Zanima me da li se video sa www.budalizacija.hr može skinuti na vlastito računalo, i, ako može, pomoću kojeg programa ili alata?
Unaprijed hvala!
Zanima me da li se video sa www.budalizacija.hr može skinuti na vlastito računalo, i, ako može, pomoću kojeg programa ili alata?
Unaprijed hvala!
Puno hvala!
Puno hvala!
Imas tipku ''HVALA''...nemoj se cuditi ako dobijes karton zbog toga....nemoj zbog tih sitnica dobivati kartone......
Jel mi možeš pojasniti na koji način,kako se skida.
Imam ga u Firefoxu, al ne kužim kako da skinem video.
Hvala.
Hvala.
Evo pogledaj ovdje.
Hvala.
Evo pogledaj ovdje.
To mi je jasno, kako ide s Youtuba.
Ali kako npr.sa ove stranice skinuti video:
Hvala.
Evo pogledaj ovdje.
Na isti način kako i s youtube.com. Evo ja sam sada skinuo jedan film da vidim u čemu je problem i skinuo se je bez problema, a samo ne piše ime filma koji skidaš, kao na youtube.com, nego bude kombinacija slova i brojeva npr. 3lpjgc38183f2d53764636.
http://download.cnet.com/Replay-Media-Catcher/3000-2168_4-10644938.html nije ni ovaj loš kako klikaš
video samo skida sadržaj ne moraš ništa copy-paste
Hvala.
Evo pogledaj ovdje.
Na isti način kako i s youtube.com. Evo ja sam sada skinuo jedan film da vidim u čemu je problem i skinuo se je bez problema, a samo ne piše ime filma koji skidaš, kao na youtube.com, nego bude kombinacija slova i brojeva npr. 3lpjgc38183f2d53764636.
Evo uspio sam,ma nisam imao stavljenu ikonicu gore u status baru pa zato nije htjelo.
A na Youtubu mi se sama automatski prikazivala.
Hvala.