Playstation 2 - TV preko Scientific Atlanta

poruka: 3
|
čitano: 1.616
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Izvinjavam se ako postam u krivi forum..dakle zanima me je li moguce spojit PS 2 na TV preko Scientific Atlanta digitalnog receiver-a. Vidim da sa zadnje strane ima utore za audio i video (crveni, zuti, bijeli) pa bih probao to spojit ako je moguce..kontam ako sam uspio prije igrat prije starog video rekordera, pa mozda bi onda mogao i preko ovoga..radi se o tome da na TV-u imam samo obican scart ulaz, a izlaz iz plejke su mi ona 3 kabla za audio i video.

Hvala  unaprijed ako neko zna :)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Playstation 2 - TV preko Scientific Atlanta

Po meni bi trebalo biti moguće, ali nisam siguran (proguglao sam malo ali nisam našao ništa konstruktivno), ali zašto bi to spajao na taj način? Postoje na tržištu SCART adapteri koji imaju RCA ulaze. Dakle, RCA u plejku na jednoj strani, kabel u adapter i adapter u telku.

Uguglaj samo SCART to RCA, prva slika, ja preko njega spajam kameru na TV. Na eBayu ti košta ispod dolara, kod nas od 20-30 kn. I to ti je to.

A ako te ipak zanima da li plejka može u tv preko receivera, da li su to sa zadnje strane receivera ulazi ili izlazi?? Prvo to ustanovi, pa možemo dalje. Jer ako su izlazi, teško da možeš nešto spojiti na receiver kao izvor zvuka i slike.

Prodajem zjake...povoljno!
16 godina
neaktivan

Dao mi je frenda taj adapter ali izgleda da je on meni dao od DVD-a a ne od plejke :))

Btw u meduvremenu sam uspio nabavit bas kabel od PS-a tako da nema potrebe za ovim ;))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice