Android TV stick-TV-kućno kino-problem sa zvukom

poruka: 3
|
čitano: 3.222
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Molio bih nekoga tko zna za pomoć i savjet. Imam LCD televizor koji je putem hdmi-a spojen na vip tv receiver. Vip tv receiver je spojen sa kućnim kinom samsung ht-tz315 putem aux in. Ovako spojeno zvuk funkcionira normalno preko zvučnika kućnog kina, bilo da gledam vip tv ili gledam filmove sa usb-a i dvd-a na kućnom kinu. E sad, problem je što ja primarno filmove gledam na net-u putem tv addonsa odnosno xbmc-a i to tako što imam Tronsmarktov MK908II android tv stick koji putem hdmi-a spajam na tv i na taj način sliku i zvuk dobijam na tv-u a ne na zvučnicima kućnog kina što bi bilo efektnije i bolje. Probao sam tv stick i putem hdmi-a spojiti na kućno kino - ništa (ni video ni audio), spojio sam ga na tv kao i inače a tv i receiver kućnog kina sa još jednim hdmi kablom i opet ništa - imao video, nema audio na zvučnicima kućnog kina. Za napomenuti je da stick ima samo jedan hdmi out. gledao sam na e-bayu i vidio da se nude razni hdmi splitteri i ne znam da li je u tome poanta da stick mora biti istovremeno spojen sa tv-om (video) i receiverom kućnog kina (audio) kako bi dobio jedno i drugo dok gledam filmove. Evo, netko zna rješenje, bio bih jako zahvalan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Spoji izlaz zvuka sa tv-a na aux kucnog kina.

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Android TV stick-TV-kućno kino-problem sa zvuk

evo napravio,zvuk savrseno ide iz zvucnika kucnog kina.Hvala puno Alkaline!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice