Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.514.901
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Vaš Auto Snova

Objasnit će vam za 7 dana kako on to radi.

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
XXX-Man kaže...

Objasnit će vam za 7 dana kako on to radi.

Ahahaha stvarno si boss :D!

Svaka cast!

Ma stvarno, sto opustenije vozit, i to je to, pogotovo kad su guzve.

Navecer kad nema nikog, slobodno ga malo stisnes, ali dakako ne previse iznad ogranicenja.

Meni je tak super mala potrosnja, chill, isto i svi suputnici smireni, ugodno im je i tak, to je bitno.

A i da, koliko god brzo vozis, i chill po propisima, nikad ali nikad nece biti razlika veca od 1-2min.

Sto se tice gradskih relacija, tako da, stvarno, po meni, lagano je najbolje. Lagano, ne tetkasto. Prije recimo to, razumno.

16 godina
moderator

Pa koje sam sve gluposti pročitao do sad...

Šaltanje iz 3. u 1. na 70 bez kočenja...pa sad ovo...i još hrpa toga...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
Vaš Auto Snova

vi svi preko okretomjera se ravnate...

meni dovoljno uho, posto nemam okretomjera...

ali ne i samo uho, nego i osjet ubrzavanja...govorim ovo za tad kad oces gariti, osjetis ne ide, saltas...ne treba mi urica da vidim da ide 4500 okr ili koliko vec ide tamo gdje gubi snagu...

za svaki dan uho je dovoljno, moze pomoc i urica kmh, pa znas onako cirka 1 do 15, 2 do 35, 3 do 55, 4 do 75, 5 do kud ide xD za ovako laganini bez da se motor gusi (da, imam jako kratak mjenjac ako se tko pita, po mom misljenju ovo sta sam napisao prije je saltanje na oko 2000 okr +/-10% - dizel jel)

17 godina
Vaš Auto Snova

Netreba mi ni uho je*ote, osjetim na nozi koja je na papučici gasa..a onaj tko nezna vozit tako nek se hvata noge..

15 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Svaki, ali baš svaki dan, gledam ljude kako se zalete s prvog semafora, dojure i onda zakoče dok dođu na, pazi čuda, crveno. Semafori su napravljeni da, ako pogodiš, sa brzinom do 60km/h prođeš cijeli grad, barem je meni to uspjelo dva, tri puta. Od centra grada do mog kvarta, cca 5km, hrpa semafora, tek jedno crveno svjetlo.

sve ovisi .. ima dijelova u gradu na kojima uloviš zeleno samo ako se voziš 110 min., dok ima i semafora na kojima ćeš sigurno u 99,99% puta stati šta god radio {#} naravno da se neću zaletiti ko mazga ako znam da semafor otvara taman na vrijeme kada stiže kolona, ali puno se vremena može uštediti i življom vožnjom i slalomom ako ti se baš žuri.. {#} evo ja znam ponekada stići i 10-15 minuta prije doma od frenda sa posla ako u isto vrijeme krenemo.. znači ista firma i u istom kvartu živimo, potez čitava slavonska sa zapada prema istoku.

on sebi zapali pljugicu, spusti prozor i polagano se kotrlja, ne prestrojava se ako ne mora, dok ja uživam u probijanju kroz promet {#}

@BMK

meni 500, 550 ili 600kn za tank ne igra nikakvu ulogu i radije ću platiti koju kunu više nego biti rob đedovske vožnje zbog par litara benge..

da ti budem iskren često štediše smatram i bezobraznima što se tiče prometa u zagrebu. kada zbog jednog takvog horsa 5 ljudi ne prođe kroz semafor jer mu se stvorio razmak od 30m dok je on šaltao do 3. brzine 28 sekundi, a gužva je 2 km u nazad, fakat mi dođe da uzmem bušilicu i zbušim mu tank pa da mu iscuri sve to dragocijeno crno zlato {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
neaktivan
nine kaže...
TIR669 kaže...

Svaki, ali baš svaki dan, gledam ljude kako se zalete s prvog semafora, dojure i onda zakoče dok dođu na, pazi čuda, crveno. Semafori su napravljeni da, ako pogodiš, sa brzinom do 60km/h prođeš cijeli grad, barem je meni to uspjelo dva, tri puta. Od centra grada do mog kvarta, cca 5km, hrpa semafora, tek jedno crveno svjetlo.

sve ovisi .. ima dijelova u gradu na kojima uloviš zeleno samo ako se voziš 110 min., dok ima i semafora na kojima ćeš sigurno u 99,99% puta stati šta god radio {#} naravno da se neću zaletiti ko mazga ako znam da semafor otvara taman na vrijeme kada stiže kolona, ali puno se vremena može uštediti i življom vožnjom i slalomom ako ti se baš žuri.. {#} evo ja znam ponekada stići i 10-15 minuta prije doma od frenda sa posla ako u isto vrijeme krenemo.. znači ista firma i u istom kvartu živimo, potez čitava slavonska sa zapada prema istoku.

on sebi zapali pljugicu, spusti prozor i polagano se kotrlja, ne prestrojava se ako ne mora, dok ja uživam u probijanju kroz promet {#}

@BMK

meni 500, 550 ili 600kn za tank ne igra nikakvu ulogu i radije ću platiti koju kunu više nego biti rob đedovske vožnje zbog par litara benge..

da ti budem iskren često štediše smatram i bezobraznima što se tiče prometa u zagrebu. kada zbog jednog takvog horsa 5 ljudi ne prođe kroz semafor jer mu se stvorio razmak od 30m dok je on šaltao do 3. brzine 28 sekundi, a gužva je 2 km u nazad, fakat mi dođe da uzmem bušilicu i zbušim mu tank pa da mu iscuri sve to dragocijeno crno zlato {#}

nine gospodin.Kupe auta i onda im sa semafora do 60 reka bi Jeremy Clarkson ''one million seconds i've tested it !

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Čitate samo ono što želite čuti.

Ovo za semafore se slažem u potpunosti, razlikujemo valjda sporu vožnju i pravljenje kolone sa razumnom vožnjom. Za semafore sam govorio o Rijeci, dva-tri puta je dovoljno proći po određenoj ruti da shvatiš na koji ćeš stići, a na koji ne. Možeš misliti da kad sjednem u auto razmišljam samo da li je na sljedećem zeleno, da li ću proći ako ubrzam, da li ovo ili ono. Ne. To mi je zadnja stvar... Imam jedno glupo raskrižje na kojem zeleno traje kratko, a majstori čekaju zeleno da bi razmislili o šaltanju u prvu. Pa onda lagano kreni, odmah druga, a semafor napravljen da dvojica mogu proći kroz njega pa onda minutu stop. Vama u ZG po onim avenijama, ovisno o ruti, slalomi i brža vožnja čak nešto i znače, ja znam da, kao što je BMK rekao, mogu uštediti max. minutu i pol, dvije. A to na trasi od 7-10 minuta nema neki učinak.

Štedljiva tj. razumna i đedovska vožnja nemaju ništa zajedničkog...

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zeleni val ti je najbolji primjer doziranja gasa i poznavanja semafora, s tim da predzadnjem nešto dulje treba, iz smjera centra prema maksimiru trasa, onaj predzadnji znači, ne se zaletiti kao seljačina jer ćeš kroz crveno proći i nekoga ubiti. Ne bi bilo prvi put da je tamo sudar.

Također, čitav val možeš lijepo iskruzati sa 50km/h čak i manje, pogotovo noću, samo ti se pale jedno zeleno za drugim, što je meni osobno - užitak jer nema kočenja osim mrvicu motorom.

Vjerojatno se tako da i uštediti koji dec goriva.

Ima jedan drugi zgodan semafor kad se na selsku skrene, mislim da je sa ozaljske, voziš znači selskom prema horvaćanskoj, prvi uloviš zeleno kod kazališta trešnja ali onaj donji je za*eb kod Pitarella, i nemali broj puta sam ga pri 80+ lovio i ulovio, no nije preporučljivo, jer osim policije tj. kazne, možeš i skriviti težu prometnu. Ali kažem, noću zgodno možda gledati kada nema nikoga, kakav je režim rada semafora, ili preko ljeta, da bude dan ajde, jer noću možda imaju drukčiji timer. Ljeti kad nema psa u Zagrebu, sve vidiš, dođe to sa iskustvom i godinama vožnje.

Tako je i na ljubljanskoj, doduše ona zbog svih prilaznih cesta s kojima se račva ima dosta specifičan timer, teško mi ga je malo odgonetnuti.

Može se uštediti, daleko od toga da ne.

A što se tiče okretaja, već smo pričali o tome pet puta, treća brzina i 1500rpm na dizelu je ubijanje motora, ništa drugo, nikakav cruise i slična sr. Nije shema uštede što veća brzina na 1000-1500rpm nego pravovremena izmjena brzina i bez nepotrebnog silovanja kočnice kasnije, dakle dozirano kočenje.

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Prijatelj prodaje dizel Mazdu 323 DITD, u odličnom stanju.

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-323-sedan-2.0-ditd-oglas-7477323

Cijena nije fixna, dosta opreme, nove gume, servis napravljen.

Vidio sam ovaj auto nekolicinu puta, preporuka bar za pogledati tko traži nešto slično.

12 godina
Vaš Auto Snova

Moj stari prodaje isti auto

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 9:26 (hrčak).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ne znam dali netko gleda na jutubu russian road rage snimke koje su se od nedavno počele pojavljivati.. u glavnom oni imaju pun k in dash kamera, jer očito puno svakakvih pacijenata kod njih vozi {#}

ne znam zašto ali volim gledati crasheve {#} evo jedna mala kompilacija, ima ih brdo

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ja sam pogledal svih 120+ kusur. Ne znam dal su izasli za 2013-tu, moram pogledati.

Evo @nine, tek sad vidim, hvala.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 18:21 (daniel.hajdinjak666).
14 godina
neaktivan

i meni su super te ruske snimke {#}

mislim da oni imaju neku foru kao da ti je jeftinije osiguranje ako imas stalno upaljenu kameru u autu, zbog cestih namjestanja nesreca...zato i ima tolko tih snimaka iz rusije..

16 godina
moderator
Vaš Auto Snova

Pa i ja stalno imam upaljenu kameru u autu, da se skupit raznih zanimljivosti :)

Moram samo neku kompilaciju složit pa na youtube :D

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

kakvu kameru imaš? ja sam si isto razmišljao tako nešto nabaviti.

@daniel

ja sam ih isto stotine pogledao, ali malo malo pa izleti nekaj novoga {#}

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Šta će vam uopće te kamere kod nas?

16 godina
moderator

Hero3

Kupljena zbog nečeg drugog, al kad je već tu onda nek se vozi u autu :)

@Penryn

Pa nije nitko rekao da treba, al nekad dobro dođe :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 18:52 (XXX-Man).
16 godina
Vaš Auto Snova

I onda nase vozace zovu ludacima. A prvi video na onom klipu je street racer lada koja pokusava preteci auto i zabije se u kamion, ili onaj ford koji je isto nesto pokusao napraviti pa je ispred lika izletio i otisao na livadu a u suprotnoj traci nikog. :-D

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 21:17 (Fake_Alert).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

hahah baš je road rage, što više filmića pogledaš to se više čudiš {#} definitivno ima slučajeva koji se mogu dogoditi samo u rusiji lol, ali dosta njih bi slično izgledalo i tu kod nas.. tako se saobraćajke i događaju, čovijek si zabrije nešto i napravi glupost {#}

17 godina
Vaš Auto Snova

Danas narucene gume za djedov auto.

245/45/r17 continental premium contact 5 x4 1650kn po gumi

majko draga pol zagorja sam za njima presao {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

245?! jel nije to,onak,široko?! 

Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
Vaš Auto Snova

Pa šta ti to djed vozi pa trebaju takve gume ???

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
17 godina
turbojc kaže...

245?! jel nije to,onak,široko?! 

je široko je

Rucipe kaže...

Pa šta ti to djed vozi pa trebaju takve gume ???

mb e220

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Može puno jeftinije proći po meni i sa skromnijim gumama, nepotrebno za takav auto jednostavno. Da je E55 razumio bi, ali E220?!

17 godina

Znam sve mi jasno ali sta ces. radio u njemackoj, zna samo za continental. jedva sam ga nagovorio da mu netreba onaj ideks w ili koji je vec da je to do 300kmh.

15 godina
Vaš Auto Snova

Slovenija?

Kladim se da su gore ispod 150€ kad dobiš povrat DDVa. 

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

{#}

clock2much
14 godina
neaktivan
mate960 kaže...

Svijetlo mu radi HAHAHAHAHAHAH.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
12 godina
Vaš Auto Snova

Može se šaltati bez kvačila, sa njim moraš samo krenut, kada hoćeš prešaltat ubaciš u ler i moraš čekati da se obrtaji spuste i ubacit u sljedeću brzinu. Samo što neznam koliko je to zdravo za getribu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice