usluge". 90% autoskola te pusti na cestu bez apsolutno nikakvog korisnog znanja. trazi autoskolu u kojoj ces dobit najbolju uslugu, danas- sutra ce se tih par sto kuna isplatit.

nebih se upotpunosti slozio s tobom!Neke autoskole pruzaju losiju uslugu pa kadndidati padnu na Prometnim propisima, polazu nekoliko puta(100kn ispit) i sad ako polozis mozes tek onda ic na cestu a da polozis moras imat znanje tak da kad pogledas nejdes na cestu bez znanja ni u naj shitnijoj skoli jedno kaj padnes par puta pa moras placat ponovno ispite pa kad sve zbrojs i oduzmes dode na isto samo sto s moras mucit i ic do HAK-a i okolo lutat..200-300kn gore dole :D

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 3:22 (UBIZEC cORPORATION).
16 godina
neaktivan
nexus kaže...

Svaka cast, covjek plati xy tisuca kuna, i onda radi 230 kuna postane kriminalac

Bravo sinko ;)

Ja mislim da imamo kandidata za Darwinovu nagradu.Namigiva

oko za oko,pasta za zube
16 godina
Autoškola?

Da ne otvaram novu temu , dal netko ima info. -koliko bi bili max. ukupni troškovi polaganja vozackog ispita na današnji dan ? (naravno da se sve položi iz prve), hvala

16 godina
neaktivan
Re: Autoškola?
Bubabug kaže...

Da ne otvaram novu temu , dal netko ima info. -koliko bi bili max. ukupni troškovi polaganja vozackog ispita na današnji dan ? (naravno da se sve položi iz prve), hvala

Ovisi od škole do škole, a zaokruženo 1000 eura.

16 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

oko 5.600 u haku+400 kn ljecnicki+komisija propise+prva pomoc komisija i posebno predavanja 450 kn+pa voznja komisija i ispitni sat jedan oko 7000,7400kn.

ja sam polozio prije godinu dana..ako mi nevjerujes mogu ti skenirat uplatnice :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 22:28 (razer1911).
16 godina
Autoškola?

Hvala na odg. , izgleda da cu s polaganjem morat pricekat neke bolje dane :)

17 godina
Bubabug kaže...

Hvala na odg. , izgleda da cu s polaganjem morat pricekat neke bolje dane :)

preporuka da necekas, jer kolko sam cuo vozacki ce poskupit na 10-ak tisuca kuna..

i umjesto standardnih 35 sati voznje morat ces odvozit 50..

15 godina
Autoškola?

evo kopirano sa specijaliziranog auto-foruma (a ne tu neka nadaganja)

Danas sam dobio dopis iz auto skole u vezi cijene kako su mi rekli cijena se jos nije mjenjala tako da nema frke onima koji ce pocet s vozackim ispitom
Evo da podjelim s vama .
Nadam se da ce pomoc onim koji zele postat vozaci...virujen da ih ima na forumu

Liječnički pregled možete napraviti u bilo kojoj specijalističkoj ambulanti medicine rada i vrijedi Vam 15 mjeseci.Pregled Vas košta 430,00 kuna.
Cijena autoškole za B kat. (osobno vozilo) iznosi 5.560,00 kuna i može se platiti maksimalno u 6 rata(ili kako koja autoskola odredi) ( uplatnicama ili karticama). Inače to je minimalna zakonski propisana cijena ispod koje niti jedna autoškola u RH ne smije raditi.U tu je cijenu uračunato 30 sati predavanja i 35 sati vožnje.
Crvenom križu se posebno plaća predavanje tečaja Prve pomoći , koje iznosi 450,00 kuna.
Također, svaki izlazak na ispit se posebno plaća i to :
- komisija za testove ....... 145,14 kuna,
- komisija za prvu pomoć .. 116,85 kuna,
- komisija za vožnju ......... 232,47 kuna + 142,00 kune ispitni sat.
SVE SKUPA KAD ZBROJIMO
7076 KN

14 godina
neaktivan
Autoškola?

Ja sam na 28 satu voznje, ukupno ih je 30. Neznam odakle ti ova informacija da je sada obavezno 35? Uglavnom, puna cijena sa svim ispitima, biljezima, prvom pomoći, nastavom me je došla blizu 8700 kuna. Čuo sam da je cijena skočila od nove godine. Malo sam se raspitao sa instruktoricom i nova cijena je u mojoj autoškoli 10 800 kuna. Malo previše deru na "osposobljavanju"....

Ja auto vozim već 2 godine izvan grada, kada stari uhvati slobodnog vremena pa mi vožnja stvarno nije problem, ali tih 30 sati je za nekog ko nikad nije vozio PREMALO. Da je po mom satove vožnje bi rastegnuo na barem 60+

Sve ispod je premalo, a uzimaju veliku lovu, a zapravo zagrebeš površinu što se tiče same vožnje....

Your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.
16 godina

Vozi se 35 sati, a cijena je sad okvirno 1000€ max. kod nas, sve zajedno, od autoškole do ispita iz propisa i prve pomoći+biljegi, sve su cijene tu negdje, gdje ti polažeš da ti vozački dođe 10800kn?

15 godina
moderator
80h3m1r kaže...

Vozi se 35 sati, a cijena je sad okvirno 1000€ max. kod nas, sve zajedno, od autoškole do ispita iz propisa i prve pomoći+biljegi, sve su cijene tu negdje, gdje ti polažeš da ti vozački dođe 10800kn?

tako je i kod moje susjede koja je vlasnica autoškole...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
Autoškola?

Pozdrav svima, znaci mislim u ponedjeljak otici do neke autoskole da idem polagati za Skuter do 125ccm ( navrsio sam 16 ) ali imam par pitanja prije nego sto odem.

Koliko variraju cijene u autoskolama?
Za koju kategoriju ja tocno polazem, A1?

Koliko su teski ispiti?

I koliko bi meni sve ukupno trebalo da polozim? mjesec-dva? (bez padanja)  

Ovaj da, ako netko zna neku dobru autoskolu u Rijeci koja je na dobrom "glasu" .. hvala na odgovorima.

Peace!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice