Ekipo, imam jedan prljav savjet kako barem malo za**bati budale...Ja sam valjda bio prvi u Zgu koji je išo polagati završni ispit po novoj cijeni od 230 kn koja ide HAK-u...e al ima jedna caka...autoškola vama da uplatnicu od tih 230 kn koju bi vi trebali platiti u pošti i donesti ovjerenu na ispitni sat. I tako sam i ja napravio, samo kaj ju nisam platio u pošti, nego sam izvukao potvrdu preko internet bankarstva od neke druge uplate, u photoshopu preokrenuo cifre iste ko na uplatnici i isprintao...kad sam došao na ispit, dao sam instruktoru uplatnicu od 160 kn koju sam njemu platio, i onoj budali iz haka kaj je sjedila iza mene sam mu dao ovu fejkanu od 230 kn! (buahah), rekao sam mu kako je to potvrda koja je plaćena preko net bankarstva i da može provjerit na tam neki broj (blefirao sam) ;), i on je reko: dobro dobro..amo vozit..i ja odvozio, prošo, on mi napisao ovjerenje...dok je on došao u hak i skužio da to uopće nije plaćeno..ja sam već iz hajnclove izlazio sa šarom u ruci!!! :D uf što volim rupe u zakonu ;)
jbt, pa to nije neka caka, to je klasično falsificiranje dokumenta....