Gdje još ima ponuda mp4 playera u Zagrebu? Osim HG spota i Vemil-a
Ima, kod mene. prodajem dva dana star mp4
Malo offtopic. Molim vas da mi preporučite neki MP3 player koji zadovoljava sljedeće uvjete:
minimalno 2 GB
display
baterija se može puniti
do 300 kn
jesi li razmišljao o ipodu jest da je skup al meni je odličan
jesi li razmišljao o ipodu jest da je skup al meni je odličan
Rekao sam do 300 kn. ipod mi je preskup, a i ne treba mi.
Da ne otvaram novu temu, gledam u Chipoteci mp4 player Focus 4GB Khaos, dođe 330kn i zanima me ima li ga tko i kakva su iskustva?
Sve je danas iz kine ili tajvana tako da mi podrijetlo ništa ne znaći, do sada sam imao 4 godine stari za to doba jako jeftin (oko 300kn) Super talent mp3 i sve je ok ali počeo je da papa bateriju pre brzo, nemam živaca više puniti svako malo.
Zanimaju me konkretna mišljenja onih koji ga imaju, tko ga nema ne može ni znati kakav je, samo pretpostavljati :)
Imao sam focus neki od 8 gb MP4. Prvi koji sam kupio nije radio uopce pa sam ga zamijenio. Drugi je radio 2 dana. To ti je zesce sranje. Nikako ga ne preporucujem!
e da. Nije ni iz Kine i iz Japana nego iz Indije.
Ok, mislim da ću kupiti još jedan set baterija za ovog što imam xD
To ti nije dobro... Vjeruj mi, neko japansko ili kinesko polu-smeće...
dobro kaže, uzmi bilo koji... jer pogriješit ćeš što god da odabereš, zato su bolji ovi jeftiniji, jer ćeš na njima manje para bacit u vjetar :)
Ne shvaćam poantu MP4 playera... Jedini plus je to što se mogu gledati videi, slike i eventualno igrati neke igrice na kvalitetnijima.
Ali zato tu ima i minusa poput bržeg trošenja baterije, nekompaktičnosti i cijene, a i sve što imaju MP4 playeri imaju i imalo kvalitetniji mobovi danas.
Preporučujem svima nabavku MP3 playera, preciznije neki Sonyjev, a smatram da je svakome dosta 2 GB prostora za mjuzu (meni bi bio dosta i 1 GB) jer nitko ne može reći da aktivno sluša više od 2 GB mjuze (oko 400 pjesama).
Sonyjevi MP3 playeri su fakat kvalitetni, mali, kompaktni, ne koriste alkalne baterije već imaju ugrađenu flash bateriju koja se puni preko USB utora. Jedina mana je to što treba Sonic Stage program (mislim da i ovi noviji trebaju taj program) za prebacivanje glazbe, a on je glomazan, spor i nepotreban.
Ja sam kupovao prije godinu dana mp4 i razmišljao sam isto o cijenama od 300-400kn, u početku... Tad sam počeo malo tražit po netu review-e raznih proizvođača i našao svakojake stvari, ali za mp4 od 300-400kn nije bilo baš nekih dobrih preporuka
Na kraju sam se odlučio za Sony NWZ-A816(platio sam ga oko 900kn) koji sam kupio u ve-milu i čekao 2 mjeseca da mi ga isporuče (naručio sam crne boje a stigao bijeli; ali nisam ga vračao jer tko zna do kad bi to opet trajalo)
Evo sad je već skoro godinu dana i radi ko Švicarski sat... nije bilo nikakvih problema; samo uštekaš i "piči" ko munja.
Nema nekih posebnih drivera a i baterija traje dosta dugo, a slušalice koje dobiš sa njim su perfektne.
Uglavnom sve u svemu prezadovoljan vlasnik Sony-evog MP4 player-a.
I meni je lično zapeo za oko Sony NWZ-A816 koji je nekih 60€.
Imal neko iskustva sa MS Industrijal playerima ?
Tacnije, zanimljivo mi so imaju prosirivu memoriju sa mem karticama do 2GB a imaju interne 4GB sto je super. Konkretno mislim na fantasy i na elegance. Znam da MSI spada u jeftiniji hardwer ali eto, ne znam kakvi su po pitanju mp3/mp4 playera.
Neka lici na sta hoce, samo me inrteresuje funkcionalnost. Neka je jeftin hardwer ali koliko je dobar kvalitet zvuka.
Sonyjevi MP3 playeri su fakat kvalitetni, mali, kompaktni, ne koriste alkalne baterije već imaju ugrađenu flash bateriju koja se puni preko USB utora. Jedina mana je to što treba Sonic Stage program (mislim da i ovi noviji trebaju taj program) za prebacivanje glazbe, a on je glomazan, spor i nepotreban.
Nisu niti Philips losi. Ja imam s LED ekranom i takodjer ugradjenom baterijom koja se puni preko USB utora. Zaboravim kada sam ga posljednji puta punio.
Prebacivanje glazbe je obican copy/past oliti drag&drop, kako se kome vise svidja.
Meni bi bilo savršeno kad bih negdje našao kvalitetni mp3 player sa onim mićim ekranom samo da se vidi koja je pjesma, 2 ili više GB memorije i da radi na AAA bateriju, da nije ugrađena. To bi bilo super, ali svi takvi su neke gluposti. Zna netko neki takav?
Jel se neko slucajno susreo sa crypnon playerima, modelima Bronx, Manhattan, Brooklyn ?
Inace za AA, AAA baterije prguglaj.. naletih na iriver
Opet ovisno kako u kojem području, Sony zvučnici (novi) = loše, jako loše
Isto tako ja npr. ne podnosim Apple, ne toliko zbog samih mogućnosti nego zbog cijene ali to ovdje nije tema pa neću o tome...
Alex55 - e ..hvala na komentaru. Inače danas sam vidio SAMSUNG Q2. Stvarno odlično izgelda ali.. mode od 4GB kosta 100€. To mi je puno znajuci da je model od 16GB 129$ tamo negdje "vani".
Posto sam jos u potrazi za nekim playerom, ako moze par preporuka tza mp4 player min 4GB memorije i max 75-80€. Ima ih mnogo, reicmo MSI ali ne znam kvalitetu pa ako neko ima iskustva.
Nije bitna marka, najvise je bitan kvaliteta zvuka i da folder koristi kao playist. Manuelni EQ. Ostalo je manje vise.
Neko imao iskustva sa Energy system playerima ? Par ih rdnji nudi. Gledao sam i po internetu, nisu toliki anonimusi. Konkretno mi se svidja Energy MP4 player 3030 DUO 8GB Black.
Jel neko imao iskustva sa ovim playrom: http://www.canyon-tech.com/products/audio_video/MP3_Video-Players/CNR-MPV6/CNR-MPV6I
Ili bilokojim canyon playerom ?
Samo da znate iPod je super. Ima moj brat od 60 GB i savrseno radi. A ako hoces manji kapacitet preporucam iPod touch. To je ko iPhone. A ako trebas nesto manje imas iPod nano,ako trebas nesto vece to je onda iPad.file:///Users/vika/Downloads/images.jpeg
Samo da znate iPod je super. Ima moj brat od 60 GB i savrseno radi. A ako hoces manji kapacitet preporucam iPod touch. To je ko iPhone. A ako trebas nesto manje imas iPod nano,ako trebas nesto vece to je onda iPad.file:///Users/vika/Downloads/images.jpeg
Covjek trazi nesto od 4GBB, sa folderima kao playlistama, i za 70-ak eura, a ti mu preporucit ipod touch ili ipad.
Da se razumiemo, ja imam ipod touch i jako sam zadovoljan, ali tvoja preporuka je jednostavno beskorisna...
Nemreš dobiti neku super kvalitetu zvuka (jedino ako kupiš Bang & Olufsen) ni na jednom MP3 playeru. Kvaliteta zvuka najviše ovisi o slušalicama, a ako su onakve koje se stavljaju u uho (klasične), onda nemoj očekivati veliku kvalitetu zvuka. Najbitnije je da playeru baterija dugo radi, da je kvalitetan i da je jednostavan.
Sonyjevi Walkmani imaju prva dva uvjeta zadovoljena. Puni se preko USB-a (nema AAA baterije) i Sonyjevci su među najkvalitetnijim MP3 playerima.
Sam uređaj je jednostavan, bar onaj koji ja koristim. Jedina mana je Sonic Stage, tj. software za prebacivanje muzike na player. On je nepotreban i spor.
Sonyjeve slušalice nisu bogzna kakve kvalitete. Meni je desna riknula u roku mjesec dana, ali sad Walkmani dolaze vjerojatno s novijim i boljim slušalicama.