Automobili-sve o njima

poruka: 352
|
čitano: 108.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Automobili-sve o njima
doxy kaže...

neki nisu u mogućnosti leasinga

Treba samo plaćati mjesečnu najamninu.

A kad računaš s tim da auto čim ga kupiš gubi na vrijednosti, i još kad pribrojiš cijene servisa i guma...

A meni je i vrijeme dragocjeno - nemam vremena čekati u redu za registraciju. I u slučaju bilo kakvog kvara, on se otklanja odmah, a ako je veći zahvat, mogu računati na zamjensko vozilo iste klase.

I ne moram se živcirati hoće li mi netko ukrasti ili samo ogrebati novi auto u napadu ljubomore. Ili hoće li me netko napucati na cesti. Ne ide iz mog džepa.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 11:44 (macak).
17 godina
protjeran
Automobili-sve o njima

to sve stoji

ja smao kažem da nemožemo svi uzeti na leasing...

povlastica više nema. a rijetki su ih i imali

a nemaju svi neki obrt/firmu prek sebe

da imam, Insignia bi se sada vozila...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

@doxy:

WTF?!?

O čemu ti pričaš, čovječe?! Pljuješ po Alfi, a tvoj fenomenalni Opel koristi njihove motore i mjenjače! Puno troše i kvare se? Ima možda Opel neki čarobni štapić da ti motori postanu kvalitetni kad ih ugrade u svoje aute? Sa iste trake silaze, ej! Manje mogu trošiti (aerodinamika...), ali kvaliteta je ista!

I da se razumijemo: Opel ima super dizajnirane aute, dobro napravljene i jeftine. Ali nisu neka bogom dana firma da imaju savršenstvo. To je bila poanta mog posta. Ona Vectra B od tog istog frenda melje kilometre i NIKAD nije imao niti jedan problem s njom. Sa Astrom nije bio toliko sretan.

Sako cera bolje, sako jutre huje!
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Nije lizing ono sta je prije bija,a sad ti jeftinije dođe uzet na kredit nego na lizing.

Baš mi se mater raspitivala u Opela oko lizinga,kao prvo nemoze ga ostvarit a kao drugo nema para da to prijušti.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

I svaka budala zna da je ovo istina.

Onda me i ne cudi sto upravo ti ovo smatras istinom ;)

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
17 godina
protjeran
PredatoR kaže...

@doxy:

WTF?!?

O čemu ti pričaš, čovječe?! Pljuješ po Alfi, a tvoj fenomenalni Opel koristi njihove motore i mjenjače! Puno troše i kvare se? Ima možda Opel neki čarobni štapić da ti motori postanu kvalitetni kad ih ugrade u svoje aute? Sa iste trake silaze, ej! Manje mogu trošiti (aerodinamika...), ali kvaliteta je ista!

I da se razumijemo: Opel ima super dizajnirane aute, dobro napravljene i jeftine. Ali nisu neka bogom dana firma da imaju savršenstvo. To je bila poanta mog posta. Ona Vectra B od tog istog frenda melje kilometre i NIKAD nije imao niti jedan problem s njom. Sa Astrom nije bio toliko sretan.

daj pročitaj si post opet ak ti nije jasno (svoj)

hm..da alfa je kralj..a ko alfi radi motore?

hahaha

daj molim te ne nasmijava nas

OPEL ono kaj naplati to i da...ALFA ono kaj naplati da ti pola od toga

kraj priče...

neisplativa je...(iako bi volio 159 2.4 jtd ubost, al je insignia tata za nju)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Nije lizing ono sta je prije bija,a sad ti jeftinije dođe uzet na kredit nego na lizing.

Baš mi se mater raspitivala u Opela oko lizinga,kao prvo nemoze ga ostvarit a kao drugo nema para da to prijušti.

Nemoj miješati operativni i financijski leasing. To su dva različita pojma.

Operativni leasing nije onaj s ciljem stjecanja vlasništva.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
macak kaže...
cappy kaže...

Nemoj miješati operativni i financijski leasing. To su dva različita pojma.

Operativni leasing nije onaj s ciljem stjecanja vlasništva.

Onda san ja nesto zbuca.

Ja san mislija na onaj nakon 6 god. lizinga otkupljujes auto.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 12:00 (cappy).
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Di si ti stavija 190 u limuzine? 190 je u klasi sedana, nešto kao BMW 3. Kako znam? Pa vozim takvu...

On the old skool tipz...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Di si ti stavija 190 u limuzine? 190 je u klasi sedana, nešto kao BMW 3. Kako znam? Pa vozim takvu...

On the old skool tipz...

Meni ga meter vozi al isto baca malo na limuzinu veci je on od BMW3ce.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Jeli neko zna kad dolazi nova Astra na tržište otp.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Uskoro(u roku od 2 tjedna) ce nova astra doci u opel salone i močeš je kupiti ali isporuke nove astre kupcima počinju u 1 mj.

16 godina
neaktivan
Deltak kaže...

Uskoro(u roku od 2 tjedna) ce nova astra doci u opel salone i močeš je kupiti ali isporuke nove astre kupcima počinju u 1 mj.

Ja mislin da je necu koc kupit ni za 10god.,ako buden tad na nekoj dobroj placi.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

meni idealan auto

ali mogu sanjati XD ili mozda za 20 god ko zna

na slikaj je audi q9 ali nekako mi se cini mali za razliku od q7 neznam mozda se varam samo q7 sam vidio uzivo

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 22:52 (xnight_hunterx).
16 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

meni idealan auto

ali mogu sanjati XD ili mozda za 20 god ko zna

na slikaj je audi q9 ali nekako mi se cini mali za razliku od q7 neznam mozda se varam samo q7 sam vidio uzivo

Ovo je concept.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan

neznam za vas, ali meni se chevrolet cruze cini kao sasvim pristojan auto, a cijena je jako privlacna..

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 23:27 (slepix).
16 godina
neaktivan
slepix kaže...

neznam za vas, ali meni se chevrolet cruze cini kao sasvim pristojan auto, a cijena je jako privlacna..

Za ono sta nudi cjena je sitniš.

duje kapitanović
15 godina
Automobili-sve o njima

Pozdrav. Kupujem rabljeni automobil do 3000 eura. Iz Zadra sam i sutra idem na sajam u Split jer u Zadru nema nikakve ponude. Zanima me gdje se održava sajam rabljenih automobila u Splitu. Jeli to u Stobreču (TTTS). Trebao bih brzi odgovor. HVALA

15 godina
Automobili-sve o njima

Što nitko nezna gdje se u Splitu održava sajam rabljenih automobila!?

16 godina
neaktivan
bodija kaže...

Ja san iz Solina i isto me to zanima,uglavnon kako san cuja od drugih likova to bi ti trebalo bit nekgdi između Kile i groblja Lovrinac nisan siguran tocno di,preko puta Lovrinca ti je Opelov centar.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 23:41 (cappy).
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
bodija kaže...

Ja san i Solina i isto me to zanima,uglavnon kako san cuja od drugih likova to bi ti trebalo bit nekdi između Kile i groblja Lovrinac nisan siguran tocno di,preko puta Lovrinca ti ej Opelov centar.

+fiat i renault na strani lovrinca imas sajam auta u dugopolju, i na ttts-u, umjesto lijevo za stobrec skrenes desno i picis ravno, i to je to kad prodjes mazdu ako ne nadjes putokaz/oglasnu plocu pitas nekoga i to je to

15 godina
Automobili-sve o njima

E ljudi moji ,a što mislite da ja znam Split ka i vi . Triba to meni lipo objasniti ,jer ujutro rano iden auto ceston za Split. Koliko san razumija ima jedan sajam u Dugopolju, a drugi je   u Stobreču na TTTS-u. Jesan li u pravu?

16 godina
neaktivan
bodija kaže...

E ljudi moji ,a što mislite da ja znam Split ka i vi . Triba to meni lipo objasniti ,jer ujutro rano iden auto ceston za Split. Koliko san razumija ima jedan sajam u Dugopolju, a drugi je   u Stobreču na TTTS-u. Jesan li u pravu?

Jesi.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
bodija kaže...

tako bi trebalo bit, pogledaj jos malo po netu, postoje ti sajmovi ali neznam jeli to svaki tjedan...-.-'

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
tako bi trebalo bit, pogledaj jos malo po netu, postoje ti sajmovi ali neznam jeli to svaki tjedan...-.-'

Ja koliko san cuja svake subite i nedilje.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Nova Astra:

http://www.nova-opel-astra.com.hr/

Auto je odlično.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Opel zamalo,ali zato Fiat ulazi u povjest.

Nije da žalin za Fijaton al sta ce bit sa onom markama s kojin Fiat djeli platformu djelova:Opel,Alfa Romeo,Lancia.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

da

komande su im malo "zbrkane"

koliko sam po slikama vidio u novoj Astri je to lijepo uređeno po uzoru na na Insigniu

kaj više reći

Opel je auto koji ide i ne traži ništa više od goriva

i kod Opela ono kaj platiš to i dobiješ...oni su prava srednja klasa koja ponekad može udarit i višu klasu

Zato i ima toliko "zadovoljnih" na opelovom forumu, pogotovo za aktualnu astru H. 

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Evo vidio sam da na ovon forumu postoje ljudi koji vole aute i nesto znaju o njima.

Pa evo bas tema za takve,ovdije mozete raspravljat o novitetima,tehnologiji,markama,vašim mišljenjima o nekon autu.

Pod sliku astre si stavio gradski, a ne kompakt, kako bi trebalo.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan
Joka kaže...
cappy kaže...

Evo vidio sam da na ovon forumu postoje ljudi koji vole aute i nesto znaju o njima.

Pa evo bas tema za takve,ovdije mozete raspravljat o novitetima,tehnologiji,markama,vašim mišljenjima o nekon autu.

Pod sliku astre si stavio gradski, a ne kompakt, kako bi trebalo.

Je al sta ti je astra nego gradski.

duje kapitanović
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice