Snimanje sa Videa na PC

poruka: 6
|
čitano: 2.527
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Snimanje sa Videa na PC

Evo ovako,

treba mi pomoc oko TV karte .

Imam neke stare kasete koje bih zelio presnimiti na racunar. Treba mi pomoc oko TV karte koju da uzmem i sa kojim ulazima . Video ima skart izlaz , sada ne znam sta mi treba i koji kablovi. Imam graficku kartu sa TV izlazom kao sto je na slici dole, sada ne znam da li bi to moglo ili da li da uzmem Scart to VGA kabal. 

Molio bih za neke preporuke ako netko zna.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Snimanje sa Videa na PC
evenfirst kaže...

Evo ovako,

treba mi pomoc oko TV karte .

Imam neke stare kasete koje bih zelio presnimiti na racunar. Treba mi pomoc oko TV karte koju da uzmem i sa kojim ulazima . Video ima skart izlaz , sada ne znam sta mi treba i koji kablovi. Imam graficku kartu sa TV izlazom kao sto je na slici dole, sada ne znam da li bi to moglo ili da li da uzmem Scart to VGA kabal. 

Molio bih za neke preporuke ako netko zna.

Unaprijed hvala.

Na grafičku karticu zaboravi kada je riječ o poslu kojeg hoćeš napraviti. Ima samo izlaze, a tebi trebaju ulazi. To imaš na video capture karticama, a imaš ih interne (pci) i externe (usb). Svaka od takvih kartica ima analogne video i audio ulaze. Odaberi neku koja ti je cjenovno prihvatljiva. Sa VCR koji ima scart izlaz trebaš nabaviti adapter scart na video i audio (činč) koje ćeš spojiti na ulaz kartice.

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
13 godina
neaktivan
Snimanje sa Videa na PC

uzmi analognu tv karticu, imaš na njuškalu za šiću, spoji video na nju stavi neki program za snimanje na komp i to si presnimi, ako ti mogu pomoći javi se na PP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Snimanje sa Videa na PC

Imam jedan problem nadam se da ćete mi pomoći da ga riješim:

kupila sam combo (LG RCT 689H) da bih svoje stare VHS prebacila na PC. Sve sam uredno obavila, presnimila VHS na DVD-R i kada sam željela da ga prebacim na PC uopšte ga nisam mogla otvoriti, odnosno ne pokazuje ništa kao da sam stavila prazan dvd. Reprodukciju snimljenog materijala imam na kombinovanom uređaju ali na drugom dvd plejeru takođe nemam ništa. Šta se dešava, gdje griješim?

Kad počinjem snimati ne nudi mi nikakve opcije nego samo krene sa REC i snima.

Help!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Snimanje sa Videa na PC

heca- kod kombiniranih uređaja se to zna dogoditi, da se dvd moze vijdeti samo na njima, mislim da je problem do brzine prženje, probaj sporije spržiti, ja dvd-rw uvijek pržim 4x i dulje traju i svi ih čitaju, ako mogu pomoći slobodno se javi na PP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Snimanje sa Videa na PC

Najčešći je problem upravo ovo prvo; ti uređaji snimaju u formatu kojeg samo oni mogu reproducirati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice