Ovako, trebalao bi mi neko ozvučenje za neki ekipa disko od 30m2.
Neko pojačalo i 4-5 zvučnika. Bilo bi dobro da ej bas što bolji.
Što se najbolje do 1000kn može dobiti sa njuškala?
Ovako, trebalao bi mi neko ozvučenje za neki ekipa disko od 30m2.
Neko pojačalo i 4-5 zvučnika. Bilo bi dobro da ej bas što bolji.
Što se najbolje do 1000kn može dobiti sa njuškala?
Za 1000 kn ces tesko nac samo pojacalo,a kamoli jos i 4-5 zvucnika :/
Bolna tacka privatnika, htijeli bi obogatiti se preko noci, sve mi diraj al novce ne
Ali što je najbolje što se trenutno nalazi na njuškalu do te cifre?
I vidim da se situacija krivo shvatila: to je prostor koji mojoj ekipi služi "da se dovede na radnu temperaturu" prije noćnog izlaska.
Ništa komercijalno.
kupi neku sony mini liniju ili slicno, bile su cak neke sa sub-om
nesto kao
http://www.njuskalo.hr/linije-radio-kasetofoni/sony-mini-linija-mhc-rg495-oglas-4658174
Je li to bolje ili ona kućna kina sa 5.1 zvučnicima?
Što bolje drma haha
A vjer i jest jer pišu svakakve jačine po tim kućnim kinima. Ne znam, piše 3 puta više watti od ove linije koju si predložio a zvučnici 3 puta manji .
A što kažete na ovo:
http://www.njuskalo.hr/zvucnici/zvucnici-beng-oglas-4666283
+ neka linija kao pojačalo ili tako nešto
Prvo trideset kvadrata je pozamasan prostor za ''zagrijavanje''..onoo.. al hajd da ne ulazim u privatnost.Ali mozda zapravo i ne trebas velike i jake zvucnike, ako ih dobro rasporedis njih vise.Sad bi isli u pametovanje postoji tzv formula za akusticnost prostorije itd.Moj najednostavniji prijedlog je kucno kino ali dosta kvalitetno Sony ili neka malo zvucnija marka.Moguce je pronaci nesto starija pojacala za nesto manje novca koja bi bila zadovoljavajuca za toliko novca, ili to iliii se zagrijte sa necim zestokim
Prvo trideset kvadrata je pozamasan prostor za ''zagrijavanje''..onoo..
Kad se zagrijava i do 40 ljudi i nije nešto veliki haha
Imaš kakav prijedlog za kućno sa njuškala?
Uzmi pioneerovo neko...I btw al ti nije bolje kupit Logitechove 5.1 ili neke 7.1 zvucnike ca comp pa na compu pustat??
Pa ako mislite da su ti logitechovi dovoljno jaki onda i oni dolaze u obzir. Ovako i onako će muzika ići sa kompa.
Znači za tu cifru što mi može dati najveći i najkvalitetniji zvuk?
Logitech Z-5500,Z906,x530 i ostali u X seriji...I btw tebi ne trebaju neki jaki zvucnici,use google i nađi nešto o pravilnom postavljanju-raspoređivanju zvučnika ;)
Nešto tipa Z-2300? Jak bas i ok su glasni. Ili neka mini linija malo jača (te Sonyjeve sa subom). Već ti i to probija limit ali za 1000kn... nećeš naći nešto relativno glasno i bar donekle kvalitetno na toj glasnoći. Koliko para toliko decibela
Logitech Z-5500,Z906,x530 i ostali u X seriji...I btw tebi ne trebaju neki jaki zvucnici,use google i nađi nešto o pravilnom postavljanju-raspoređivanju zvučnika ;)
Ove navedene ja imam i stvarno nisu nešto za 30m2 .
Meni soba ima 20 m2 i kad se pojačaju preko pola gube bas i izobliči se zvuk skroz.
Z-5500 su moja preporuka ako ih uspije nać ,ako ne onda Z-906 .
Ma di je žurba?Skup jos 1000kn i kupi nest kvalitetno sta ce trajat...Bolje to nego neko sr*nje :)