Problem sa iPod touch-om

poruka: 28
|
čitano: 9.669
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa iPod touch-om

Jailbreakan? 

Napravi restore, ali prije toga obriši sve aplikacije tako da ti nakon restora budu samo one defaultne i onda skini sa App storea sve ponovo. Možda je problem u nekoj aplikaciji...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa iPod touch-om

Mislim da znam u cemu je problem iako se ne bih dao kladiti. Ako je napravljen JB, onda je vjerojatno to problem, ali s tim nemam iskustva, posto ja to na sviom iTouchu ne zelim radit. Ako nije, onda pokusaj slijedece: ulazi redom u nativne apple aplikacije na ipodu i u svaku kad udjes pritisni i drzi home button sve dok se aplikacija sama ne ugasi. Tek kad se u potpunosti ugasi i vratis se na home screen, pusti home tipku (ona glavna tipka sa kvadraticem). To napravi sa svim aplikacijama (safari, mail, maps, kontakti, sat, kalendar...) i nakon toga pokusaj uci u neku od aplikacija koje ti ne rade. Tako ces zaustaviti sve procese (ubiti ih), jer problem bi mogao biti u tome da ti se memorija (radna) popunila.

p.s. ako to ne uspije, napravi ovo sto ti je Vjeko rekao, sve aplikacije koje si vec kupio mozes preko tog istog accounta ponovno skinuti besplatno.

p.p.s. jesi li update-ao aplikacije (ove iz appstorea)?

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa iPod touch-om

Napravi restore, ali bez vraćanja bilo kakvih podataka i aplikacija na iPod, čisti OS. Onda instaliraj par aplikacija pa vidi kako se ponašaju.

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa iPod touch-om

Ja mislim tj. dosta sam siguran da znam u čemu je problem. Nije nikakav jailbreak i te stvari nego je jednostavno stvar da si se ti malo igrao s accountima. Naime ti si najvjerojatnije, kao i svi mi Hrvati koji imamo iphone ili ipod touch išao izraditi dva accounta: jedan američki (da nabaviš google earth i ostale dobre aplikacije - pay method - free) i hrvatski (da mastercardom ili nekom karticom možeš nabavljati aplikacije). Tako se i meni dogodilo da kad bi se logirao na svoj američki account ne bih mogao koristiti aplikacije koje sam nabavio pod hrvatskim accountom, a i obratno. To se povremeno događa, ja sam riješio problem tako da sam sve aplikacije koje mi trebaju nabavio pod jednim accountom (hrvatskim) i od sad samo njega koristim.  O toj temi OBVEZNO pogledaj i na http://www.mackorisnik.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=2335. Ta stranica je jako kvalitetna i na njoj ćeš dobiti apsolutno svaki odgovor koji zatrebaš,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa iPod touch-om
Alex55 kaže...

Moji iPod touch (druga generacija) nije JB-an (što god to značilo)... Kupio sam ga legalno u iStyle prodavaonici u CityCentarOne-u...

I ne morate mi govoriti što je Home button... Nisam glup...

Ajde se ti smiri malo! Nisam rekao da si glup, nego sam ti na jednostavan nacin pokusao objasniti kako da mozda rijesis svoj problem! Budi sretan sto si dobio ovoliko odgovora i misljenja!
Jesi li probao ono sto sam ti predlozio?
A i posto skoro svi  imaju dvostruki account, nemoj mislit da je ivaninho glup, jer time samo pokazujes koliko si bezobrazan i nezahvalan!
p.s. iako sam sad jako ljut zbog tvojih gluposti, objasnit cu ti sto je JB (JailBrake): to je radnja koju mozes napravit na iTouchu (ako nisi znao, to je neka vrsta skracenog imena za iPod Touch) ili iPhonu. Time se telefon "otkljucava", tj. omogucava ti da na njega instaliras aplikacije koje nisu iz AppStorea (to ti je ona trgovina na internetu kojoj pristupas uz pomoc iTunesa (to ti je onaj program za glazbu od Applea) i preko koje kupujes aplikacije za iTouch ili iPhone).
Ako te naljutilo objasnjavanje sto je to Home button, mora da si sad zbilja bijesan!VičeSmijeh
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 23:27 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Zašto ne mogu s App Store-a skinuti "Installer" ili "Cyda" pomoću kojih mogu imati teme na iPodu???

Drago mi je da si se smirio...Smijeh

Postavljanje Installera ili Cydie je isto sto i JB, tj, kada napravis JB, dobijes installer. Naravno da Apple nece pustat u prodaju u svojoj trgovini nesto sto kad kupis izgubis garanciju od tog istog Applea. To su sve mutni poslovi s tim installerom i zato ja to ne zelim radit, a ti kako hoces.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Moji prijatelj koji je kupio legalno iPhone 3G u Italiji, a registrirao ga u Austriji, a koristi u Hrvatskoj ima Installer...

Kako to?

Između ostaloga, ja sve više smatram da je problem u mojem uređaju...

Ja stvarno ne razumijem sto tebi nije jasno!?
JB je vrlo jednostavan postupak koji je moguce napraviti na bilo kojem iTouchu ili iPhoneu bez obzira na to gdje je uredjaj kupljen, jeli kupljen legalno,...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa iPod touch-om

Možda bi Jailbreak pomogao!? Hm!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa iPod touch-om

Iako znam dosta o JB-u, nikad ga nisam radio pa nemam iskustva. JB ti 99.99% nece pomoci, ali mozda Vijeko zna nesto sto ja ne znam, ili je to samo bio sarkazam. U svakom slucaju, Vjeko na tebi je red da pocnes objasnjavat!Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa iPod touch-om

A nemam ideja! :) Sad je već napravio upgrade na 2.2.1 pa i da hoće jailbreak mora pričekati jer se nova verzija ne može još jailbreakati. A i ne vjerujem da bi to uopće pomoglo, ali nikad se ne zna. Servis...?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hocu ga i ja nabavit

evo citam malo te teme i podu touch i zanima me za koliko bi se kod nas moglo tako sta nabavit

ii jel taj  ipod ima internet

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: hocu ga i ja nabavit

ima wifi

intel q9550 nvidia gtx 280 gigabyte x48-ds5 4gb OCZ reaper 1066mhz corsair 750w hdd wd 640GB thermlake kandalf samsung t220 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Dobro

Ako ga netko prodaje

:-)(Y)

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Glete moram poboljsat ocjene,ali trebam savijet koj da iPod kupim!!! NANO ILI TOUCH. Cool

Imace je Alex u pravu.

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Pa zavisi što ti treba, što želiš i koliko misliš potrošiti.

iPod Nano je mali, kompaktan i lijep i ustvari samo služi za glazbu, jer je onaj ekran jako mali za gledanje videa, a i za igranje (priloženih) igrica (ja jedva nađem lopticu u igrici). Može biti zgodan ako misliš večinom slušati glazbu, a pogotovo dok trčiš, jer je lagan za nositi oko vrata ili za rukom, a usto i mjeri korake. Ima ga i u različitim bojama što je fora.

iPod Touch bi više preporučio onima koji vole ponekad provjeravati mail-ove "on-the-go!", chatati i biti na Facebook-u (to je svima hit!). Isto tako možeš surfati po internetu, gledati videe s YouTube-a, a zbog mail-a koji čita Office i ostale dokumente je dobar za primjerice pospremiti i pristupati nekim datotekama (karta tramvajskih linija, raspored autobusa i slično). Svaki mail se skida na iPod, tako da stalno možete pristupati datotekama. Najveći plus iPod Touchu su naravno igrice i aplikacije - koje su većinom dosadne i iste, ali se ponekad nađe neka originalna...

Ti odluči, samo pazi na jednu stvar - ako kupuješ iPod touch (za ostale ne znam) moraš napraviti Apple ID (za App Store, a u budućnosti i iTunes), a to nećeš moći ako nemaš kreditnu karticu (ti, ili tvoji roditelji).

Sretno!

ne treba ti kreditna kartica ja ju nemam imas opciju pokraj da ne koristiš kreditnu

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Jos jedno pitanje.Kolko dode Apple ID.

Thx

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Mislim kolko si ti platio????

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovo nije točno. Ja sam registrirao bez kartice. Pogledaj na youtube.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Ma super ste.Bas Vam hvala.

PoZzZ

Namigiva

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Ja sam sada gledao na Applu i stvarno mi treba kartica.

:-(((

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Dode mi da placem.                      Plač

Ima jos jedan problem.Starci mi imaju 50 godina,a stariji brat kaze da samo na Amazonu ne kradu novac,mozda mi srednji brat da svoju kreditnu. :-D

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Ma krivo si shvatio. Moj brat misli da nekim tvrtkam nije pametno davati novac. On je vac preko kartice davo novce Applu, ali taj kome je dao karticu bio je moj stariji brat meni nece dat!!!

Inace Thx

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Cuj natebook,

kako si se ti registrirao bez kertice??? Ako bi mi mogao to poslati na                              viktor.stamenkovic@gmail.com

Inace Hvala                    

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Gle, Alex 55

Moj brat ima Visa Electronic, ali moj stariji brat ima Visu. On je reko da ce mi ju posuditi kada budem kupovao. I usput kupit cu iPod touch. I ovaj imas ti kakvih problema s njim??? Thx

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa iPod touch-om

Evo da ne bi bilo da lažem. Provjerio sam i radi.

http://support.apple.com/kb/HT2534

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simbamef kaže...

Da, to provjereno radi, tako sam i ja napravio.

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Simbamef kaže...

Alex55 kaže...

Nisam imao do sada nikakvih problema.

Ako želite napravit account za Hrvatsku, ne možete odabrati bez kreditne kartice!

kao dokaz slika - krenuo sam napraviti novi account!

Radi po uputama koje su gore postavljene i radit ce... Tako sam ja napravio.

Nothing is true, everything is permitted...
15 godina
Problem sa iPod touch-om

Simbamef,puno hvala evo vec sam hrpu stvari skinuo.Ali eto hvala svima PoZzZ  

Osmijeh

Viki
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice