Kućno kino 5.1 ili 7.1?

poruka: 4
|
čitano: 1.833
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kućno kino 5.1 ili 7.1?

Trebam malu pomoć oko teme 8i dileme) iz naslova...

Naime, imam  Denon AVR-X3300W receiver i dobar set 5.1 zvučnika, ali me sada muči da li da ostanem na tome ili da dodam još dva za 7.1?

Za "satelite" koristim Boston Soundware 4.5" zvučnike i mislim se da li da uzmem još dva. Problem mi je što bi ova dva bočna morala biti na kabelu od 20m, radi veličine i konfiguracije prostorije, a opet me kopka bi li i koliko dobio na kvaliteti zvuka.

Ajmo neki prijedlozi...

Thanks unaprijed... ;)

0 0 hvala 0
11 godina
Kućno kino 5.1 ili 7.1?
Imaš atmos i dtsx, kanalice, i na strop si pukni dva komada na 5.1.2
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kućno kino 5.1 ili 7.1?
gocc01 kaže...
Imaš atmos i dtsx, kanalice, i na strop si pukni dva komada na 5.1.2

Koliko sam vidio moraju biti naprijed ili u sredini setupa, a to mi je opet onda novi problem... :)

baci oko:

http://manuals.denon.com/AVRX3300W/NA/EN/GFNFSYawzxoxsr.php

Ta opcija svakako dolazi u obzir kada budem radio knauf u toj prostoriji, ali do tada sam mislio staviti dva bočna i dva stražnja.

Još jedno pitanje... Koliko će biti i hoće li uopće gubitaka na 20m 2x1.5 kabela na satelitima, u slučaju da idem na 7.1 setup?

11 godina
Kućno kino 5.1 ili 7.1?
Mislim da ako i ima da je zanemarivo a ako staviš automatsku kalibraciju da receiver sam to kompenzira na način da pojača output na te kanale.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice