Kučno kino & AV Receiver Q&A

poruka: 5
|
čitano: 1.928
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Zanima me da li su moderatori i ostali zainteresirani da se ovaj tema otvori. U njoj bi se postavljala pitanja u vezi kučnih kina i receivera (kakva je 3d reprodukcija, kako se ponaša pod opterečenjem, da li vrijedi te novce, koje su pozitivne a koje negativne strane, kako reproducira, koji je taj tren best buy, raglabat oko iskustva u vezi samih kučnih kina i receivera itd. I sam nemam previše iskustva u vezi samih kučnih kina, i u planu je kupovina kad financijski o bude mogao kupit(veča vjerojatnost kučno da će bit jer receiver estetski ne paše. No pošto ni sam neznam kakva su koja kučna kina, a večina ljudi ima i nove a neki i stare modele, može se ovdje kad dođe do nekog upita reči koje iskustvo za dotičnim modelom.  Ja se i sam dvoumim između 3 kučna kina triju proizvođača.

Ako prođe može se stavit u sticky.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 10:34 (tonik).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Kučno kino & AV Receiver Q&A

evo... meni interesantna tema

Osobno sam AV freak i moj prvi post kao registriran član nakon godina lurkanja

14 godina

Ja sam opet novi i planiram nesto slozit a da vizualno izgleda lijepo. Prvo sam planirao AV receiver yamaha sa njegovim 5.1 stand zvučnicima no stvar je u tome što i kučno kino dolazi u obzir. A volio bih složit dobar surround a da ne dam vise od 3,5 tisuća kuna.

Jel imas nesto vec slozeno ili isto planiras kupit?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 19:26 (tonik).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: Kučno kino & AV Receiver Q&A
14 godina

Nije loša kombinacija. Pioneer je uz bok Yamahe, razlika je samo u neki detaljima. Osobno sam zagrijan za Yamahu a i za Pioneer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice