Mini Linija LG

poruka: 9
|
čitano: 2.969
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mini Linija LG

ja namjeravam kupiti mini liniju LG FA162...evo link: http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/hifi-sustavi/LG-FA162.jsp#

pa ako neko ima iskustva s linijama opcenito ako moze malo prokomentirat navedenu..

budget mi je 1000 kn...a ova dođe 930 u emmezeti..pa ako ima neko molim vas  da mi kazete nesto o liniji..ja osobno mislim da je dobra ali neznam za ovaj screen touch da se ne potrga nakon nekog vremena..a vazno mi je da linija ima usb...

unaprjed hvala!!Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 19:46 (Purger99).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mini Linija LG

Problem -LG linija.

Imam Lg mini(neku malu u odnosu na velike sony haha) liniju i na prenjoj strani imam izlaz za phones. Umetnem slusalice spojim ih s onim najklasičnijim ikad konektorom i nejde unutra jer je premalo. Jel postoji manji utor il neš ne valja?
Hvala.

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Mini Linija LG

Postoje 6.3, 3.5 i 2.5 mm konektori.

Kome treba 10$ popusta na Banggood neka se javi na PP.
15 godina
neaktivan
Mini Linija LG

Koliko je ovo mm, najklasičniji konektor ikad?

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

To na slici može biti i 2.5 i 3.5...pretpostavljam 3.5mm

Da pojednostavnim, na računalu (ili laptopu) imaš 3.5mm konektore za zvučnike, slušalic, mikrofon, itd., prema tome možeš ocijeniti veličinu konektora na slušalicama.

Napiši točan model linije, pa možda ima na internetu neke specifikacije.

15 godina
neaktivan
Mini Linija LG

LG XA 42
thx :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Treba biti 3.5mm konektor na liniji.

15 godina
neaktivan
Mini Linija LG

Moze link od kud si to procitao, nes mi ne stima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
meluka kaže...

Moze link od kud si to procitao, nes mi ne stima...

U manualu...

http://www.lg.com/hr/podrska-proizvod/lg-XA42#

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice