Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.020
|
čitano: 16.523.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja ostavio u gnoju 3 isto ključ u bravi na moru u 11 na večer {#} sva sreća neki drugi lik na parkingu je imao šarafciger, pa sam otvorio gepek {#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 17:25 (nine).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Mogel si komotno sa srafcigerom i u bravu.

Ja prodal frendu iz Dubrave svoju 5th gen. i dosel sa novom 4th gen. do njega. Gledam ja kljuceve, a ono isti. Ubacim svoj kljuc u njegovu bravu, i auto otkljucam bez problema.

Toliko o bravama na tim hondicama, a i tvoja Preludica isto pati od toga. Mozes je otkljucati, ali ne i upaliti.

daniel
12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

trenutno vozim golfa 3 GTI jubi-a (tj ne vozi pukla getriba {#}) mozete se vi smijat i davat TD,al moje auto "snova" je golf 2 german style,znaci sta spustenije,G60 rubnjaci,sta sire gume i neka dobra masina,tipa VR6,R32....

meni ne triba bolja :P meni ne triba bolja :P
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Nebi mogla jedna stranica bez Golfa ili VW-a .... {#}

12 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Phantom_RI kaže...

jedan je VW a svi ostali su auti {#}  {#}

15 godina
Phantom_RI kaže...

Evo, nit na 365toj, a niti na 364toj stranici se ne spominje ni Golf ni VW. {#}

12 godina
neaktivan
mystik kaže...
Phantom_RI kaže...

Evo, nit na 365toj, a niti na 364toj stranici se ne spominje ni Golf ni VW. {#}

CCC!!! GOLF i VW uvijek vrebaju!!! oni su uvijek tu!!! {#} {#}

15 godina
Vaš Auto Snova
kad smo već kod golfa
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ovo bi si ja piknuo za dušu da imam viška love, uložiš još duplo toliko u njega naravno u startu (zupčasti/lanac, akumulator, filteri, ulje, pločice, diskovi, gume), i imaš nešto drukčije i zanimljivo, a opet ispod 2000e.

http://www.njuskalo.hr/auti/lancia-dedra-1.6-le-oglas-6889149

Fora su mi ti stari talijani, ne znam zašto, imaju mi dušu. Nije čak ni oprema tako tragična, el.podizači, klima, servo, sred.naslon za ruku itd.

Mislim da se daju stvarno lijepo srediti izvana i iznutra.

Faith divides us. Death unites us.
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Odlična cijena, al koliko troši to čudo?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan
cecenac kaže...
thedream kaže...

Odlična cijena, al koliko troši to čudo?

Pretpostavljam da ju se može bez većih problema spustiti ispod 10tke po gradu i na otvorenoj čak i manje, pogotovo kad bi ju sredio što se ulaganja tiče i dijelova. 1.6 je to benzinac, 90 konja, oko i ispod 10 bi moralo ići bez preagresivne noge na gasu.

http://www.autoevolution.com/engine/lancia-dedra-1995-16.html

Ovo je redizajn, tj noviji model iz 1995 sa tih 90ks, prije je 80ks razvijao iz 1.6. 7.9 kombinirano potrošnja, mrvicu preoptimistično imho, al kažem, do 10 se da držati.

Treba uložiti u auto ali na kraju imaš fora limuzinu koju nitko nema praktički.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 10:11 (thedream).
13 godina
Vaš Auto Snova

Jel imo netko iskustva s Volvom s80 2.5t 200ks prve generacije . Kolika je potrošnja , cijene servisa , kako podnosi plin itd . 

p.s. ide sa  manualnim mjenjačem 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Da li zna itko kakav auto oglasnik, ili nesto tipa Njuskalo, ali da je u Njemackoj?

Hvala.

daniel
12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 15:18 (gamer1511).
12 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Da li zna itko kakav auto oglasnik, ili nesto tipa Njuskalo, ali da je u Njemackoj?

Hvala.

Evo :) http://www.autoscout24.de/#search=vmp

17 godina

Hvala.

www.mobile.de

Ohne Audi geht es nicht..
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 15:53 (andreas11).
17 godina
Vaš Auto Snova
Decki s cim ocistiti smolu s auta? I moze neki savjet na kaj obratiti paznju kad auto ide na tehnicki. Posto ce mi to biti prvi put da idem na tehnicki s autem. Znam da lampe svjetle, rucna da drzi... Itd.
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Decki s cim ocistiti smolu s auta? I moze neki savjet na kaj obratiti paznju kad auto ide na tehnicki. Posto ce mi to biti prvi put da idem na tehnicki s autem. Znam da lampe svjetle, rucna da drzi... Itd.

Ispuhati ga na autoputu dobro zbog začađenja (pogotovo dizele - starije bez daljnjega, to je pod muss), zatim da su svjetla ispravna, podvozje -> prednje vilice, kugle itd., pripazi i na temperaturu kočionog ulja, treba ga mijenjati redovno, zbog toga sam ja zviznuo skoro prošli put.

I tako, imaš na netu negdje baš detaljnije što je još poželjno provjeriti.

Ali kažem, ja ću na more ići najmanje dva puta do 10.7. kad mi je registracija, što zbog obaveza što zbog samog auta i tehničkog, smeće mora van jednostavno iz auta, nakupi se gradskom vožnjom, još tako stariji motor sa 192tkm.

16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ispuhati ga na autoputu dobro zbog začađenja (pogotovo dizele - starije bez daljnjega, to je pod muss), zatim da su svjetla ispravna, podvozje -> prednje vilice, kugle itd., pripazi i na temperaturu kočionog ulja, treba ga mijenjati redovno, zbog toga sam ja zviznuo skoro prošli put.

I tako, imaš na netu negdje baš detaljnije što je još poželjno provjeriti.

Ali kažem, ja ću na more ići najmanje dva puta do 10.7. kad mi je registracija, što zbog obaveza što zbog samog auta i tehničkog, smeće mora van jednostavno iz auta, nakupi se gradskom vožnjom, još tako stariji motor sa 192tkm.

Nije potrebno ići na autoput, jednostavno možeš otići na obilaznicu i voziti s velikim brojem okretaja

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
17 godina

kaj se tice zacađenja mislim da tu nebi trebalo biti problema pošto 90% vozim na otvorenoj cesti. i dosta cesto ga znam stisnuti do crvenoga. podvozje je ok, isto i vilice i amortizeri, tj mehanicar mi je rekao kad je mjenjao gume da je cjeli ovjes u redu. jedino ta kociona tekucina, neznam dali ju je itko mjenjao a auto ce bit star 5 godina u 4 mjesecu. i najvjerojatnije ce mu faliti koji kilometar do 230tkm. hvala na savjetima. jedino me muci ta smola.

14 godina
Vaš Auto Snova

Nisam probao ali sam čitao da se smola sa auta da skinuti sa običnim limunom. Još jednom kažem nisam probao pa ne znam jel stvarno skida.

edit: evo čitam na drugom forumu kažu da djeluje:1.) suncokretovo ulje + vata, 2.) vlažne maramice sa losionom (za brisanje bebine guzice) 3.) wd40 4.)benzin 5.)odstranjivač laka za nokte bez acetona

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 14:18 (letece_prase).
17 godina
Vaš Auto Snova

Ak govorite o bitumenu, smoli kojom se premazuje kolnik prije asfaltiranja - isprobano da ju uklanja penasol.

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

kaj se tice zacađenja mislim da tu nebi trebalo biti problema pošto 90% vozim na otvorenoj cesti. i dosta cesto ga znam stisnuti do crvenoga. podvozje je ok, isto i vilice i amortizeri, tj mehanicar mi je rekao kad je mjenjao gume da je cjeli ovjes u redu. jedino ta kociona tekucina, neznam dali ju je itko mjenjao a auto ce bit star 5 godina u 4 mjesecu. i najvjerojatnije ce mu faliti koji kilometar do 230tkm. hvala na savjetima. jedino me muci ta smola.

Jel imaš nekakv popis radova na autu? Ulje u kočnicama se obično mijenja svake 2god. Sigurno je mijenjano ulje kod tebe, ali ako nemaš napisano i neznaš kad je bilo zadnji put radije ga promijeni.

17 godina
letece_prase kaže...

Nisam probao ali sam čitao da se smola sa auta da skinuti sa običnim limunom. Još jednom kažem nisam probao pa ne znam jel stvarno skida.

edit: evo čitam na drugom forumu kažu da djeluje:1.) suncokretovo ulje + vata, 2.) vlažne maramice sa losionom (za brisanje bebine guzice) 3.) wd40 4.)benzin 5.)odstranjivač laka za nokte bez acetona

ty, budem probao drugi tjedan pa javim rezultate.

Batista kaže...

Ak govorite o bitumenu, smoli kojom se premazuje kolnik prije asfaltiranja - isprobano da ju uklanja penasol.

smola s drveta.

veki22 kaže...
Lord_Marko kaže...

Jel imaš nekakv popis radova na autu? Ulje u kočnicama se obično mijenja svake 2god. Sigurno je mijenjano ulje kod tebe, ali ako nemaš napisano i neznaš kad je bilo zadnji put radije ga promijeni.

imam servisnu knjigu. budem potrazil pa cu javiti.

15 godina
Vaš Auto Snova

Brate mili šta sam juče vidio tu u VŽu. Naravno, kad treba nemam fotić sa sobom a na mobu mi krepa baterija.

Dakle, na Miatu(hardtop) nakeljio neki "spojler", izgleda ko neka sjedalica napravljena od zavijene inox cijevi. Stvarno ne znam kako da bolje to opišem. 

Čak je i krapina-tjun u usporedbi s tim ništa. I još onda ona neka plavo-ljubičasto-smeđe neka boja, uglavnom ružna nijansa, tako malen i super autić uništen. Nadam se da ću ga uskoro sresti opet.

No ima i neka crvena Corvetta, Mislim da je Z06 no nisam siguran i da nije starija od 1-2 godine. Viđena dvaput.

btw. razmišljam jel staviti ljetne gore sutra, iako je najavljen snijeg sljedeći tjedan. Kako ste vi ostali? Jeste već promijenili?

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ah, ja ne mjenjam gume, jer imam MS. Nekad guzica zaplese, a kad je bas snjeg, onda ukljucim (neki qurac na mjenjacu, ne znam kak se zove) i dobro je.

Jest da auto onda izgubi 100 konja, al barem ne plese.

daniel
17 godina
neaktivan

Ah, ja ne mjenjam gume, jer imam MS. Nekad guzica zaplese, a kad je bas snjeg, onda ukljucim (neki qurac na mjenjacu, ne znam kak se zove) i dobro je.

Jest da auto onda izgubi 100 konja, al barem ne plese.

To uključiš ASR(ili ESP, ASR je dio njega), da ti ne šlajfa, tj. kad kolo prošlajfa oduzme ti gas. Valjda je to to, koje auto je u pitanju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 22:49 (Penryn).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Nije to T-control, niti špera, nego je to neki mod za snjeg i blato da ne slajfa. Da je T-control (asr, ili kak god hoces), onda se ne bi autu prepolovila snaga kad ga ukljucim, nego samo na startu ne bi slajfal. Ovak je konstantno pod nekim ogranicenjem.

Opel Omega

daniel
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Hmm, jel automatik možda?

15 godina
Vaš Auto Snova

Rekao bih da i službeno to zovu "snow mode".

Locka u 3.oj brzini i nakon 70?kmh se samo isključi.tako nešto, uglavnom cilj je odrzati dobar grip, da nebi došlo do proklizavanja

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 23:07 (mystik).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice