X264 movie

poruka: 9
|
čitano: 1.712
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
x264!

Evo upravo skidam Avatar HD od x264 pa me zanima kakva je to kvaliteta jer vidim da ima duplo manje memorije nego originalni HD a toliko ga svi hvale, jedan je napisao "TOooo! 1080p + x264 = užitak!!" Jel dostojan tog komentara?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: x264!

ako IGDJE ima nekakav naziv "rip" onda nije nedirnuta verzija..

ALI, BRrip verzije su jako kvalitetne i velikoj većini gledatelja prihvatljive kvalitete

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
protjeran

Dakle ovo što ja skidam je kvalitetno ne?

17 godina
X264 movie

slika ripova 720p je fantazija (od provjerenih ripera), stoga uzivat ces u toj 1080p inacici ;)

teško vrijeme za matore
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Magic Man kaže...

Dakle ovo što ja skidam je kvalitetno ne?

mislim da nema razloga zašto ne bi bilo.

ima u torrentu zapakiran kakav "sample"? zgodno je i njega skinut prije cijelog filma, tek tolko da provjeriš kvalitetu..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
X264 movie

Više o samom x246.

Kvaliteta bi ti trebala biti super Osmijeh.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
X264 movie

I još nešto. Vidio sam da neki filmovi od x264 imaju 1920x1080 ali i 1920x800 sad dal je razlika u kodecima ili čemu?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: X264 movie

u tvom primjeru je doslovno razlika samo u rezoluciji, tj vodoravnim linijama.. slika će izgledati nešto "šira" (kino format).

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 22:30 (nixass).
15 godina
protjeran
RE: X264 movie

Ok hvala ja ipak gledam na laptopu tako da mi nije problem al i nema ga jer stvarno je veličanstveno!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice