Jailbreakan?
Napravi restore, ali prije toga obriši sve aplikacije tako da ti nakon restora budu samo one defaultne i onda skini sa App storea sve ponovo. Možda je problem u nekoj aplikaciji...
Jailbreakan?
Napravi restore, ali prije toga obriši sve aplikacije tako da ti nakon restora budu samo one defaultne i onda skini sa App storea sve ponovo. Možda je problem u nekoj aplikaciji...
Mislim da znam u cemu je problem iako se ne bih dao kladiti. Ako je napravljen JB, onda je vjerojatno to problem, ali s tim nemam iskustva, posto ja to na sviom iTouchu ne zelim radit. Ako nije, onda pokusaj slijedece: ulazi redom u nativne apple aplikacije na ipodu i u svaku kad udjes pritisni i drzi home button sve dok se aplikacija sama ne ugasi. Tek kad se u potpunosti ugasi i vratis se na home screen, pusti home tipku (ona glavna tipka sa kvadraticem). To napravi sa svim aplikacijama (safari, mail, maps, kontakti, sat, kalendar...) i nakon toga pokusaj uci u neku od aplikacija koje ti ne rade. Tako ces zaustaviti sve procese (ubiti ih), jer problem bi mogao biti u tome da ti se memorija (radna) popunila.
p.s. ako to ne uspije, napravi ovo sto ti je Vjeko rekao, sve aplikacije koje si vec kupio mozes preko tog istog accounta ponovno skinuti besplatno.
p.p.s. jesi li update-ao aplikacije (ove iz appstorea)?
Napravi restore, ali bez vraćanja bilo kakvih podataka i aplikacija na iPod, čisti OS. Onda instaliraj par aplikacija pa vidi kako se ponašaju.
Ja mislim tj. dosta sam siguran da znam u čemu je problem. Nije nikakav jailbreak i te stvari nego je jednostavno stvar da si se ti malo igrao s accountima. Naime ti si najvjerojatnije, kao i svi mi Hrvati koji imamo iphone ili ipod touch išao izraditi dva accounta: jedan američki (da nabaviš google earth i ostale dobre aplikacije - pay method - free) i hrvatski (da mastercardom ili nekom karticom možeš nabavljati aplikacije). Tako se i meni dogodilo da kad bi se logirao na svoj američki account ne bih mogao koristiti aplikacije koje sam nabavio pod hrvatskim accountom, a i obratno. To se povremeno događa, ja sam riješio problem tako da sam sve aplikacije koje mi trebaju nabavio pod jednim accountom (hrvatskim) i od sad samo njega koristim. O toj temi OBVEZNO pogledaj i na http://www.mackorisnik.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=2335. Ta stranica je jako kvalitetna i na njoj ćeš dobiti apsolutno svaki odgovor koji zatrebaš,
Moji iPod touch (druga generacija) nije JB-an (što god to značilo)... Kupio sam ga legalno u iStyle prodavaonici u CityCentarOne-u...
I ne morate mi govoriti što je Home button... Nisam glup...
Zašto ne mogu s App Store-a skinuti "Installer" ili "Cyda" pomoću kojih mogu imati teme na iPodu???
Moji prijatelj koji je kupio legalno iPhone 3G u Italiji, a registrirao ga u Austriji, a koristi u Hrvatskoj ima Installer...
Kako to?
Između ostaloga, ja sve više smatram da je problem u mojem uređaju...
Možda bi Jailbreak pomogao!? Hm!
Iako znam dosta o JB-u, nikad ga nisam radio pa nemam iskustva. JB ti 99.99% nece pomoci, ali mozda Vijeko zna nesto sto ja ne znam, ili je to samo bio sarkazam. U svakom slucaju, Vjeko na tebi je red da pocnes objasnjavat!
A nemam ideja! :) Sad je već napravio upgrade na 2.2.1 pa i da hoće jailbreak mora pričekati jer se nova verzija ne može još jailbreakati. A i ne vjerujem da bi to uopće pomoglo, ali nikad se ne zna. Servis...?
evo citam malo te teme i podu touch i zanima me za koliko bi se kod nas moglo tako sta nabavit
ii jel taj ipod ima internet
ima wifi
Dobro
Ako ga netko prodaje
:-)(Y)
Glete moram poboljsat ocjene,ali trebam savijet koj da iPod kupim!!! NANO ILI TOUCH.
Imace je Alex u pravu.
Pa zavisi što ti treba, što želiš i koliko misliš potrošiti.
iPod Nano je mali, kompaktan i lijep i ustvari samo služi za glazbu, jer je onaj ekran jako mali za gledanje videa, a i za igranje (priloženih) igrica (ja jedva nađem lopticu u igrici). Može biti zgodan ako misliš večinom slušati glazbu, a pogotovo dok trčiš, jer je lagan za nositi oko vrata ili za rukom, a usto i mjeri korake. Ima ga i u različitim bojama što je fora.
iPod Touch bi više preporučio onima koji vole ponekad provjeravati mail-ove "on-the-go!", chatati i biti na Facebook-u (to je svima hit!). Isto tako možeš surfati po internetu, gledati videe s YouTube-a, a zbog mail-a koji čita Office i ostale dokumente je dobar za primjerice pospremiti i pristupati nekim datotekama (karta tramvajskih linija, raspored autobusa i slično). Svaki mail se skida na iPod, tako da stalno možete pristupati datotekama. Najveći plus iPod Touchu su naravno igrice i aplikacije - koje su većinom dosadne i iste, ali se ponekad nađe neka originalna...
Ti odluči, samo pazi na jednu stvar - ako kupuješ iPod touch (za ostale ne znam) moraš napraviti Apple ID (za App Store, a u budućnosti i iTunes), a to nećeš moći ako nemaš kreditnu karticu (ti, ili tvoji roditelji).
Sretno!
ne treba ti kreditna kartica ja ju nemam imas opciju pokraj da ne koristiš kreditnu
Jos jedno pitanje.Kolko dode Apple ID.
Thx
Mislim kolko si ti platio????
Ovo nije točno. Ja sam registrirao bez kartice. Pogledaj na youtube.
Ma super ste.Bas Vam hvala.
PoZzZ
Ja sam sada gledao na Applu i stvarno mi treba kartica.
:-(((
Dode mi da placem.
Ima jos jedan problem.Starci mi imaju 50 godina,a stariji brat kaze da samo na Amazonu ne kradu novac,mozda mi srednji brat da svoju kreditnu. :-D
Ma krivo si shvatio. Moj brat misli da nekim tvrtkam nije pametno davati novac. On je vac preko kartice davo novce Applu, ali taj kome je dao karticu bio je moj stariji brat meni nece dat!!!
Inace Thx
Cuj natebook,
kako si se ti registrirao bez kertice??? Ako bi mi mogao to poslati na viktor.stamenkovic@gmail.com
Inace Hvala
Gle, Alex 55
Moj brat ima Visa Electronic, ali moj stariji brat ima Visu. On je reko da ce mi ju posuditi kada budem kupovao. I usput kupit cu iPod touch. I ovaj imas ti kakvih problema s njim??? Thx
Da, to provjereno radi, tako sam i ja napravio.
Nisam imao do sada nikakvih problema.
Ako želite napravit account za Hrvatsku, ne možete odabrati bez kreditne kartice!
kao dokaz slika - krenuo sam napraviti novi account!
Radi po uputama koje su gore postavljene i radit ce... Tako sam ja napravio.
Simbamef,puno hvala evo vec sam hrpu stvari skinuo.Ali eto hvala svima PoZzZ