Na Tokićevom online shopu kupivozi.hr imate danas 50 % na plaćanje Diners-om. S tim popustom akumulatori idu jako povoljno, pogotovo EFB i AGM koji su inače preko 1000 kn pa sad primjerice za noviju Mazdu 3 umjesto 1030 kn platite Exide 515 kn.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, da li uzeti Bosch Eco brisače (oba me izađu 43.5 kn) ili uzeti Valeo first multiconnection VFB (oba su 72 kn)? Hvala
poz, kupio sam seat leona i ne znam kakvo je stanje sa antifrizom u njemu, porema specifikacijama bi trebao ici u njega G40 (crveni), al ne znam dal je bas taj nutra ili koji drugi..
da samo dolijem crveni nutra taj ili da se vadi van ovaj pa sve nanovo?
Pozdrav, da li uzeti Bosch Eco brisače (oba me izađu 43.5 kn) ili uzeti Valeo first multiconnection VFB (oba su 72 kn)? Hvala
Ako se Valeo "aero" dizajn, ja bih njih uzeo bez razmisljanja. A Bosch eco ionako nije na nekom glasu.
poz, kupio sam seat leona i ne znam kakvo je stanje sa antifrizom u njemu, porema specifikacijama bi trebao ici u njega G40 (crveni), al ne znam dal je bas taj nutra ili koji drugi..
da samo dolijem crveni nutra taj ili da se vadi van ovaj pa sve nanovo?
Najbolje flushat van skroz - dakle ispustis u kantu stari antifriz,
isperes vodom da ne bude cist, i onda kupis najbolje gotovu mjesavinu, da ne moras dodavati
demineraliziranu vodu - nego vec pomjesano u pravom omjeru.
Boja nije bitna, nego tip antifriza. Novija vozila imaju vecinom HOAT, starijia OAT,
pa si vidi po knjizici vozila sta ti pase.
I ako uzmeš slabijeg dizelaša Mercedes dobiješ u njemu dCi 1.5 ili 1.6...
Evo spike iz lokalne birtije
Ne dobiješ nikakav dCi. Samo blok motora je isti. Radilica, zamašnjak, bregaste, elektronika itd. su Mercedes proizvodnja.
Zašto su to napravili? U pojedinim državama su mjere za prodaju diesel motora jako rigorozne i 220d verzija nije upadala u te propise. Investicija projektiranja novog motora od nule nije isplatljiva pa je naravno pogodnije adaptirati već postojeći.
Drugi razlog su mušterije koje traže štedljiv i jeftin motor a da se voze u premium vozilu.
Dakle, kupnjom A klase W176 ne kupuješ Meganea kao što lokalni đilkoši po birtijama seru (a nemaju za kutiju poštenih cigareta).
Sa druge strane, što fali tom 1.5 dCi? Dobar, pouzdan i štedljiv motor.
Ne
Ne
Držao si te dijelove u ruci?
220D je druga prica skroz
Dobro da se ne uzbuđujete previše kupljen je C200 CDI 2013a, 2.2 dizel Mercedesov original do zadnjeg šarafa u njemu.
Here we go again...
Senzor pritiska ulja?
EDIT:
Injektor?
Utječe li oštećenje na zadnjem loncu auspuha na potrošnju goriva?
Imam neko oštećenje i imao sam dosta loš rezultat na eko-testu zbog toga, no primijetio sam da mi i auto dosta više troši pri nižim okretajima.
Utječe li oštećenje na zadnjem loncu auspuha na potrošnju goriva?
Imam neko oštećenje i imao sam dosta loš rezultat na eko-testu zbog toga, no primijetio sam da mi i auto dosta više troši pri nižim okretajima.
Posalji u PM rezultat ekotesta, prije ce bit da trosi zbog hladnoce nego toga. A za ekotest ovisi di je tocno ostecenje
mozda rashladna tekucina ulazi u kabinu, provjeravaj razinu u posudi
Digni haubu i otvori tamo di su škare brisača, tu ispod okapnice se skupi lišća. Ubiti ne znam jel XL ima škare uopće, al znaš na koji dio mislim
Vjerovatno je od radijatora za grijanje kabine jer je to jedino mjesto gdje ti ta tecnost ulazi u kabinu.....
Obicno bude ispod komandne table na suvozacevoj strani....
Koje godiste je auto?
mozda se neki kanal zacepio pa kisa/voda ulazi u kabinu.
Ovdje imas sve dijelove za svoj auto....
di nabavit presvlaku/navlaku za takav volan sa ravnim dijelom dole?
svugde di sam gledo ima samo okrugla zaštitna presvlaka ili je to to?
Nemoj presvlaku na takav volan
To je i mene mucilo, pa sam isto odustao na kraju od navlake :)
Probaj prvo skuziti da li ti curi antifriz, ili jednostavno se neki odvod zacepio pa ulazi voda u kabinu.
Najbolje da probas ''liznuti'' tu tekucinu.
Ukoliko ima slatkasti ili slani okus, onda je definitivno rijec o curenju antifriza.