Snimanje Audio CD-a

poruka: 4
|
čitano: 5.321
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Snimanje Audio CD-a

Poz,

već neko vrijeme pokušavam snimiti Audio CD u wmp i neru 10 kojega bih želio slušati u autu na Blaupunkt radiju. Probao sam snimati i razne formate, .mp3, .wma te .waw ali nijedan CD mi se nije uspio pokrenuti, uvijek izbaci grešku u stilu: "CD Error - Check the cd", kad ga pokrenem na računalu nema nikakvih problema.

Je li se to i vama događalo i kako ste i u kojem softwareu "pržili" audio cd-ove koje bi mogli pokrenuti u autu.

P.S. - Imam originalni CD od Linkin Parka i naravno bez problema ga mogu pokrenuti, pa me zanima mogu li se i obični CD-i spržiti kao originalni.

;)

Follow me @k1c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Snimanje Audio CD-a

Pokušaj slijedeće: pod vrstom CD-a (projekta u Neri) odaberi Audio CD.

U postavke snimanja stavi Disc-at-once, i brzinu 16x (ili čak i manju ako možeš odabrati), obavezno uključi finalizaciju CD-a (mislim da je to automatski uključeno odabirom Audio CD projekta, ali ne koristim Nero pa ne znam).

Ako ni tada neće raditi, probaj s drugim proizvođačem CD-a (recimo Verbatim), a moguće je da je taj radio "osjetljiv" na vrstu medija (tj. "vidi" samo originalne jer oni su reflektivnije površine nego CD-R ili CD-RW mediji) pa zato zeza, a u tom slučaju nemaš sreće...

KaeR
17 godina
neaktivan
Re: Snimanje Audio CD-a
k1c0 kaže...

Poz,

već neko vrijeme pokušavam snimiti Audio CD u wmp i neru 10 kojega bih želio slušati u autu na Blaupunkt radiju. Probao sam snimati i razne formate, .mp3, .wma te .waw ali nijedan CD mi se nije uspio pokrenuti, uvijek izbaci grešku u stilu: "CD Error - Check the cd", kad ga pokrenem na računalu nema nikakvih problema.

Je li se to i vama događalo i kako ste i u kojem softwareu "pržili" audio cd-ove koje bi mogli pokrenuti u autu.

P.S. - Imam originalni CD od Linkin Parka i naravno bez problema ga mogu pokrenuti, pa me zanima mogu li se i obični CD-i spržiti kao originalni.

;)

za audio cd je potrebno da budu snimljeni na što kvalitetnijem cd-u i na što manjoj brzini prženja, pogotovo ako ti je auto radio starije proizvodnje (da li ti podržava mp3?)

ja koristim cdburnerxp za prženje i bez problema prži i audio cd-e i data(mp3) cd-e

16 godina
neaktivan
Snimanje Audio CD-a

Snimio sam audio CD pomoću druge, novije, pržilice i odlično radi. :)

Follow me @k1c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice