Molim Pomoc

poruka: 2
|
čitano: 1.120
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Molim Pomoc

pozz svima imam jedan problem iako to vama iskusnima nije nista :DD

imam Denon avr-1705 pojacalo Thomson dvd citac i Philipsov CD citac s przilicom

SLIKA:

http://i320.photobucket.com/albums/nn349/grga123/_1012436.jpg

e sada sto je uopce prolem pa to sto sam ja amabas nista neznam o tome i naravno neznam to spoiti pa bih zamolio nekoga ako uhvati vremena da napise kako spoiti znaci pomogucnosti objasnit iz kojeg utora u koji :) ja sam sve pokusao ali jednostavno nisam mogao dobit zvuk

SLIKA POLEDINE: http://i320.photobucket.com/albums/nn349/grga123/_1012437.jpg

HVALA UNAPRJED :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 22:17 (Grga_Vlp).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim Pomoc

Neznam kakav je onaj najgornji monstrum krizanac ali po poledjini 

bijeli RCA muski kabela za spjanje u bijeli zenski RCA CDR-CD out ,drugi kraj muski bijeli RCA u bijeli zenski na receiveru CD

crveni RCA muski kabela za spjanje u crveni zenski RCA CDR-CD out ,drugi kraj muski crveni RCA u crveni zenski na receiveru CD

ili digitalnim koaksijalnim cdr cd out digital u coaxial na receiveru (onaj narandjasti)

Thomson DVD ovisi kaj oces dal imas 5.1 zvucnike iz receivera ili stereo

Ak imas 5.1 zvucnike  najednostavnije je opticki sa thompsona u opt 1 na receiveru

Ak stereo takodjer mozes na isti nacin ali onda moras u postavkama playera thompsona  negdje u audio settingsima namjestiti nesto tipa DTS>PCM

Ak oces opet cincevima onda (bas se ne vidi dobro procitat prikljucke thompsoan od kuta snimanja, kablova pa  koliko vidim ima analogne 5.1 cinceve vani jer razabrah nekaj surround ,front pod analog audio out ) pa ovak na sljepo mora pored video izlaza biti obican L R rca audio output 

pa ona opet crveni crveni bijeli bijeli na thompson te crveni crveni bijeli bijeli s druge strane na receiveru DVD VDP

Jos moras paziti neda mi se sad na netu karakteristike uredjaja gledat da nije cd player 192khz/24 ili nes takvo namjesten a receiver gura tipa 96khz najbolje ti sve staviti u postavkama na auto ili 44khz/16

Naravno na receiveru mora biti odabran i adekvatni input ak si pojil cd na input moras na receiveru cd odabrat nebu se samo ko scart na tvu prebacil

Osim toga cudno mi i zvucnici djeluju spojeno na tvojoj slici ali mogu biti u krivu ne vidi se dobro oznake tj uopce se ne vide iz ovog kuta ali djeluje cudno po ovim linijama nacrtanim koje odjeljuju kanale

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice