Pojacalo info

poruka: 3
|
čitano: 1.142
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pojacalo info

Bok,

imam obicne zvucnike za komp koji imaju kao jedno malo pojacalo. To pojacalo ima odostraga izlaze za zvucnike. Ja sam na te izlaze spojio po 2 zvucnika na svaki izlaz i po jednu LEDicu koja kad su zvucnici jacce pojacani, svijetli u ritmu basa( nadam se da znate na sto mislim :D ). Pojacalo se jako grijalo pa sam spojio ventilator i sad je hladno, mislim, sobna temp. mene zanima dal sad kad se pojacalo ne pregrijava a spojeno je 4 zvucnika i 2 ledice moze pokvariti ili mu to uopce ne smeta kad se ne pregrijava? i jos jedno pitanje, stavio sam taj ventilator na pojacalo koje stvara vibracije. dal vibracije stvaraju kakav problem pojacalu i smanjuju trajnost?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pojacalo info

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pojacalo info

vibracije ne utječu, a ovo drugo ovisi kako si spoji zvučnike (serija/paralela) i kolika im je impedancija i za koje je impedancije dizajnirano pojačalo.

Ali ovako čim se ono sa tvorničkim hladnjakom grije više nego normalno znači da je preopterečeno ili da je hladnjak pre mali (ali svejedno očito nije dizajnirano za takva opterečenja) za pa ti sad vidi :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 12:14 (Vido).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice