I sta pise u upustvu? Smijes li ti to voziti ili ne ;)
Automobili-sve o njima
- poruka: 352
- |
- čitano: 108.362
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Zaboravih reci...
Ne pise nista o tome...
Zar ne mislis da bi proizvodjac naveo tako bitnu cinjenicu krupnim slovima na prvoj strani? Samo ti njega vozi kako zelis i nemoj ludovati da ne ubijes nekoga.
Da,imas pravo
Hvala jos jednom na info-u...
Nema vise griznje savjesti kad ide preko 3000,lol
A bez brige,nema ludovanja...
Ipak je to jak motor...
Malo postovanja je potrebno
Hoces da slikam sa danasnjim novinama ili?
svaka cast auto je nešto pre hebenoo ....ja sam trenutno u tijeku narudžbe vw sciroccoa iz njemačke.....
Evo završava auto salon u Genevi,najbolji i najbogatiji auto salon ove godine,vidise da ih recesija nije poglodila.
Evo i nesto noviteta sa salona:
Pošto ih ima puno za ostale evo link:
Svi ti auti izgledaju super, ali gdje ti je xd????
sarm te bilo!
svaka cast auto je nešto pre hebenoo ....ja sam trenutno u tijeku narudžbe vw sciroccoa iz njemačke.....
Tog sam vidio u Puli u salonu...
Meni se osobno jako svidja,izgleda dosta sportsko
Tog sam isto vidio u Puli u salonu...
Meni se osobno jako svidja,izgleda dosta sportsko
auto mi je mrak...sportski izgled,bijela boja,sve što volim na jednom mjestu......isto tako i ovaj tvoj BMW nešto odilčno....najrađe bi ga u vitrini držao kad dođe =)
Bijeli,a?
Nema bolje boje za auto ako hoces biti imalo primjecen,i ako ima imalo sportske crte
Bijeli,a?
Nema bolje boje za auto ako hoces biti imalo primjecen,i ako ima imalo sportske crte
živa istina.....zato sam i izabrao bijeli....aaa =) i kako ide BMW(moram pitati ..nemogu izdržati ) :P iako znam odgovor
hahah...pretpostavljas koji je odgovor
I sa automatskim cupa jako dobro... A tek kad ga stavis na sekvencijalni...
hahah...pretpostavljas koji je odgovor
I sa automatskim cupa jako dobro... A tek kad ga stavis na sekvencijalni...
auuuu mogu misliti ...aaaa....ubojicaaaa....... :P :P :P :P
U pocetku san mislija kave gluposti pričaš,al ovo je sasvin dosta.
Moja isprika.
I kakav je dojam u vožnji???
Nov auto,i dosta velik,pa se sada jos malo pazim u ostrijim zavojima...
Ali inace,sve fantasticno...
Zanima me ako ima ko neke informacije za Seat Cordobu,u Seatu kao da su zaboravili na taj model 6 god. drže staru na tržištu.
Mater mi je 7 god,vozila Cordobu i auto mi se dosta svidio je da ima nekih zamjeraka loša plastika i tvorničke greške al sve ostalo je auto srednje klase,cak neke djelove koje je VW napravio za nju stavio u Golfa 5.
Na salonu u Genevi pokazan je novi Seatov koncept e sad dali Cordoba ili nesto novo.
O gašenju tog modela iz Seata nikakvih informacija,kao ni za novi model.
Ako nesto neko zna neka napiše.Hvala.
Da se i ja pohvalim, uzeo sam auto, premda nije novo, ali je kupljno od mojih (teško zarađenih) para. Passat, 2000god, 1.9TDI, klima, ABS, grijanje siceva i te stvari... Također kupio set aluminijskih felga 16" i nove, ljetnje gume. Konačna cijena? Sitnica: 5500€
Slika je s Interneta, ali jako sliči.
Zanima me ako ima ko neke informacije za Seat Cordobu,u Seatu kao da su zaboravili na taj model 6 god. drže staru na tržištu.
Mater mi je 7 god,vozila Cordobu i auto mi se dosta svidio je da ima nekih zamjeraka loša plastika i tvorničke greške al sve ostalo je auto srednje klase,cak neke djelove koje je VW napravio za nju stavio u Golfa 5.
Na salonu u Genevi pokazan je novi Seatov koncept e sad dali Cordoba ili nesto novo.
O gašenju tog modela iz Seata nikakvih informacija,kao ni za novi model.
Ako nesto neko zna neka napiše.Hvala.
ovo je vise koncept za ibizu, ali mislim da dolazi do restrukturiranja, toledo je preimenovan u exeo, tako da ce i oni neka imena vjerojatno dobit
Napokon i naše auto:
Doking XD-Concept
Napravljen ovih dana,planira se serijska projzvidnja(750modela godišnje).
Automobil je veličnie Smarta,radi na principu struja benzin,baterije mogu čak priječi do 250km jednim punjenjem.
Potrošnja je svega 1E/100km,početna cijena bi trebala bit od 20000E do 25000E,serijska proizvodnja bi mogla do kraja godine.
Napokon i naše auto:
Doking XD-Concept
Automobil je veličnie Smarta,radi na principu struja benzin,baterije mogu čak priječi do 250km jednim punjenjem.
Potrošnja je svega 1L/100km ili 1E/100km,početna cijena bi trebala bit od 20000E do 25000E,serijska proizvodnja bi mogla do kraja godine.
Koliko ja znam tehnički se nemože proći bez kvaka.... Ko je ovdje lud?
Napokon i naše auto:
Doking XD-Concept
Potrošnja je svega 1L/100km ili 1E/100km,početna cijena bi trebala bit od 20000E do 25000E,serijska proizvodnja bi mogla do kraja godine.
jucer slobodna... tesko da ce doc do serijske jer pogledaj koliko para treba da bi se proivodnja pokrenila
jucer slobodna... tesko da ce doc do serijske jer pogledaj koliko para treba da bi se proivodnja pokrenila
Tako je baren rekao direktor,al da im treba poticaj od države.
a drzava je vec tooooliko u dugovima da im se ne isplati...
Isplati se njima.
Uzmimo da auto dođe 23000E=167000kn=34000kn/PDV po autu,pa sad reci da se ne isplati a tek ako budu izvizili onda se isplati najviše.
Je država u dugovima al ako mogu ulagat u auto cestu do Dubrovnika ogromne neovce mogu bar dat jedan dijelič novaca za poticaj prizvodnje ovog auta.
Isplati se njima.
Uzmimo da auto dođe 23000E=167000kn=34000kn/PDV po autu,pa sad reci da se ne isplati a tek ako budu izvizili onda se isplati najviše.
Je država u dugovima al ako mogu ulagat u auto cestu do Dubrovnika ogromne neovce mogu bar dat jedan dijelič novaca za poticaj prizvodnje ovog auta.
a ako treba za proizvodnju 200 000 000 € onda se bas i ne isplati ulagat toliko...
A jel se zna koliko struje bi trosio kad bi se punio? Bili se to isplatilo? Ili bi mozda morali krasti struju :D
A mislim da bi se isplatila proizvodnja, brzo bi se sve to vratilo
A jel se zna koliko struje bi trosio kad bi se punio? Bili se to isplatilo? Ili bi mozda morali krasti struju :D
7kn 100km
7kn 100km
hmm, ustedio bih bar 1000 kn mjesecno.
7kn 100km
Da benzina al ne i struje.
7kn 100km
Da benzina al ne i struje.
Struje struje: Baterije XD-a vrlo su izdržljive i jamče operativnost najmanje 150.000 kilometra. Ako, primjerice, većina gradskih vozača na tjedan ne prijeđe više od 250 km, to znači da će ih baterije služiti 10 godina, uz potrošnju struje za punjenje od oko 7 kuna na 100 km - prema današnjoj cijeni struje (‘noćne tarife’) u Hrvatskoj. XD ima zakretni moment od 360 Nm – već na nula okretaja.
Da i dodje do domace proizvodnje, ubrzo bi struja enormno poskupjela... Vi jos ocito niste shvatili da se lopovi koji su trenutno na tronu nece samo tako maknut...