Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.515.259
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Je, automatik je.

Da, valjda je onda "snow mod".

daniel
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja sam prekjučer montirao ljetne.. savulje skinuo sa zimskih felni i poslao u vječna lovišta {#}

BTW išao pogledati auto, na kraju se ispostavilo da je 2.0 i da frajer ni ne zna šta ima {#}{#} KGJ, barem sam vidio more po prvi put ove godina {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

U splitu mene i cacu pritekla jedna honda prelude ''type r'' st-199-uv ili vu ...lipa je cila crna gloss bas tip top auto !

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
14 godina
protjeran
Re: Vaš Auto Snova
mystik kaže...

Locka u 3.oj brzini i nakon 70?kmh se samo isključi.tako nešto, uglavnom cilj je odrzati dobar grip, da nebi došlo do proklizavanja

Ne locka ga u trecoj, nego kad to ukljucis (u bio kojoj brzini) auto izgubi nekih 100 konja i kolko ti god pritiskal gas, on ima samo jedan mod (za razliku od normalnog gde ti pritiskom gasa imas 4-5 modova, tj. ako jace pritisnes gas, na visim okretajima ce mjenjati).

E sad do kolko je limitirana brzina ne znam, jer ga pod tim nisam vozil vise od 4-5 banki.

Odlicna stvar za snijeg i poledicu, ali imam osjecaj da onda trosi ko lokomotiva.

daniel
17 godina
Vaš Auto Snova

Evo pogledao sam servisnu knjigu. Samo su rađeni redoviti servisi + zamjena kvacila i zamasnjaka i zamjena zupcastog i sve kaj ide uz to.

onda da otiđem do mehanicara sutra pa da mi promjeni to kociono ulje? jel se moze kak provjeriti dali je jos ono ok? da ne mjenjam bzvz ako je jos dobro jer auto koci super.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@Saint96

nema prelude type-r.. možda je lik samo nakeljio znakić..

bila je type-s, ali samo u japanu.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Evo pogledao sam servisnu knjigu. Samo su rađeni redoviti servisi + zamjena kvacila i zamasnjaka i zamjena zupcastog i sve kaj ide uz to.

onda da otiđem do mehanicara sutra pa da mi promjeni to kociono ulje? jel se moze kak provjeriti dali je jos ono ok? da ne mjenjam bzvz ako je jos dobro jer auto koci super.

O temperaturi izgaranja se radi, ne o tome da li koči dobro ili ne, makar je vjerojatno izgubilo svoja svojstva u tih godinu, dva nemjenjanja. Nije skupo a može ti stvarati probleme.

Nema načina da ga provjeriš, treba ga ispustiti iz posudice i iz sva četiri kotača, ne tehnički naravno iz kotača, već kotače treba demontirati, onda se ispusti koč.tekućina iz sva četiri mala šlaufa i to je to, doliješ novo, zakočiš par puta malo agresivnije da primi i riješeno.

Faith divides us. Death unites us.
17 godina

ok hvala na savjetu. 11.4 mi je registracija. nadam se da ce sve proci ok jer je jos to relativno mlad auto {#}

samo mi jos jedno nije jasno. kak onda oni na tehnickom ustanove da to ulje nije dobro a meho nemoze? {#}{#}

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

ok hvala na savjetu. 11.4 mi je registracija. nadam se da ce sve proci ok jer je jos to relativno mlad auto {#}

samo mi jos jedno nije jasno. kak onda oni na tehnickom ustanove da to ulje nije dobro a meho nemoze? {#}{#}

Mogu ti skenirati svoj list od zadnjeg puta, temperatura mi je bila taman granična, rekli su mi da je bilo ispod da bi bio pad.

http://www.croportal.net/forum/auti/kociono-ulje-kociona-tekucina-65719/

Riskiraj pa ćeš vidjeti, ako ti kažu da nije dobro reci da ćeš odmah zamijeniti.

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova
Ak budes sam mjenjal UK ulje, promjeni ulje iz citavog sistema, dobro odzraci sistem i pazi da ti ne dospije na farbu, jer ce ti je izgrist ko kiselina.
daniel
17 godina
thedream kaže...
Lord_Marko kaže...

Mogu ti skenirati svoj list od zadnjeg puta, temperatura mi je bila taman granična, rekli su mi da je bilo ispod da bi bio pad.

http://www.croportal.net/forum/auti/kociono-ulje-kociona-tekucina-65719/

Riskiraj pa ćeš vidjeti, ako ti kažu da nije dobro reci da ćeš odmah zamijeniti.

aj skeniraj ak ti nije bed. bas me interesira. budem isao na tehnicki pa ak kazeju da nije dobro mjenjat cu.

daniel.hajdinjak666 kaže...
Ak budes sam mjenjal UK ulje, promjeni ulje iz citavog sistema, dobro odzraci sistem i pazi da ti ne dospije na farbu, jer ce ti je izgrist ko kiselina.

ne petljam sam po autu posto mi to nije struka, i nemam takva znanja. To prepustam strucnim osobama. ajd ulje u motoru i filtar bi i promjenil ali nemam potreban "alat" (dizalicu ili grabu). A oko kocnica nejdem ni blizu {#}. Jedino kaj radim oko auta mjenjam zarulje.

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Volkswagen Golf MK1 {#} {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
14 godina
neaktivan
nine kaže...

@Saint96

nema prelude type-r.. možda je lik samo nakeljio znakić..

bila je type-s, ali samo u japanu.

znan zato san i stavia ''type r'' .. ali ugl lip auto i lip zvuk !

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Živi užas je cijeli auto ako mene pitaš, šta mu je napravio.

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pogotovo daj spojler na 75 kw :/

17 godina
ilija2010lukic kaže...

LOOOOOOOOOOOL! AHAHAH!

Ovo je stvarno jedan ogroman fail, kako god okrenes. Uzas.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
DuMe kaže...

pogotovo daj spojler na 75 kw :/

Ne znam di ga je našao, na smeću ili sa nekog NASCAR auta..očajno. Inače se ta stara trica da odlično iztunđurati, ali očito moraš biti solo u glavi, a ne imati podstanare kao ovaj.

15 godina
Vaš Auto Snova

hahhahah inace jedan cigan iz popovace...to moras bit kralj ko on da stavis onakvu prvu sliku http://www.njuskalo.hr/auti/vw-vento-gl-oglas-5696323

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

auto za posebne prilike kojeg bi vi od ovih uzeli 

meni su ovi npr. 

Mercedes SL500 1990

Triumph Spitfire MKIV

mazda mx-5.

ili neki drugi cabrio..

btw 84kW :D http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-323-323f-ba-oglas-4876355 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 1:14 (Saint96).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jel moguće dobit kaznu ako poslje 11 pustim glasno pjesme iz auta?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Mislim da bi ti se tu moglo propisati nešto poput uznemiravanje,ili ometanje. Ali nisam siguran. 

Kaj,jesi spušio neku kaznu? :P

Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Mislim da bi ti se tu moglo propisati nešto poput uznemiravanje,ili ometanje. Ali nisam siguran. 

Kaj,jesi spušio neku kaznu? :P

Da sam spušio kaznu nebi sigurno pito jel moguće dobit kaznu ;)

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 2:24 (cuspajz).
17 godina
cuspajz kaže...

Jel moguće dobit kaznu ako poslje 11 pustim glasno pjesme iz auta?

Ma taman posla, meni stakla samo sto ne popucaju vecinu vremena pa sta :D

14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

hahhahah inace jedan cigan iz popovace...to moras bit kralj ko on da stavis onakvu prvu sliku http://www.njuskalo.hr/auti/vw-vento-gl-oglas-5696323

Vidim da mu je i pravopis na "mjestu"

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 11:27 (DuMe).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Opet napadalo bijelo govno haha. {#}{#} Taman za ljetne gume..

17 godina

trebao ici na faks. ali s obzirom kakvo je vani vrijeme.... a i dok se govno od diesela zagrije vec sam u zaboku {#}

17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

trebao ici na faks. ali s obzirom kakvo je vani vrijeme.... a i dok se govno od diesela zagrije vec sam u zaboku{#}

Al ga ne možeš vozit dok se ne zagrije? {#}

17 godina

mogu ali nije fora. ipak je doma ljepse na toplomu {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice