Slušalice do 150kn

poruka: 22
|
čitano: 5.283
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Slušalice do 150kn

Trebao bi best buy slušalice do nekih 150 kn. Bitno je samo da nisu one male što se guraju u uho, nego one "preko glave".

vemil, hgspot ili druga ,u Osijeku dostupna, trgovina.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Slušalice do 150kn
može preporuka za slušalice(in ear) do 100 kn a da imaju odličan bass? za mp4 walkman e-443
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
Slušalice do 150kn

za te pare definitivno Sennheiser HD201 u ve-milu su 200kn, a sjećam se da su bile u tehnomaxu manje od 150kn pred par mjeseci.

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 21:35 (leo_819).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slušalice do 150kn
procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hd 201 vec imam XD ja trazim in ear slušalice
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
15 godina
neaktivan
Slušalice do 150kn

Nemoj kupovati slušalice u vemilu (raspao je se nećeš imati garanciju) bolje naruči iz Adm-a ili Links-a

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
moze kakva preporuka?? znaci treba mi za vani po ulici, da su in ear i da imaju odlican ili barem vrlo dobar bass!!
17 godina
Slušalice do 150kn

Ne sećam se više pošto su bile, ali mislim da je cena tu negde, samo ako se još uvek mogu naći Koss Plug/Sparkplug. Zvučna izolacija je odlična i bas je zaista dobar. E sad, nije neka audiofilska varijanta, osim basova su dobri i visoki tonovi, ali su srednje frekvencije onako, malo muljave. Takođe, što se udobnosti tiče, i tu su onako... Ali bas jeste ok i izolacija jeste super i meni nisu ispadale. Takođe, sposobne su za vrlo glasnu reprodukciju bez distorzija. :)

Mada, ne znam kakvog su kvaliteta slušalice isporučene uz taj Walkman? Ja imam prethodnu generaciju, A816, i, ako se ne varam, tu A seriju je sada zamenila baš tvoja E serija. Uz A816 su išle odlične in-ear slušalice, kakve je Sony inače prodavao za oko $40 i koje su bolje od ovih Kossovih koje sam ti pomenuo, možeš ih videti na slici (bas nije jači, ali je veoma dobar i generalno imaju bolji zvuk, a plus su mnogo udobnije).

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 1:54 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Ne sećam se više pošto su bile, ali mislim da je cena tu negde, samo ako se još uvek mogu naći Koss Plug/Sparkplug. Zvučna izolacija je odlična i bas je zaista dobar. E sad, nije neka audiofilska varijanta, osim basova su dobri i visoki tonovi, ali su srednje frekvencije onako, malo muljave. Takođe, što se udobnosti tiče, i tu su onako... Ali bas jeste ok i izolacija jeste super i meni nisu ispadale. Takođe, sposobne su za vrlo glasnu reprodukciju bez distorzija. :)

Mada, ne znam kakvog su kvaliteta slušalice isporučene uz taj Walkman? Ja imam prethodnu generaciju, A816, i, ako se ne varam, tu A seriju je sada zamenila baš tvoja E serija. Uz A816 su išle odlične in-ear slušalice, kakve je Sony inače prodavao za oko $40 i koje su bolje od ovih Kossovih koje sam ti pomenuo, možeš ih videti na slici (bas nije jači, ali je veoma dobar i generalno imaju bolji zvuk, a plus su mnogo udobnije).

Ja imam te slušalice koje sam dobio s A808 serijom, i mogu reći da su Koss spark plug bolji izbor. No niti jedne niti druge se ne mogu usporediti s Sennheiser CX 300 (ne model II).

Pravi preporod za playera, i moram reći da sam s njima konačno zadovoljan (isprobao sam jedno 6-7 modela različitih prije ovih i kada ih prvi puta čuo odmah ih kupio).

:))

@Korny1603987

Kupi Sennheiser HD201 ili 202 koje nađeš (do 200 kn su) i nećeš pogriješit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 3:01 (gkelekov).
17 godina
Slušalice do 150kn

Ne znam... Inicijalno sam bio oduševljen Sparkplug slušalicama, ali vremenom sam, kao što rekoh, stekao utisak da se u srednjim frekvencijama instrumenti spajaju u neku mešavinu u kojoj je ih nemoguće pojedinačno razaznati. Takođe, bas, koji je u početku bio ugodno prisutan, ali ne preterano nametljiv, je, koliko god to čudno zvučalo, na mom primerku slušalica vremenom postao užasno prenaglašen. Dubok pozadinski ton bi iskočio kao da je u pitanju solista, a kod muzike sa više basova, npr metal, su niski tonovi pri normalnoj glasnoći (gledano prema vokalima) postajali bukvalno (!) bolno glasni.

CX300 zaista svi hvale, kao i jedan određeni Creativeov model čije oznake ne mogu da se setim, ali koji izgleda gotovo identično kao CX300. Na žalost, CX300 su ovde nekoliko puta skuplje nego što bi trebalo, tako da nisam imao prilike da ih čujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slušalice do 150kn

kupio seinheiser 407 za 149 kn u techno maxa... za te pare ... odlicne

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ivan4 sigurno misliš na creative ep-630. čine mi se kao jako dobre slušalice. sad razmišljam između njih i koss the plug. ove slušalice koje se dobiju uz walkman su dosta dobre i imaju čist zvuk ali nemaju nikakvu zvučnu izolaciju i skoro nikakav bass.
17 godina
Slušalice do 150kn

Pogodio si!  Osmijeh EP-630 sam i sam hteo da nabavim u jednom momentu, ali ih tada ovde nije bilo. Na žalost, o njima i poređenju sa Plug/Sparkplug slušalicama mogu da kažem samo iz onoga što sam tada o njima pročitao. U principu, trebalo bi da se radi o ozbiljnijim slušalicama nego što je Plug na koji se u audiofilskim krugovima dosta diže nos, dok se EP-630 smatraju za sasvim pristojno jeftino rešenje. Jedina stvar je u tome što tebe interesuje bas. Može se reći da tu Kossove slušalice briljiraju, dok za EP-630 tu i tamo kažu da bi to možda moglo i malo bolje, mada bi trebalo da zaslužuju barem opciju "vrlo dobar". Basovi bi, zapravo, trebalo da budu jedna od osnovnih prednosti in ear slušalica u odnosu na obične bubice jer, ako nema dobrog zatvaranja ušnog kanala, oni prvi "iscure" pa muzika pati od nedostatka basa čak i ako je sam zvučnik u slušalicama sasvim ok.

Još jedna preporuka, a ove slušalice sam imao, bi mogle da budu Pioneer SE-CL30. Zvuk je prilično jasan, dobro stoje u ušima i veoma su udobne za nošenje. Zamerke su da je bas, iako sasvim prisutan, nešto manje dubok nego kod Koss Sparkplug ili Sonyjevih in ear slušalica koje su došle uz moj Walkman (zapakovane uz walkman nose oznaku MDR-EX082, dok se u pojedinačnoj prodaji valjda radi o modelu MDR-EX85LP), kao i to da su u nekim pesmama određeni suglasnici, najčešće s, znali neprijatno da iskaču. Prijatelj, koji je muzičar i preturio je preko glave dosta slušalica, tvrdi da nisu znatno lošije od Sennheiser CX300.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hvala na iscrpnim informacijama! to se traži :) daj mi još reci ako znaš koje od tih slušalica zahtijevaju najmanje snage, jer kad slušam muziku na hd 201 sluskama koje idu preko uha jako se slabo čuje. valjda jer walkman koji imam pruža slabu izlaznu snagu zvuka.
17 godina
Slušalice do 150kn

HD 201 su u odnosu na sve pomenute bubice mrcine od slušalica, imam ih i ja i mogu da garantujem da su sve slušalice koje su u opticaju u ovoj temi glasnije od njih pri istoj pobudi.  Osmijeh

Mislim da su od onih slušalica koje sam imao prilike da čujem najglasnije Koss Sparkplug. Definitivno glasnije od Pioneer SE-CL30, a mislim i od ovih Sonyjevih koje sada imam. Sestra mi je imala neki šrot mp3 player sa još gorim slušalicama i iz te kombinacije je jedva izvlačila prihvatljivu snagu; jednom sam na taj player stavio Sparkplug i pri tom zaboravio da ga prvo stišam i... vrlo sam zadovoljan što sam nakon toga (valjda) ostao neoštećenog sluha. Inače, sad sam pogledao i one, uz CX300, i imaju najvišu deklarisanu osetljivost tako da bi i na papiru trebalo da su najglasnije pri istoj pobudi, a, kao što sam već pomenuo, definitivno se i dobro nose sa velikim glasnoćama i ne unose distorzije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
e sad je jedini problem što ni jednih ni drugih nema nigdje za kupiti... a kako ep-630 i spark plug stoje u ušima? gledao sam review-ove i bolje su ocijenjene creativove od kossa
17 godina
Slušalice do 150kn

Sparkplug stoje savim okej, zgnječiš onaj sunđer na vrhu, ubaciš ih u uho i držiš par sekundi dok se sunđer ne raširi. Posle toga one sasvim dobro stoje u ušima i pružaju odličnu izolaciju. EP-630 nisam imao, znam samo da kažu da dobro stoje i da, zaista važe za ozbiljnije slušalice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
znas li gdje se mogu nabaviti ta dva modela slušalica?
17 godina

ma nabavio sam philipsove shp2500 za nekih 95kn....

Imaju 6m kabla... solidan zvuk. Basovi nisu prejaki. Sa obzirom da slušam glazbu iz 50ih i bolje.

17 godina
EZY-E kaže...
znas li gdje se mogu nabaviti ta dva modela slušalica?

Ne znam, nisam iz Hrvatske, a ni ovde ih nešto nema u regularnoj prodaji (tu i tamo ih valjaju ljudi preko oglasa).

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 1:15 (Ivan(4)).
15 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu jel mi moze neko reci neke sluske za gaming do 200kn i ak moze i mikrofon s njima?HVALA

/CRO/-STEAM
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 11:35 (DJECHACHIC).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice